The İmam
Asistan
- Web sitesi
- theimamnbahesi.blogspot.com
Temel ile dursun birgün yolda yürürken karşılaşmışlar!
T: Uyy tursunum benum, selamun aleyçum nasulsun kaç keredur göremeyrum senu.
D: aleyçum selam temal nasıl olıyım geçen gün başıma celmeduk kalmadu.
T: Uyyyyyyyy noldu daa ne celdu başına!?
D: daha ne celsun, işe giderken belediye çukurunu göremeyince pencereden düştüm!
D: anlmadum
T: zaten anlamazsun boşver da bak sana ne dicem ha şu bizim muhtar varya o bizim eve celdu
B: Uy niye celdu o hıyaroğlu hıyar (çok pis işleri varmış)
D: Uy niye olsun mahalleye yürüyen merdivenler yapacakmuşda para istemeye celdu.
T: yoksa verdunmu?
D: la verurmuyum ben o salağa para! cit dedum para marra yok hem sen napacaksun yürüyen merduveni bağa deduki yolların çivisinin pasını pencerenin kenarına alacam dedu, bende ne dedun dedum, deduğumu dedum dedi.
T: Ya bırak şundan bahsetme yav bak sana bişey diicum dün bizim evde elektrikler gitti mum ışuğunda televizyon seyrettük
D: iyi yapmuşsunuz pizde de sular kesuldu hanum çamaşurlaru elunde yıkadu da
T: Vah vah Bizim kevser yenceler karşıya gitmişler arabada bi damla benzin yok ha
D: Uyyyy geçen haberlerde seyrettum arabistan çöllerinde kar diz boyu
T: geçen gün karşıma bi salak çıktu paralarumu istedu bende kılıcumu çektum iki el ateş ettum önce kendumu sonra sizi fururum dedum kaçtular
D: La temal sen neymişsin bea maşallahun varmuş kafada zerre kadar akil yok sende ama zeka fışkırıyo maşallah
T: Öyledur öyle neyse temal kaçar bu işle bizu aşar hadi selamun aleyçum tursunum
D: Aleyçum selam temal gene göruşelum sohbetune doyum Olmayi
:shake2[1]::O:O:O:O:O:O:O:O:shake2[1]:
SÖZLER TAMAMMEN BANA AİT NASIL GÜZEL OLMUŞMU?
T: Uyy tursunum benum, selamun aleyçum nasulsun kaç keredur göremeyrum senu.
D: aleyçum selam temal nasıl olıyım geçen gün başıma celmeduk kalmadu.
T: Uyyyyyyyy noldu daa ne celdu başına!?
D: daha ne celsun, işe giderken belediye çukurunu göremeyince pencereden düştüm!
D: anlmadum
T: zaten anlamazsun boşver da bak sana ne dicem ha şu bizim muhtar varya o bizim eve celdu
B: Uy niye celdu o hıyaroğlu hıyar (çok pis işleri varmış)
D: Uy niye olsun mahalleye yürüyen merdivenler yapacakmuşda para istemeye celdu.
T: yoksa verdunmu?
D: la verurmuyum ben o salağa para! cit dedum para marra yok hem sen napacaksun yürüyen merduveni bağa deduki yolların çivisinin pasını pencerenin kenarına alacam dedu, bende ne dedun dedum, deduğumu dedum dedi.
T: Ya bırak şundan bahsetme yav bak sana bişey diicum dün bizim evde elektrikler gitti mum ışuğunda televizyon seyrettük
D: iyi yapmuşsunuz pizde de sular kesuldu hanum çamaşurlaru elunde yıkadu da
T: Vah vah Bizim kevser yenceler karşıya gitmişler arabada bi damla benzin yok ha
D: Uyyyy geçen haberlerde seyrettum arabistan çöllerinde kar diz boyu
T: geçen gün karşıma bi salak çıktu paralarumu istedu bende kılıcumu çektum iki el ateş ettum önce kendumu sonra sizi fururum dedum kaçtular
D: La temal sen neymişsin bea maşallahun varmuş kafada zerre kadar akil yok sende ama zeka fışkırıyo maşallah
T: Öyledur öyle neyse temal kaçar bu işle bizu aşar hadi selamun aleyçum tursunum
D: Aleyçum selam temal gene göruşelum sohbetune doyum Olmayi
:shake2[1]::O:O:O:O:O:O:O:O:shake2[1]:
SÖZLER TAMAMMEN BANA AİT NASIL GÜZEL OLMUŞMU?