"Tayyip'ten çok ben tebrik aldım"

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
Şimdi diyecekler agbi yine tahrik edici konu açmış DAVOS toplantısından sonra BU FORUM da ERDOĞAN çok tenkit edilmedi neler söylendi neler İŞTE O SÖYLİYEN ler bugün ERBAKAN ın bu beyanınıda yalanlıyorlar.Alışmışlar TENKİT ETMEYE & YARGILAMAYA Zaman gelincede zaman gerçekleri ortaya çıkarıncada CEVAP VERİNCE yine aynı nakaratı tekrar ederler AGBİ TAHRİK EDİCİ KONU AÇIYOR

BAKIN ERBAKAN ONE MİNUTEYİ SAHİPLENİYOR


"Tayyip'ten çok ben tebrik aldım"

Milli Görüş lideri ve Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Başbakan Erdoğan'ın gerek iç kamuoyunun gerekse İslam Alemi'nin takdirle karşıladığı “One Minute” çıkışını Milli Görüş'e bağladı:

“Bu çıkış aslında Milli Görüş'ün eseridir. Davos'taki o toplantı öncesinde İstanbul'da yüzbinleri toplayarak, hükümeti göreve çağıran Saadet Partisi'dir, Milli Görüş'tür. Bizim bugünkü muhalefetimiz olmasa ‘bir dakika' diyemeyecekler. Nitekim, one minetu çıkışının ardından Tayyip'ten çok ben tebrik aldım. Dünyanın çeşitli yerlerinden tebrik telefonları geldi, sizin talebeniz diye. Eğer o miting olmasaydı, One minute olmazdı.”

DEMEKKİ ERBAKAN da ONE MİNUTEYİ terinde zamanında yapıldığını ve etkin olduğunu kabul ediyor TEK FARKLA SAHİPLENEREK
 

Ercan Tekin

Kıdemli Üye
Katılım
25 Eyl 2010
Mesajlar
5,631
Tepkime puanı
266
Puanları
0
Soruyorum sana senin derdin nedir sürekli Erbakan hocayı ve Milli Görüşe karşılık tenkit içerikli konular paylaşıp duruyorsun nedir amacın? Birde iyi niyetlerden bahsedersin bu taassupluculuk değil mi?

Şu başlığın bile tahrik edici, durmadan SAADET PARTİLİLERE GÖNDERME PEŞİNDESİN. Sonra niyetinin iyi olduğundan bahsedersin oysaki sen milli görüş düşmanı olmuşsun ilerletmiş hastalanmışsın. Senin bu saçma yorumlarından bıktık artık sürekli kendine göre birşeyler üretmeye çalışıp duruyorsun. Kuşun canlsının değil samanının peşindesin halbuki canlısı güzeldir samanlı olanı değil.. O röportajın işine gelenini yayınlarsın değilmi bende tamamını yayınlayayım bakalım diğerlerine ne yorum getireceksin:

SP Genel Başkanlığı ile aktif siyasete dönen Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, ilk röportajını Yeni Akit'e verdi: Milli Görüş lideri ve Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan, “Biz 40 senelik partiyiz. Kurulduk, üç sene sonra iktidar olduk. Siyonizm bizi çeşitli hilelerle uzaklaştırdı. Yeniden geldik. 28 Şubat'ı yaptı. Tekrar şahlanacağız. Yeniden iktidara gelmek zorundayız. Keramet bizde değil, keramet bizim prensiplerimizde, bizim inancımızda, yani keramet Milli Görüş'tedir. Milli Görüşsüz olmaz” dedi.



YENİ AKİT / ANKARA

Milli Görüş lideri ve Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan, yeniden aktif siyasete döndükten sonra Türk basınındaki ilk röportajını Yeni Akit'e verdi. Balgat'taki parti genel merkezinde Akit ekibini kabul eden Erbakan, Türkiye ve dünyadaki meselelerden Tayyip Erdoğan'ın ‘One minute' çıkışı ve Erdoğan'la telefonlaşıp telefonlaşmadığına kadar bir çok önemli konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Erbakan, partideki makamında kabul ettiği gazetemiz Ankara Temsilcisi Yener Dönmez ile arkadaşlarımız Fatih Akkaya ve Mehmet Nedim Aslan'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

