Tüm Çağrılara İç Ve Dış Desteklere Rağmen Gezi Ruhu Neden GERİ DÖNMÜYOR?

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Tüm Çağrılara İç Ve Dış Desteklere Rağmen Gezi Ruhu Neden GERİ DÖNMÜYOR?

SwetNovember#RTE @SweetNovemberrr · 10 sa.

Yapılan tüm beddua ve çağırma ayinlerine rağmen, Gezi Ruhu geri gelmedi. Halisane çalışılmamış ki, o da küsmüş...
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
ENGİN ARDIÇ @enginnardic · 14 sa.

Son durum nedir?Devrimciler Geziye girebildiler mi?Taksim işgal altında mı?Kılıçdaroğlu Taksime geldi mi?Survivor'da bu hafta kim elenecek?
:glm:glm:glm:glm
 

Muminaga

Yeni
Katılım
19 Ara 2006
Mesajlar
8,208
Tepkime puanı
989
Puanları
0
Alınan güvenlik tedbirleri yanı sıra , gezi provakasyonu hareketinin en önemli aktörlerinden dhkp/c terör örgütüne yönelik operasyonun başarısı ve gezi bileşenleri arasında yer alan faiz lobisinin amacına kısmen ulaşarak faizlerin % 6 civarında Merkez bankası aracılığıyla tutması, kısaca kasaları doldurmakla meşgul olması, dış destekçilerinin gezicilerle bağını zaafa uğratma noktasında başbakanın Köln çıkışı gezicileri zayıflatmıştır.
Aktörlerden çoğunun gezi katılımcıları nazarında itibar kaybetmeleri de önemli etkendir.
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
MESİH FETKULAQİUE @fetkulaqiue · 6 dk.

DÜN GEZİNİN YIL DÖNÜMÜNDE ÇIKAN OLAYLARIN EN GÜZEL KARE'Sİ... POLİS'İN SUBLİMİNAL MESAJI HARİKA..!! ;)

vz7Q6p.jpg
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Fatih Tezcan @fatihtezcan · 8 sa.

İflas eden Geziciler'den ricamız, şimdi lütfen bizi ağababalarınızla ve Pensilvanya'daki Ümmü'l Fitne ile başbaşa bırakın...Az işimiz var...
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
İbrahim Kutlay @eskutlay · 1 sa.

Gezi'nin yıldönümünde başta Almanya olmak üzere kimse endişeyle izlediğini söylemedi!.Erdoğan'ın Köln'de çektiği ayardan olabilir mi?. :))
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
ALABORA OLDULAR

Halit Ergenç ile Mehmet Ali Alabora, geçen yıl kol kola girip İstiklal Caddesi’ne çıktı. Hedefleri Gezi Parkı’ydı. Ancak bu yıl pek çok Gezici ünlü gibi ikisi de ortaya çıkmadı. Mehmet Ali Alabora çok sevdiği Twitter’dan bile uzak dururken Halit Ergenç, sanal alemde “muhteşem” pozlar verdi. Rol aldığı dizinin setinde selfie çektirip Twitter’dan yayınladı. Yine geçen yıl Gezi’yi en çok ateşleyen isimlerden olan oyuncu Sermiyan Midyat da ortaya çıkmadı. Hande Yener, Sertap Erener, Demir Demirkan, Haluk Bilginer, Burcu Esmersoy ve Engin Altan Düzyatan gibi Gezikolik’ler de bu sene Taksim’e yanından bile geçmedi.

İŞTE SATIŞ

Kimi pizza kimi bira yolladı! Ancak bu yıl ‘patronlar’ sıfıra bağladı. Gözaltına alınanların ifadeleri manidardı: Bu sene bizi kimse hatırlamadı! Adeta satıldık
Kaos amacına ulaşamadı. Gezi üzerinden karanlık senaryolar kuran iç ve dış odaklar, halkın sağ duyusuna takıldı! Önceki gün Gezi olaylarının yıl dönümünü bahane ederek eylem başlatmaya çalışanlar yakalandı. Olaylarla ilgili 127 kişi gözaltına alınırken zanlıların ifadeleri eylemlerin bağlantılarını bir kez daha kanıtladı. Marjinal grupların sözde liderleri sorgularında iş dünyasından aldıkları desteği adeta itiraf etti.

NE SAĞCI NE SOLCU AYVALIK’A UÇTU

Zanlılar ifadelerinde, “Geçen yıl yiyecek içecek gönderdiler. Sağlık desteği verdiler. Kıyafetten gaz maskesine kadar tüm araç gereçlerin içinde olduğu çantalardan dağıttılar. Ancak geçen sene bizimle irtibatı kuran o kişiler, bu yıl telefonumuzu bile açmadı. Kimse bizi hatırlamadı. Adeta sattılar.” Öte yandan geçen yıl eylemlere destek veren Cem Boyner, 31 Mayıs’ı Ayvalık’taki milyon dolarlık malikanesinde geçirdi.

IVAN’A SERT YAPTILAR!

