Tehcir Allah’ın Emri Diyen Cübbeli'ye Ahmet Hakan'dan Cevap : Allah'a İftira Etme

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Tehcir Allah’ın Emri Diyen Cübbeli'ye Ahmet Hakan'dan Cevap : Allah'a İftira Etme

24 Nisan 1915’in 100’üncü yıl dönümünde , Ahmet Mahmut Ünlü “Ermeniler ülkemizde zulüm yaptığı için ecdadımız da Allah’ın emrini uygulamıştır” dedi. O yazıya Ahmet Hakan Coşkun'dan yanıt geldi:

"Bak! Başbakan Davutoğlu "tehcir insanlık suçudur" diyor.

Sense Allah'ı bu suça ortak etmeye çalışıyorsun.

Tövbe de.Kendine gel."

CÜBBELİ NE DEMİŞTİ?

Maide Suresi’nde yeryüzünde fesat çıkaranların cezası belli. ‘Öldürülecekler, asılacaklar ya da elleri ayakları çaprazlama kesilecek’ buyruluyor. 4. şık ‘sürgüne gönderilecekler’. Sen kesilmeyi bile hak etmişsin, ecdadımız 4. şıkkı yapıp sürmüş, ne var bunda.”


Ermenilerden özür dilemenin de ‘caiz’ olmadığını savunan Ünlü şöyle devam etti: “Onlar zalimlik yapmışken biz niye özür diliyoruz? Sen özür diledikçe üstüne üstüne geliyorlar.

Güneydoğu’yu PKK’ya ver. Öbür tarafı Ermeni’ye ver. Bir şey kalmadı yahu!”

Ahmet Hakan'ın 'Ey Cübbeli Ahmet Allah'a iftira etme' başlıklı yazısının ilgili kısmı şöyle:

CÜBBELİ Ahmet demiş ki:"Tehcir Allah'ın emridir, atalarımız Allah'ın emrini yerine getirmiştir".Allah'tan kork Cübbeli! Allah'a iftira atma. Bak! Başbakan Davutoğlu "tehcir insanlık suçudur" diyor.Sense Allah'ı bu suça ortak etmeye çalışıyorsun.Tövbe de.Kendine gel.Allah'tan kork Cübbeli!

Günahsız sabi sübyanların evlerinden barklarından sökülüp atılmasına Allah'ı ortak etme.Hiçbir çete faaliyetine katılmamış masum çaresizlerin yollarda katledilmelerine Allah'ı ortak etme.

Çıkan fitneye ortak olmamış, fitnenin içinde yer almamış, fitneyle işi olmamış mazlumların öldürülmelerine Allah'ı ortak etme."Siyaset" de."Olmuş bir şeyler" de."Onlar da bize yaptı" de."Mukatele" de."Tatsızlık" de.Ne dersen de...Ama Allah'ı bu işe karıştırma. Merhamet dinini kirletme.

http://www.haber10.com/haber/612171/#.VTyjstLtmko
 

Ahter

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eki 2009
Mesajlar
5,252
Tepkime puanı
186
Puanları
0
Konum
antalya
Cübbeli hocanın uzmanı olmadığı saha var mı acaba? Her sahada konuşuyor...
 

fakiri

Kıdemli Üye
Katılım
14 Ocak 2007
Mesajlar
15,969
Tepkime puanı
355
Puanları
83
Konum
KOCAELİ
Cübbeli ve Ahmet Hakan ! Birisi İmam-hatip Lisesinden imalât hatasıyla mezun olmuş, nefsinin zebunu olmuşların karargâhı Nişantaşı bölgesi aşığı; diğeri güyâ medrese kaynaklı "yarım hoca din yıkar" veciz sözüyle musemma olmuş biri !.. İkisinin de dini konularda konuşma ve liyakat ehliyeti yok! Ama, gel gör ki, ikisinin de bu doğrultuda susmaya da niyetleri hiç mi hiç yok!
Allah şerlerinden muhafaza buyursun!
 
Üst