TAYYİP'TEN ÇOK BANA TEBRİK GELDİ
SP Genel Başkanı Erbakan, Başbakan Erdoğan'ın gerek iç kamuoyunun gerekse İslam Alemi'nin takdirle karşıladığı “One minute” çıkışını Milli Görüş'e bağlayarak, “Bu çıkış aslında Milli Görüş'ün eseridir. Davos'taki o toplantı öncesinde İstanbul'da bir milyon kişiyi toplayarak, hükümeti göreve çağıran Saadet Partisi'dir, Milli Görüş'tür. Bizim bugünkü muhalefetimiz olmasa ‘Bir dakika' diyemeyecekler. Nitekim, ‘One minute' çıkışının ardından Tayyip'ten çok ben tebrik aldım. Dünyanın çeşitli yerlerinden tebrik telefonları geldi, sizin talebeniz diye” dedi.

SİYONİZM TEHDİDİ ALTINDAYIZ
7 ay sonraki seçimler için ittifaka girip girmeyeceğine dair sorumuz üzerine, sözlerine, 1923'ten beri Siyonizm'in Türkiye üzerinde oynadığı oyunları anlatarak başlayan Prof. Dr. Erbakan, bütün dünyanın ırkçı emperyalizmin tehdidi altında olduğunu, Siyonizm'in emellerine ulaşmak için Türkiye'de bağımsız bir devlet istemediğini anlattı. Irkçı emperyalizmin tarihsel kökenlerine değinen Prof. Erbakan, Siyonizm'in Tevrat'ın tahrif edilerek “Kabala” adlı sihir kitabına inanılmaya başlanmasıyla ortaya çıktığını hatırlattı.

1990'DA 20. HAÇLI SEFERİ BAŞLATILDI
Erbakan şunları kaydetti: “7 ay sonra seçim var. Dünyaya baktığımız zaman emperyalizm yani siyonizm 20. Haçlı Seferini başlattı 1990'da. Büyük İsrail'i kurmak için. Bunun için hedefte Türkiye var. Çünkü Türkiye Haçlı Seferlerine müsaade etmemiş. ‘Dünya siyonizme bırakılamaz' demiş atalarımız ve dünyayı adaletle muhafaza etmişlerdir. En son 1. Cihan Harbi'nde geldiler, beş sene harp ettiler, bir tek Anadolu'yu işgal edemediler. Anadolu'da imanlı insanlar var. Beş sene de İstiklal Savaşı yaptık. Bu savaşların sonunda ‘Artık barış yapalım' dendi. Ve Lozan'a gönderildi bir heyet. Lozan'da Fransa Başbakanı Clemenceau ve İngiltere Başbakanı Lloyd George imzalamadılar, anlaşmayı imzalamadılar.”

LOZAN'I HAİM NAUM İMZALATTI
“Bunun üzerine Haim Naum ortaya çıktı. İnönü'nün Lozan'daki müşaviri. ‘Ben bunlara Lozan Anlaşması'nı imzalatırım' dedi Haim Naum. İmzalamıyorlar. Gitti onlara dedi ki, ‘Bu Lozan Anlaşması aslında bizim siyonist planımızdır. Siz niçin imzalamıyorsunuz, ben size hayranım. İki sebeple imzalamıyorsunuz. Diyorsunuz ki; biz cihan harbini niçin yaptık, büyük İsrail'i kuralım diye. Harbin galibi miyiz? Galibiyiz. Neden İsrail'i önce küçük kurup sonra büyütecekmişiz? Galibi olduğumuza göre kurunca büyüğünü kuralım. İkincisi, diyorsunuz ki; İsrail devleti kurulunca bunun emniyeti için Anadolu'da bağımsız bir devlet olmayacak. Türkiye diye bir şey kabul edemeyiz. Bunda da çok haklısınız. Sizinle beraberim. Ancak ben kalbimin yanında aklımı da kullanıyorum. Aynen sizin gibi düşünüyorum. Ama, 5 sene cihan harbi yaptınız, 5 sene de uğraştınız bunları yutamadınız, neden? Bunlarda iman var. Bu iman varken bunları yutamazsınız. Gelin yalancıktan Lozan'ı imzalayın. Mola anlaşması olmak üzere imzalayın. Aslolan Sevr olacak. Biz bir zaman kazanacağız. Bunun için 10 senedir savaşıyoruz. Fakat bu zamanı boşa geçirmeyeceğiz' dedi Naum.”