Karanlık hayallerine Türkiye’yi alet etmek isteyenler, Gezi’nin yıl dönümünden medet umdu. Aralarında bağımsız gazetecilerin de bulunduğu 140 medya mensubu, Gezi’yi izlemek için Taksim’e gitti. Onlardan biri de CNN International’ın İstanbul muhabiri Ivan Watson’dı. Ancak meydanı boş bulan Ivan, sert kayaya çarptı.

Geçen yıl Gezi’yi dolduran ünlüler, Ivan’ı yalnız bıraktı. Ivan da polislerin kendisini tekmeleyip gözaltına aldığını açıkladı. Ancak Ivan’ın canlı yayın oyunu tutmazken İstanbul Emniyet Müdürlüğü de konuyla ilgili bir açıklama yaptı: “Gözaltı iddiası yalan.”

YALAN KLİP

Gezi Parkı olaylarının yıldönümü öncesinde sanat camiasından birçok isim belirli aktiviteler düzenleyerek çağrılarda bulundu. Tarık Akan, Edip Akbayram, Genco Erkal, Şebnem Sönmez ve Ezel Akay’ın aralarında bulunduğu 12 isim ise “31 Mayıs’ta Meydandayız” adlı bir video klip çekti. Söz konusu sanatçılar bu isimle halkı gaza getirip meydana çağırdı. Ancak vatandaş gaza gelmezken klibin oyuncuları da sırra kadem bastı. Şiirler ve şarkılar üzerinden Gezi romantizmi yapan Tarık Akan ve Edip Akbayram, Taksim’e çıkmadı. 140 karakterlik Twitter’dan medet uman bu isimler ortalarda görünmezken meydan huzura kaldı.

AYŞE DENİZE GİR

Gezi
Parkı olaylarının 1. yıldönümü öncesi birçok ünlü isim çağrıda bulundu. Bu çağrılardan birini ise Hürriyet’in köşe yazarı Ayşe Arman yaptı. Ancak milleti sokağa çağıran Arman, soluğu Komşu’da aldı. Deniz suyu sıcaklığının 20, hava sıcaklığının ise 30 derece olduğu Yunanistan’ın Mykonos Adası’nda ailesiyle birlikte tatil yaptı. Yatta gün batımını izleyip “..Geçen sene bu zamanlar başladı herşey. Hep birlikte direnmeyi öğrendik. Çok güzeldik. Hep beraber direnebilmek dileğiyle…” mesajını attı. Arman, denizin keyfini sürüp buz gibi meyve kokteylini yudumlarken, televizyonlardan izlemeyi umduğu senaryoyu göremedi.

ÇAPULCU CEMAAT

Gezi’nin yıldönümünde cemaatin çirkin yüzü bir kez daha ortaya çıktı. Today’s Zaman’ın yazarı İhsan Yılmaz’ın Fatih Üniversitesi’nde akademisyen olan eşi Arzu Yılmaz, CHP’nin kanalı Halk TV’ye çıktı ve Gezi olaylarına sahip çıkarak destek verdi. Önceki günlerde de İhsan Yılmaz, camide içilen içkiye sahip çıkarak, Gezi’nin ilahi bir hizmet protestosu olduğunu ima etmişti.

PARALEL YAYIN

Vaiz medyası ile faiz medyası Gezi için yine kol kola girdi. 31 Mayıs öncesi ortak yayınlar yapıp vatandaşı sokağa çekmeye başladı. Ancak bunu başaramadı. Polisin İstiklal Caddesi’nde marjinal gruplara yönelik yaptığı operasyon ise paralel medyanın ortak konusu oldu. Söz konusu yayın organları, birinci sayfada aynı fotoğrafı kullanıp neredeyse aynı başlığı attı.

İSTİKLAL’DEYİM GELSENİZE

Taksim
olaylarında meydanı dolduran ünlüler, bu yıl firar etti. Ancak ünlüler aleminden bir tek o Gezi’ye gitti. Ünlü şovmen Okan Bayülgen, 31 Mayıs Cumartesi günü Taksim Meydanı’ndaydı. Çevik Kuvvet ekipleriyle fotoğraf çektirip sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan yayınladı. Sonra da altına “Taksim’deyim, gelsenize” diye yazdı. İşte Bayülgen’in bu çağrısı Gezi çağrısı yapıp da meydana gitmeyen ünlülere tokat gibi saplandı. Bu arada Okan Bayülgen geçtiğimiz yıl Gezi eylemleri için “Havalar güzeldi. Gençler o yüzden sokağa döküldü” demişti. Bu nedenle Geziciler’den tepki çekmişti.

