Toprak sizi kabul etmez ey yetkililer

zebih

Kıdemli Üye
Katılım
22 Ara 2006
Mesajlar
4,033
Tepkime puanı
100
Puanları
63
Konum
kayseri
Tecavüze uğrayan çocuğun anüs deliği hem öne, hem arkaya doğru olmak üzere iki ayrı yönde yırtılmış. Bağırsaklar da yırtılmış ve dışkı ile tecavüzcünün spermleri karın boşluğuna akarak tüm iç organları iltihaplandırmış. Saatler süren iki ayrı ameliyatla 60 küsur iç dikiş, 20 küsur dış dikiş atılarak çocuk ancak oturabilir hale getirilmiş. Dikişleri patlatmadan dışkılayabilsin diye yalnızca sıvı gıdalarla besleniyor ve dışkısının katılaşmasını engellemek için sürekli müshil veriliyor; dolayısı ile vücutta besin yetersizliği ve sıvı kaybı var. Ayrıca kendi dışkısının ve tecavüzcünün sperminin iç organlarda oluşturduğu iltihabın giderilmesi için kullanılan antibiyotikler yüzünden karaciğeri hasar görmüş. İdrar kesesi aşırı basınçtan tahriş olmuş, çocuk sürekli kan işiyor. Ağzı kapatılan çocuğun kendi çığlığının basıncından kulak zarı patlamış. Çocuk tanımadığı birini görünce; kolundaki serumları koparma pahasına, dikişlerini patlatma pahasına hastanedeki yatağından aşağı atlayıp yatağın altına saklanmaya çalışıyor.
Ve yetkililer buna sadece "ÇOCUK İSTİSMARI" diyor...
Bu "istismar" falan değildir. Bu düpedüz insanlık dışı, kasıtlı vahşettir.
Kelimelerle oynayıp bu iğrençliği basitleştirmeyin !!!
Ey o Meclis'te ve Saray'da oturanlar!
Emin olun öldüğünüzde sırf bu yüzden bile toprak sizi kabul etmeyebilir.
Ve ey sen Anadolu insanı!
Henüz girmiş 13-14 yaşına, edalı işveli, köylü güzeli ile göbek attığın sürece, sen de…
Bu konuda Kanunları realiteye uygun hale getirmekten imtina ederken savunduğunuz argümanlar, hesap günü sizi kurtarmayacaktır ey Kanun Yapıcılar.
 

ihvanistanbul

AkhenAton
Katılım
4 Eki 2009
Mesajlar
7,654
Tepkime puanı
2,337
Puanları
113
Konum
istanbul
Eder üstadım eder. Millet kabul etmiş toprak mı etmeyecek?... Çocuk istismarı yasasını çocuk yaşta evlilik yapmış cahil gençleri kurtarıyoruz ayağına aklamaya çalışan zihniyeti alkışlayan kitle var bu ülkede.

Çocuk tecavüzleri artık vakai adiyeden bir olay. İnsanlar bekliyor ki hapishanedeki "ASLAN PARÇALARI" ( ki aslında bunlarda belki cinayet belki tecavüz gibi suçlardan yatan kişiler ) adaleti tesis etmek adına işkence ederek çocuk tecavüzcüsünü öldürsün. Durumumuz budur!

13-14 kişinin tecavüzüne uğrayan kız çocuğu için rızası vardı denilmedi mi?
Ensar vakfında onlarca erkek çocuğa tecavüz edildi de ne oldu? Hangi denetlemen hangi vakıf yetkilisi ceza aldı ihmalden? Aynısı türkan saylan vakfında olsaydı netice ne olurdu?
Geçen zamanlarda bi haber paylaşmıştım. Bir aile düşün: anne ölüyor, baba felçli, abla aileyi geçindirmekle yükümlü yükü taşıyamayıp intihar ediyor, bu ailenin küçük erkek çocuğuna mahallenin esnafı defalarca tecavüz ediyor ve bu il türkiyede! sorsan çok mutaassıp bir yer... Devlet devlet olsa o mahalleyi komple haritadan silmeli, o ensaf kılıklı o. çocuklarını ibreti alem için öldürmeyip acılar içinde il il gezdirmeli! anlatırken sinirleniyorum...