SİYONİZM'İN AMENTÜSÜ
“Bunun için de yedi madde ortaya koydu. Bunlar da Haim Naum doktrini: Anadolu insanını aç bırakacağız, işsiz bırakacağız, borca esir edeceğiz, dininden uzaklaştıracağız, böleceğiz, bunları birbirleriyle çarpıştıracağız, bunları İsrail'e kolay lokma yapacağız. 80 senedir dünya siyonizmi bizim üzerimizde bunu uygulamaya çalışıyor.”

“AKP'YE OY VERMEZSEN SENİ İFLAS ETTİRİRİM” DENİLİYOR
Erbakan, siyonizmin Türkiye'yi tamamen kontrolü altına almak ve Saadet Partisi'nin seçimleri kazanmaması için beş maddelik plan yaptığını belirterek şöyle konuştu: “Bir tanesi: bütün basını ele geçirmişlerdir. Siyonizm büyük İsrail'i kurmak için bize karşı, Saadet Partisi'ne karşı, Milli Görüş'e karşı beş tane hazırlık yapmıştır. Bütün basını kontrol altına almıştır. Bir yazar aleyhte yazı yazdığında işine son veriliyor. İkincisi bankalar: Bütün bankaları satın aldı Yahudiler. Bankalardan kredi almış binlerce on binlerce insana eğer AKP'ye oy vermezsen seni iflas ettiririm deniliyor. Onun için bankaları satın aldılar. Sonsuz para sahibidirler. Bütün kamu kuruluşlarını satın aldılar. Türkiye'de hayat durdu. Basın, bankalar, büyük milli kuruluşlar ve sonra taviz politikası güdüyorlar şimdi. Eskiden AKP'ye ‘Bana bakın, siz bizi aldatıyorsunuz, şeriatı getireceksiniz. İslam'-dan bahsetmeyin. Başörtüsünden bahsetmeyin. Yoksa sizi düşürürüz ha” diyorlar. Şimdi Saadet Partisi güçlenince, millet aslına dönünce, bu sefer AKP'yi Müslümanlara hizmet eden bir parti göstermenin rötuşlarına başladılar.”

“SİYONİZM ‘BEN SİYONİZME HİZMET ETMİYORUM” MARŞI SÖYLETTİRİYOR”
Prof. Erbakan, kendisine “Hocam ya bunlar senin talebelerin. Sen bu talebelerini kıskandığın için mi bunları söylüyorsun?” sorusunun da sorulduğunu belirterek, “Bunu bana söylüyorlar. Sualin gerçek cevabı ne? Kıskandığım için değil. Bunlara karşı şefkat beslediğim için. Ne yaptıklarını bilmiyorlar. ‘Efendim biz Müslüman insanlarız, hiç siyonizme hizmet eder miyiz?' diyorlar. Bu söz hiçbirşey ifade etmez. Çünkü Siyonizm öyle ustadır ki, ‘Ben mi, ben hiç siyonizme hizmet eder miyim?' marşını söylettirerek, seni siyonizm ordusunda asker gibi talim ettirir. Sen öyle söylersin. Halbuki yaptığın iş Yahudiye hizmettir. Siyonizm bu kadar ustadır” dedi.

KULLANILDIĞINI BİLMİYOR
AK Parti'nin bilerek İslam'a zarar vermediğini ancak kullanıldıklarını ifade eden Erbakan, “Bunlar bilerek İslam'a zarar vermek istemezler çünkü bizim talebimizdirler. Ama siyonizm öyle ustadır ki, bunları tamamen siyonizm için kullanır. Kullanıldıklarını da bilmezler. Bütün bu gördüğümüz olaylar, demokratikleşme, açılımlar tamamen siyonizmin aksiyonlarıdır” ifadelerini kullandı.

