Terörle Mücadele 'Nasıl sekteye uğratılır' buna dair iki örnek...

Muminaga

Yeni
Katılım
19 Ara 2006
Mesajlar
8,208
Tepkime puanı
989
Puanları
0
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünce yürütülen idari soruşturma kapsamında, 'terörle mücadeleyi sekteye uğrattıkları'' gerekçesiyle 6 emniyet mensubu açığa alındı.




Alınan bilgiye göre, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğünde görevli bazı polisler hakkında "Terörle mücadeleyi sekteye uğrattıkları'' iddialarına ilişkin idari soruşturma başlatıldı.


Yürütülen incelemelerin ardından 2 şube müdürü ile 4 polis memuru açığa alındı.


Soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.


PEKİ 6 POLİSİN AÇIĞA ALINMASI BİR ŞEY DEĞİŞTİRDİ Mİ?
..
.
Şanlıurfa'da 161 molotofkokteyli ve bin 35 ses bombası ele geçirildi, olayla ilgili 22 kişi gözaltına alındı.





Alınan bilgiye göre, dün akşam Devteşti Mahallesi'ndeki boş bir alana izinsiz olarak "irtibat çadırı" kurmak isteyen HDP'li bir gruba polis ekipleri uyarıda bulunmuş dağılmayan gruba müdahale etmişti.


Müdahalenin ardından bölgede devriye görevi yapan polis ekipleri, park halindeki bir otomobilin içerisinden molotofkokteylini dışarı çıkarmak isteyen bir grubu tespit ederek operasyon düzenledi.


Araç içerisinde kullanıma hazır 161 molotofkokteyli, bin 35 ses bombası, çok sayıda eldiven ve maske ile molotof yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi. Olayla ilgili 22 kişi gözaltına alındı.
Şüphelilerin kentteki kamu binalarına saldırı hazırlığı içerisinde olduğu öne sürüldü.
..
.


Haşhaşi örgüt mensubu emniyet mensuplarının Terörle Mücadeleyi sekteye uğrattığını doğrular nitelikte bu iki haber oldukça dikkat çekici..
 
Üst