Tüm sosyal ağları bir noktadan yönetin

ismail

Yeni
Katılım
3 Mar 2007
Mesajlar
20,475
Tepkime puanı
2,063
Puanları
0
Yaş
45
Messenger FX programıyla adlarını duyuran Türk programcılar şimdi yeni bir projeyle Windows Live Messenger'ın sosyal ağ özelliklerini artırmayı hedefliyor. İşte LiveGo...




Windows Live
Messenger yeni kazandığı özelliklerle birlikte Facebook gibi önemli sosyal ağlarla büyük bir birliği içine girdi. Ancak bazı kullanıcılar için bu iş birliği bile yeterli değil.(Yeni Windows Live İle Sosyal Ağlara Hükmedin)
Mod ve program yapımcılar MSN'in altyapısını geliştirip kullanıcılara daha hitap eden şekilde tekrar düzenliyor. 2005 yılı gibi piyasaya sürülen ve Türk yapımcıların elinden çıkma Messenger FX adlı program yayınlandığı dönem kullanıcıların büyük ilgisini çekmişti.

livegoo1288531725.jpg

Hepsini Yöneten Tek Bir Program


Zaman içerisinde Microsoft bu tarz
üçüncü parti programların faydalı özelliklerini WLM'ye dahil etti. Şimdi ise internet kulalnıcılarının yeni ihtiyaçları tüm sosyal ağlarını tek bir noktada toplayabilecekleri özel programlar.
Messenger
FX yazılımcılar LiveGo adlı bir proje üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Bu yeni ortamda, tüm sosyal ağlar ve ünlü mail adreslerine tek bir program üzerinden ulaşmak mümkün olacak.
Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre, Facebook, Twitter, Gmail, Yahoo, Hotmail, AOM gibi
popüler platformları birleştiren programla buradaki arkadaş listelerine tek bir noktadan ulaşmak mümkün olacak. Şu anda beta aşamasında olan LiveGo'ya bu adresten
ulaşabilirsiniz.

SDN - ShiftDelete.Net
 
Üst