“BİZLERİ İSRAİL'E BAĞLIYORLAR”
Necmettin Erbakan şöyle devam etti: “Haim Naim doktrini ne diyor? İşsiz bırakacaksın, borca esir edeceksin. Dinini değiştireceksin. Din değiştirmek iki türlü olur. Bir: İslam'ı yasaklarsın, iki: bir de İslam'ı değiştirirsin. Bugün Türkiye'de ikinci metot tatbik ediliyor. Dinler bahçesi. Aynı yerde kilise, havra, cami yapılıyor. Bu İslam itikadına uymaz. Allah nazarında tek din İslam'dır. Hıristiyanlık ve Yahudilik hurafedir. Bunların Cenab-ı Hak'la irtibatları kesilmiş. Bunlar gerçek değildir. Şimdi bu dinler bahçesi içerisine kilise, havra, cami yapmış. Caminin üzerine ‘La İlahe İllallah' demiş, ‘Muhammedun Resulallah' dememiş. Neden? Yahudiler ve Hıristiyanlar da cennete gidecekmiş. Böyle Müslümanlık olmaz.”

BAYKAL'IN ANLATTIĞI ‘ABDEST BOZULDU' OLAYI
“Söyledikleri bir cümleyi unutmuyorum. ‘Siz ‘AKP yanlıştır' diyorsunuz, Halk Partisi'nin gelmemesi için bir alternatif koydunuz da oy vermedik mi?' sözü çok mühimdir. Türkiye'yi İsrail'in kontrolünden kurtarmak, İslam birliği kurmak, yeni bir dünya kurmak lazımdır. Bu vazife Milli Görüş'e düşüyor. Bundan dolayı Milli Görüş mutlaka alternatif olması lazım. Önümüzdeki seçimlere üç tane parti giriyor. Türkiye'de 60 tane parti var. Geriye kalanlara kulak asma. Birisi Halk Partisi. Halk Partisi yıllarca din düşmanlığı yaptığı için iktidara gelememiştir. Yüzde 20'den fazla oy alamamıştır. Bizzat Baykal anlatmıştır, demiştir ki: “Siz benim işimi kolay mı zannediyorsunuz? Karadeniz'de abdest alan 80 yaşındaki bir adam, suyu getiren çocuğa ‘Oğlum sen hangi partilisin' dediği zaman, ‘Ben Halk Partiliyim' dediği zaman, ‘Benim abdestim olmadı, yeniden almalıyım' diyor. Böyle bir partiyi iktidara getirmek kolay mı zannediyorsunuz?' Halk Partisi milletten kopuktur. Şimdi bu çocuk milletle barışmaya çalışıyor ama 80 senelik mazisini ne yapacak? Yani bunu idrak etmesi gerekir.
Ne kaldı geriye? Yüzde 80 sağ oylar kaldı. Şu andaki mevcut yapıya göre büyük kısmının AKP'de toplanacağı yapısı var. Bizim bu yapıyı değiştirmemiz lazım. Saadet Partisi, insanlık kurtuluşunu gerçekleştirmek için gereken neyse yapacaktır. Haklı olmak yetmiyor. Haklı olduğunuzu anlatabilmek gerekir. Bizim davamız haktır. Başka türlüsü yoktur. Bunu millete anlatabilmemiz lazım.”

“KERAMET BİZDE DEĞİL, BİZİM İNANCIMIZDA, MİLLİ GÖRÜŞ'TE”
“Neden AKP'ye oy vermeyeceğim de, Saadet Partisi'ne oy vereceğim? Ana sual budur. Halk Partisi, bunlar hepsi teferruattır. Kim gelecek peki? Saadet Partisi gelecek. Nasıl gelecek yahu? Yüzde 5 oy aldı. Saadet Partisi bugüne kadar kaç defa yüzde 5 oy aldı, yüzde 35'e çıktı. Biz 40 senelik partiyiz. Kurulduk, üç sene sonra iktidar olduk. Siyonizm bizi çeşitli hilelerle uzaklaştırdı. Yeniden geldik. 28 Şubat'ı yaptı. Tekrar şahlanacağız. Yeniden iktidara gelmek zorundayız. Keramet bizde değil, keramet bizim prensiplerimizde, bizim inancımızda, yani keramet Milli Görüş'tedir. Milli Görüşsüz olmaz.”

