21 Ekim Saat: 22:00'da Teke Tek Özel Programında Cübbeli Ahmet Hoca Fatih Altaylı ve Murat Bardakçı'nın Konuğu olacak. HaberTürk TV, Lalegülfm ve Cübbeliahmethoca.tv'den CANLI izleyebilirsiniz.
İslam düşmanının programına çıkıp hakkı söylüyorsa, klavye mücahidliğini bırakıp hocaefendiyi tebrik etmek gerekir...fatih altaylı gibi bir islam düşmanının programına çıkmayı bir alim(!)e yakıştıramıyorum doğrusu...
Ne alakası var?fatih altaylı gibi bir islam düşmanının programına çıkmayı bir alim(!)e yakıştıramıyorum doğrusu...
fatih altaylı gibi bir islam düşmanının programına çıkmayı bir alim(!)e yakıştıramıyorum doğrusu...
Bende kimse kimseyle mukayese edilemez dedim.Cübbeli Hocayla mukayese edilebilse....
Amiiin...birçok kem göz hocanın üzerinde...
Mevla utandır masın inşaAllah...
Amin amin, inşaAllah...birçok kem göz hocanın üzerinde...
Mevla utandır masın inşaAllah...
Fatih Altaylının niyetini bilemeyiz de Cübbeli Ahmet Hoca ,Efendi Hazretlerinin izni ve dualarıyla bu programlara çıkıyor,Allah'ın izniyle daha önceki programlar sayesinde de bir çok kişinin tevbe etmesine de vesile oldu,Rabbim hayırlara vesile kılsın.fatih altaylı gibi bir islam düşmanının programına çıkmayı bir alim(!)e yakıştıramıyorum doğrusu...