(TAKVİM)
 

Dut_agaci

Kıdemli Üye
Katılım
14 Ocak 2007
Mesajlar
7,219
Tepkime puanı
330
Puanları
0
Web sitesi
www.Menzil.Net

Dut_agaci

Kıdemli Üye
Katılım
14 Ocak 2007
Mesajlar
7,219
Tepkime puanı
330
Puanları
0
Web sitesi
www.Menzil.Net
Rezidans devrimcileri : ))

Elimde cocacola, cebimde malbora

Kahrol israil, kahrol...
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Haziran ayında Gezi ruhunu çağıracaklarmış

Gezi olaylarındaki küçük çaplı oluşumları bünyesine toplayan "Birleşik Haziran Hareketi", dün Ankara ve İstanbul'da toplandı. "Gericiliğe ve faşizme karşı Haziran çağırıyor" sloganıyla toplanan hareket, Gezi olaylarında hayatını kaybedenlerin ailelerini de buluşturdu.

ANT İÇTİLER

Gezi olaylarının damga vurduğu etkinliklerde yine eylem çağrıları yapıldı, Gezi ruhunu devam ettirmek için ant içildi.

GEZİ'DE ÖLEN MEHMET'İN BABASI:
YÖNETİME TALİP OLUP ÜLKEMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Ankara’da bir araya gelen “Birleşik Haziran Hareketi” Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda bir tören düzenledi. Gezi Parkı protesto gösterileri sırasında yaşamını yitiren Mehmet Ayvalıtaş’ın babası Ali Ayvalıtaş da salonu dolduranlara bir konuşma yaptı. İlk şehidin kendi oğlu olduğunu söyleyen Ayvalıtaş, “Biz bugüne kadar hep yönetildik, yönetime hiç talip olmadık. Şimdi elimizi taşın altına koyup ülkemize sahip çıkma zamanıdır” dedi.

“Birleşik Haziran Hareketi”nin İstanbul’daki buluşması Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşti. “Gericiliğe ve faşizme karşı Haziran çağırıyor” başlığıyla gerçekleştirilen etkinlikte, salonda Gezi'de ölenlerin fotoğraflarının bulunduğu pankartlarla birlikte, kadın hakları, iş güvenliği ve taşeronlaşmaya karşı çeşitli pankartlar asıldı. “Berkin Elvan 15’inde bir fidan” , “Bu daha başlangıç, mücadeleye devam” , “Hükümet istifa” sloganlarının atıldığı, oyuncu Barış Atay ve gazeteci Ece Zereycan’ın sunuculuğunu yaptığı etkinlikte Gezi olaylarının görüntülerinin yer aldığı sinevizyon gösterildi.

http://www.haber10.com/haber/572526/#.VJgjrDBA

Paralelciler, PKK CHP Geziciler istediğiniz kadar uğraşın halk teröre prim vermeyecek.
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
GEZİDRAM : 8 genç KTILDI SANATÇILARI GÖREMEYİNCE ŞAŞIRDI

Kendilerine Sanat Meclisi adını veren oyuncular kısa bir film çekerek “11 Mart’ta hayatı durdurun” mesajı verdi. Ama filmleri tutmadı, sadece onlara inanan 8 genç Gezi Parkı’nın yolunu tuttu. Oyuncu ağabey ve ablalarını meydanda göremeyen gençler büyük hayal kırıklığı yaşadı.http://www.medyagundem.com/2-gezi-kalkismasi-ellerinde-patladi/
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Seçim Öncesi KCK 'Gezi Ruhu'nu Çağırdı

KCK Yürütme Konseyi yazılı bir açıklama yaparak “Türkiye halkının Gezi Parkı’nda olduğu gibi harekete geçmesi” çağrısında bulundu.

GEZİ'DEKİ GİBİ BİRLEŞMELİYİZ

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bu saldırı karşısında direnilmediği takdirde başta Kürt halkının özgürlük mücadelesi olmak üzere tüm demokrasi güçleri ezilecek, böylece
AKP'nin otoriter düzen kurma amacının önünde hiçbir engel kalmayacaktır. AKP'yi bu direniş dışında hiçbir güç durduramaz. Bu açıdan Türkiye halklarının da Gezi’de olduğu gibi harekete geçmesi, Kürt halkıyla birlikte AKP'nin oyunlarını bozması gerekmektedir."

“GEZİ RUHUNUN AYAĞA KALKMA ZAMANIDIR”

Açıklamada
KCK’nın kimseye savaş açmadığı ve kimsenin oyununa gelmediği öne sürülerek şöyle denildi:
“Türkiye halklarına ve demokrasi güçlerine düşen görev de otoriterleşmeye ve despotizme karşı Kürdistan halkının verdiği Türkiye halklarının da demokrasi mücadelesi olan bu direnişin yanında yer almak ve bu demokrasi mücadelesini yükseltmek olmalıdır. Tam da şimdi Gezi Ruhunun ayağa kalkması zamanıdır."

http://www.haber7.com/guncel/haber/1519123-kck-gezi-ruhunu-cagirdi

hoşşşşşşşt

Çağıracağına çık meydana, gelecek olan varsa önce senin akıbetini bir görsün, sağ kalırsan belki bir iki EKMEKÇİ çıkar meydana.

Bu sefer varya öyle böyle değil, kaçacak yer arayacaksınız, hadi bakalım inlerinizden çıkın bekliyoruz.


:ıslık::ıslık::ıslık::ıslık::ıslık::boxing::boxing::nep::nep::nep:
 
Üst