“AKP, BİLEREK KÖTÜLÜK YAPMIYOR”
Erbakan, AK Partililer için “üzümden şarap da olur” benzetmesiyle ilgili olarak, “Ben onlara şarap marap demedim. Demem de. Ben bunların bilerek kötülük yaptıklarını kabul etmem. Bunlar benim talebelerim, evlatlarım. Hata içinde, yanlış yoldalar. Ben de onları uyarma vazifemi yapmak zorundayım. Yoksa mesul olurum.”

“TAYYİP'TEN DAHA ÇOK TEBRİK ALDIM”
Milli Görüş lideri ve Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Başbakan Erdoğan'ın gerek iç kamuoyunun gerekse İslam Alemi'nin takdirle karşıladığı “One minute” çıkışını Milli Görüş'e bağlayarak, “Bu çıkış aslında Milli Görüş'ün eseridir. Davos'taki o toplantı öncesinde İstanbul'da yüzbinleri toplayarak, hükümeti göreve çağıran Saadet Partisi'dir, Milli Görüş'tür. Bizim bugünkü muhalefetimiz olmasa ‘Bir dakika' diyemeyecekler. Nitekim, ‘One minute' çıkışının ardından Tayyip'ten çok ben tebrik aldım. Dünyanın çeşitli yerlerinden tebrik telefonları geldi, sizin talebeniz diye. Eğer o miting olmasaydı, ‘One minute' olmazdı” dedi.

DEMİREL VAN'A GİDECEKTİ AMA KONYA'YA GELDİ
Erbakan, 1969 yılında Odalar Birliği Başkanı iken Süleyman Demirel ile olan mücadelesini ise şöyle anlattı: “1969'da ben Odalar Birliği Genel Başkanıyım. Döviz çok kıymetliydi. Bu dövizi ben dağıtıyorum. Demirel de Başbakan. Demirel bu zenginler kulübüne dövizleri vermemizi istedi. Ben de vermiyorum. ‘Erbakan'ı değiştirin' dedi. Bir kongre yaptık, ittifakla yeniden seçildik. Bunun üzerine Demirel de tek çare, ‘Dövizleri bundan sonra Ticaret Bakanlığı dağıtacak' dedi. Biz de ‘Ticaret Bakanlığı'na biz sahip olacağız' dedik ve siyasete atıldık. Anadolu'nun kalkınması için, sömürülmemesi için, lider ülke olması için bu mücadeleyi yapıyoruz. Konya'da çalışma başlattık. Bütün gazeteler Demirel için ‘Van'da miting yapacak' diye yazdılar. Pazar günü geldi, bir de baktık ki Demirel Van'a gitmemiş, Konya'ya gelmiş. Kendisine demişler ki, ‘Van'ı bırak, sen ağacın kökünü kaybediyorsun. Hoca Konya'ya gitti köy köy dolaşıyor. Senin partin kalmadı. O da o yüzden Konya'ya gelmek zorunda kaldı.”

‘AFERİN' DERSEM ETRAFIMDA PERVANE GİBİ DÖNERLER
AK Parti'nin içi saman dolu bir kuş olduğunu öne süren Erbakan, neden hala mücadele ettiğini şu sözlerle aktardı: “Bizim zorumuz ne? Şimdi bendenizin durumunu düşünün. Bunlar bizim talebelerimiz. ‘Aferin, güzel yapıyorsunuz' dersem, bunlar her bakımdan etrafımda pervane olup koşarlar. Benim işim kolaylaşır. Bunu diyemiyorum. Neden? Vatan sevgisinden dolayı ve kendilerine olan şefkatimden dolayı. Bunları ikaz etmek ve Türkiye'yi kurtarmak Milli Görüş'ün vazifesidir. Milli Görüş dışında hiçbir görüşle saadet elde edilemez. Her ay anketler yapacağız. Mitingler, televizyon konuşmalarıyla millete bu gerçekleri göstereceğiz. Ve saman dolu kuşu değil, canlı kuşu göstereceğiz. Camiamız çelikleşmiştir, şuurlanmıştır, görevlerini bilmektedir. Milli Görüşçü kuruluşları 40 koldan çalışıyor. Biz Konya'da Mevlana Meydanı'nda iktidar bayrağını çekerken herkes bizimle alay ediyordu. Ama 73'te iktidara geldik. Dış güçler 1980 ihtilalini yaparak bizi kapattılar ama biz yine iktidara geldik. 28 Şubat oldu ama biz yine iktidara geleceğiz. İnşallah çok güzel günler bekliyor milletimizi ve insanlığı.

