Verda
Gales
- Katılım
- 9 Nis 2010
- Mesajlar
- 10,917
- Tepkime puanı
- 1,010
- Puanları
- 0
- 500 gr un
- 1 adet yumurta
- 1,5 çay bardağı ılık su
- Tuz
- 4 adet patates
- 1 adet soğan
- Tuz, karabiber, kırmızı biber, nane
- 2 çorba kaşığı salça
- 1,5-2 su bardağı sıcak su
- 1,5 çorba kaşığı yağ (tercihe göre sıvı, margarin veya tereyağ)

İPUCU:
Ben patatesli olarak yaptım ama isterseniz 200 gr kıyma ile aynı tarifi yapabilirsiniz. Ayrıca ben biraz kıtır sevdiğimden salçalı suyu az kullanıyorum, daha yumuşak olması için suyunu mantıların üzerini geçecek kadar da kullanabilirsiniz.Afiyet olsun.