9 yaşındaki çocuğa kuran kursunda! tecavüz ediliyor yayın yasağı geliyor. ( çocuğun gidecek yeri yok diye kuran kursuna gidiyor... )
Batmanda 13 yaşındaki kıza 3 kişi defalarca tecavüz ediyor
Batmanda kuzenlerinin tecavüzüne uğrayan 15 yaşındaki kızı amcası öldürüyor...
amasyada 12 yaşındaki çocuğa dayısı tecavüz ediyor üstüne pazarlıyorlar ve üst düzey bi bürokratta bu tecavüzcüler silsilesine katılıyor.
4 yaşında çocuğa hastanede tecavüz ediliyor...
yazın googlea size binlerce haber sıralasın...

Sizin bahsettiğiniz olay duymadığımız çığlıkların arasında kaybolup gidecek. Ak partiyi kutsamak adına görmeyecekler. Çünkü o çocuk kimsenin çocuğu değil. Tanımadığımız bilmediğimiz birinin çocuğu!!! Devlet erkanı istese bir kaç yasayla bu işi çözer. İbretlik ağır cezalarla sistemi öyle bir işletir ki bırakın tecavüzü aman taciz ediyor görünmeyeyim diye çocukların gölgesinin üstüne gölge düşürmekten korkar millet ama bu ülkede çocuğunda değeri yok...
 

cemaliii

Kıdemli Üye
Katılım
24 Ağu 2009
Mesajlar
4,763
Tepkime puanı
982
Puanları
113
Ne olacak bu işler bilmem.devlet acil çözüm bulmalı. forumda en ıvır zıvır konulara bile ilgi varken bu konuya kimse ilgi göstermemiş. Garip.
 

ihvanistanbul

AkhenAton
Katılım
4 Eki 2009
Mesajlar
7,654
Tepkime puanı
2,337
Puanları
113
Konum
istanbul
Ne olacak bu işler bilmem.devlet acil çözüm bulmalı. forumda en ıvır zıvır konulara bile ilgi varken bu konuya kimse ilgi göstermemiş. Garip.


üstadım yapılacak şey karar almaktır. devlet kademesi bir karar verecek ve diyecek ki biz artık insan onuruna, haysiyetine yakışmayan hiç bir fiilin işlenmesine müsamaha göstermeyeceğiz. İlk olarak çocuklara karşı işlenen suçları vatana ihanet suçu yapıp indirimsiz, iyi halsiz yargılama getirecekler çünkü bu vatan bizim değil çocukların. Biz bugünün emanetçileriyiz. ilk adım bu. bu adımla eş zamanlı olarak canlılara karşı işlenen suçların cezasını da ağırlaştıracaklar. Kimse kafasına göre kedi köpek öldüremeyecek. İtlafı gereken canlıyı devlet itlaf edecek. Hayvana işkence edenleri hapse atmak yerine ayağında prangayla maden ocağında bedava iş gücü olarak 2 yıldan az olmamak kaydıyda çalıştıracak devlet.
 

spesifik

آزادی قید و بند
Katılım
18 Ağu 2007
Mesajlar
24,869
Tepkime puanı
4,114
Puanları
113
Konum
Hayâlistan/bul
Yeliz korayın bir yazısı var
Anne tayt giydiğim için mi amcam bana dokundu... Diye
Hakim sekiz yaşında ki çocuğa tahrik unsuru var mı diye soruyor. Alçak herif!!
Millet öyle sinmiş öyle sindirilmiş ki
Ah edemiyorsunuz yahu başına gelse dank edecek belki

İtiraz sesleri cılız kalıyo ne yazıkki
 
Üst