“ÇIRAKLIK VE KALFALIK DÖNEMİ BİTTİ ŞİMDİ SIRA USTALIK DÖNEMİNDE”
“Biz 1996 yılında Başbakan olduğumuz zaman bir yıl içinde denk bütçeden havuz sistemine, memur-işçi zamlarına kadar büyük işler yaptık. Bu Milli Görüş'ün kokusudur. Şimdi kendisi geliyor. Bolluk geliyor, bereket geliyor. Biz Milli Görüşüz. Millete hizmet ettik ve hala milletin duasını alıyoruz. Tıpkı Mimar Sinan gibi. Şehzade Camii çıraklık, Süleymaniye kalfalık ve Selimiye Mimar Sinan'ın ustalık eseridir. Bizler de çıraklık dönemimizi Ecevit ve MC hükümetleri döneminde geçirdik. Kalfalığı Refah iktidarında geçirdik. Şimdi ustalık dönemine geliyor.”

YENİ AKİT
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
Sizin derdiniz ne ERCAN TEKİN

Burada Erbakan ı tenkit mi ediyorum ?

Hayır.

Siz ve sizin gibilerin DAHA ERBAKANI iyi tanımadığınızı İDDİA ediyorum.

Siz ve sizin gibilerin daha MİLLİ GÖRÜŞ ü siyasetten siyasi parti bazında düşündüğünüzü iddia ediyorum.

Bu Forum da ONE MİNÜTE söylediği için ERDOĞAN ı TENKİT EDİP YARGILAYANLARA Erbakanın beyanı ile CEVAP veriyorum çokmu zorunuza gitti?
 

talib

Kıdemli Üye
Katılım
11 Tem 2006
Mesajlar
21,906
Tepkime puanı
1,076
Puanları
0
Konum
İstanbul
"One minute" söylemini eleştiren duymadım ben.

Orada "one minute" dedin burada başka dedin diyenler vardı ancak. Yanlış mıyım agbi? Kimsenin söz aleyhinde konuştuğu yoktu.
 

ibrahimi

Has Uşak
Katılım
19 Haz 2006
Mesajlar
23,463
Tepkime puanı
1,831
Puanları
0
Yaş
37
Konum
forvet arkası
:yn:
Başlık düzenlenmiştir.Sürekli kişilere ve toplumlara yönelik başlıklar atıyorsunuz.Başlıklar içerikle alakalı olmak zorunda.Tekrarlamamanızı rica ediyoruz.Aksi halde konu açamama engeliyle karşılacaksınız.İyi paylaşımlar.
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
:yn:
Başlık düzenlenmiştir.Sürekli kişilere ve toplumlara yönelik başlıklar atıyorsunuz.Başlıklar içerikle alakalı olmak zorunda.Tekrarlamamanızı rica ediyoruz.Aksi halde konu açamama engeliyle karşılacaksınız.İyi paylaşımlar.

Haklısınız.

Ne diyeyim.

Yöneticiler hep haklıdır.

Lütfen bu hassasiyetinizi diğer konularda da gösterin.
 

ibrahimi

Has Uşak
Katılım
19 Haz 2006
Mesajlar
23,463
Tepkime puanı
1,831
Puanları
0
Yaş
37
Konum
forvet arkası
Lütfen.
Aleyhinize bir işlem yaptık diye gönderme yapmanıza gerek yok.Hep haklı olduğumuzu hiç bir zaman beyan etmedik.Gerekli işlemi yaptık diye topa tutmanıza gerek yok.

Ve not:Konu siyaset meydanına taşınmıştır.Açtığınız konuları siyasete çektiğiniz sürece de konular siyaset meydanına taşınacaktır.Serbest kürsü ve gündemi siyasi konularla meşgul etmeyiniz.
 

