Terörist başı ile ülke pazarlığı yapanlar er geç hesabını verecektir

Serasker

Yasaklı
Katılım
22 Şub 2015
Mesajlar
142
Tepkime puanı
2
Puanları
0
Meğer bu pkk ülkesine vatanına bağlı bir örgütmüş, meğer bu pkk hain bölücü yıkıcı bir örgüt de değilmiş.

Kandilde ak sakallı dedeler imralıda nur yüzlü amcalar ikamet ediyor. pkk ile pazarlık yapılıyor. neyin pazarlığı "ne kadar verirsek razı olursunuz" pazarlığı.

yani apoyu pkk yı silah bırakmaları için devletin tepesindeki zattan tutun hükümetin tepesindeki zata kadar ikna etmeye çalışıyoruz. aman haa pazarlık yapalım pkk'yı ikna edelim apoyu razı edelim yoksa bir 30 bin kişi daha ölür. ölümü gösterip milleti sıtmaya razı etmenin peşindeler. abe salak senin bu pazarlıkların sonucunda pkk güneydoğuya çökmüş bütün devlet kurumlarını ele geçirmiş eğitimden güvenliğe asayişe mahkemeden belediyeye kadar her yere çökmüş bile. bir 30 yıl daha sürmesin 30 bin kişi daha ölmesin diye ülkeyi peşkeş çekmenin bedeli 3 yılda yüz binlerce şehit

Bu pazarlıklar ile pkk zaten meşrulaştı artık değil pkk'nın elindeki silahı almak bir fiske dahi vermeyeceklerdir. niye versinler? silah ile Türk devletini dize getirmiş olmanın verdiği özgüven ile silah ile daha neler alabileceklerini düşünüyorlarken özgür kürdistan ırak suriye ve türkiyede inşa etmek için mücadele etmek varken neden silah bıraksınlar?
bu yol yol değil.. bu gidiş gidiş değiş Türk milleti er yada geç bu ihanetlerin hesabını soracaktır 30 yılda 30 bin kişi daha gitmesin gibi saftirik bir bahane ile ülke iç savaşa çekiliyor yüzbinlerce insanının milyonlarca insanın can güvenliği tehlikeye atılıyor.
 

MÜTEŞEKKÜR

Kıdemli Üye
Katılım
17 Ağu 2009
Mesajlar
6,938
Tepkime puanı
198
Puanları
0
Apo'nun eylemlerine terörist başı demiyorlar, İmralı diyorlar artık.

Bu itin adı vatan haini terrörist başıdır.

PKK ile barış süreci olmaz.Bu vatan böyle pisliklerden tamamen temizlenmedikçe bunlar her zaman devletimizden taviz üzerine taviz isteyeceklerdir.
 

Dut_agaci

Kıdemli Üye
Katılım
14 Ocak 2007
Mesajlar
7,219
Tepkime puanı
330
Puanları
0
Web sitesi
www.Menzil.Net


gurban küfür mü ettin? ne dedin? :)

Edi bese, kürkçe artık yeter anlamına geliyor sanırım. Emin değilim.

Hökümetin sesi kadifeli amcaları kullanırdı bu lafı :)

Çözüm sürecinin ne olduğu, neler konuşulduğunu, neler planlandığını bi bilsek, belki içimiz rahat edecek

Akp.li vekiller bile dert yandıydı. Sırrı biliyor, biz bilmiyoruz diye
 
Üst