Ercan Tekin

Kıdemli Üye
Katılım
25 Eyl 2010
Mesajlar
5,631
Tepkime puanı
266
Puanları
0
Sizin derdiniz ne ERCAN TEKİN

Burada Erbakan ı tenkit mi ediyorum ?

Hayır.

Siz ve sizin gibilerin DAHA ERBAKANI iyi tanımadığınızı İDDİA ediyorum.

Siz ve sizin gibilerin daha MİLLİ GÖRÜŞ ü siyasetten siyasi parti bazında düşündüğünüzü iddia ediyorum.

Bu Forum da ONE MİNÜTE söylediği için ERDOĞAN ı TENKİT EDİP YARGILAYANLARA Erbakanın beyanı ile CEVAP veriyorum çokmu zorunuza gitti?


Kim one minuteyi tenkit etti yahu nerden çıkarıyorsun böyle şeyleri o çıkış tenkit edilirmi hiç. Ancak o çıkışın hemen ardından u dönüşü yaparlarsa tenkit edilir ama o çıkışı kim yapsa tebrike şayandır. Bizde gurur duyduk çünkü Tayyip Erdoğan bu milletin başbakanıdır insanıdır. Doğrularına doğru hatalarına hatalı demek lazımdır.
Forumda o çıkışın tenkitini hatırlamıyorum ama o çıkışın tenkit edileceğini sanmıyorum ancak çıkıştan sonraki hal ve hareketler eleştirilmiş olabilir bunu karıştırmamak lazım!

Senin niyetin açık agbi, sürekli kendine ait fikriyatınla biryerlere yaranmaya çabalıyor halin söz konusu.

Kendini neden biryerlere kondurma uğraşındasın demekki sıkıntıların var. Sürekli kendini birşeyler ifade etmeye çalışarak iyi niyetli olduğunu kabullendirmeye çabalıyorsun ama her defasında baltayı taşa vuruyorsun. İş bu iş değil. Sen meseleleri iğneler tarzda değil hüsn-ü zanını koruyarak yaklaşsan inan sorun yaşamazsın saygıda görürsün ama yaptığın bu değil kendine ait görüşlerine göre herşeyi yormaya çabalıyorsun ve sürekli de milli görüş cephesini karşına alıp bu işleri yapmaya çalışıyorsun. Samimiyse neden büyük muhalefet partileriyle veya müslümanların en büyük düşmanı siyonizmle bu kadar uğraşmıyorsunda sürekli ve sürekli milli görüşle uğraşıyorsun? Senin problemin milligörüşle alıp veremediklerin var hesapların var o yüzden sürekli bunlarla meşgulsün ve splilere sürekli taş atıp duruyorsun sonra ''ben düzgün şuurlu müslümanım'' skeçini oynamaya çalışıyorsun. Yahu mübarek sen gerçekten İslama kötülük edenlerle uğraşsana neden kardeşinle uğraşıyorsun yahu. Vaktinin çoğunu İslamı hakim kılmaya çalışan milligörüşü tenkit etmekle geçiyor kendine gel kendine!

DEMEKKİ ERBAKAN da ONE MİNUTEYİ terinde zamanında yapıldığını ve etkin olduğunu kabul ediyor TEK FARKLA SAHİPLENEREK
Şu sözünde bile iğneleme var. O çıkışın yerinde olması çok doğru herzaman olması daha doğru fiilende olması hepten doğrudur. Sahiplenmesi değil teşvik etmesi söz konusu en iyisi lafı çevirmemendir işin aslı budur.

YÖNETİMİN ALDIĞI KARARA SAYGILIYIZ KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİM.
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
Lütfen.
Aleyhinize bir işlem yaptık diye gönderme yapmanıza gerek yok.Hep haklı olduğumuzu hiç bir zaman beyan etmedik.Gerekli işlemi yaptık diye topa tutmanıza gerek yok.

Ve not:Konu siyaset meydanına taşınmıştır.Açtığınız konuları siyasete çektiğiniz sürece de konular siyaset meydanına taşınacaktır.Serbest kürsü ve gündemi siyasi konularla meşgul etmeyiniz.

Şimdi bakın ilk mesajımdan sonra yazılan mesaja

Ben burada ERBAKAN ı tenkit mi etmişim.HAYIR

Bir başka mesaj da ise bir başka üye

"One minute" söylemini eleştiren duymadım ben.

Bu forum da DAVOS ta söylenen bu söz için NELER DENDİĞİNİ SP liler tarafından hala hafızamızda.

Son olarak MAHMUD efendinin iptal edilen konusu da yakında açığa çıkacak NEDEN İPTAL edildiği ve ben Allah cc nasip ederse bu şekilde cevabı konu açacağım.O zaman da denilecek böyle şey duymadık diyecekler.
 

girdap

Ordinaryus
Katılım
8 Şub 2007
Mesajlar
2,541
Tepkime puanı
252
Puanları
0
One minute olayından sonra Tayyip Bey'i bırakıp Hoca'yı arayanlar gerçekten varsa, bu muhteremlerin akılları tersten işliyor galiba .
 

Ercan Tekin

Kıdemli Üye
Katılım
25 Eyl 2010
Mesajlar
5,631
Tepkime puanı
266
Puanları
0
One minute olayından sonra Tayyip Bey'i bırakıp Hoca'yı arayanlar gerçekten varsa, bu muhteremlerin akılları tersten işliyor galiba .
Bunu neden böyle yorumlarsınız? Oysa ki bu işleri teşvik eden yönlendiren birileri var o teşvik edicilerde bu işten tebrik almışlar çok mu?
 

maksut ibrahim

Kıdemli Üye
Katılım
6 Kas 2009
Mesajlar
5,889
Tepkime puanı
139
Puanları
0
Bunu neden böyle yorumlarsınız? Oysa ki bu işleri teşvik eden yönlendiren birileri var o teşvik edicilerde bu işten tebrik almışlar çok mu?

Hoca secim meydanlarinda bu cocuklar bu ülkeyi

yönetemez. Bu zamana kadar hic birsey yapmadilar

demedimi?


Hoca bu zamana kadar nerede AKP nin

yaptigi bir isi dogru yapti dedi?
 

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com
Şimdi diyecekler agbi yine tahrik edici konu açmış DAVOS toplantısından sonra BU FORUM da ERDOĞAN çok tenkit edilmedi neler söylendi neler İŞTE O SÖYLİYEN ler bugün ERBAKAN ın bu beyanınıda yalanlıyorlar

Davos toplantısından sonra ne dediler bu forumda Erdoğana erbakancılar biraz anlatır mısın?
 

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com
"One minute" söylemini eleştiren duymadım ben.

Orada "one minute" dedin burada başka dedin diyenler vardı ancak. Yanlış mıyım agbi? Kimsenin söz aleyhinde konuştuğu yoktu.

Siz de çok zor soru sormuşsunuz arkadaşa:)

davostaki tavırda hepimiz başbakanın arkasında olduk, hatta saadet partisi resmen tebrik etti başbakanı. Bunları görmeyip bu başlığı nasıl açıyor anlamak mümkün değil bu arkadaşın.
 

bakış

Kıdemli Üye
Katılım
22 Kas 2009
Mesajlar
4,717
Tepkime puanı
251
Puanları
0
Konum
İstanbul-Pendik
Siz de çok zor soru sormuşsunuz arkadaşa:)

davostaki tavırda hepimiz başbakanın arkasında olduk, hatta saadet partisi resmen tebrik etti başbakanı. Bunları görmeyip bu başlığı nasıl açıyor anlamak mümkün değil bu arkadaşın.
Valla ağbiyi anlamak çok zor.dediğiniz gibi one minuteyi o zamanki sp genel başkanı kurtulmuş kürsüden savundu.
ağbi herşeyi AKILLA çözmeye çalışıyor.Doğru olabilir.Ama AKILIN yakıtı BİLGİDİR.Yakıt olmazsa AKIL NE İŞE YARAR.
 

Ercan Tekin

Kıdemli Üye
Katılım
25 Eyl 2010
Mesajlar
5,631
Tepkime puanı
266
Puanları
0
Hoca secim meydanlarinda bu cocuklar bu ülkeyi

yönetemez. Bu zamana kadar hic birsey yapmadilar

demedimi?


Hoca bu zamana kadar nerede AKP nin

yaptigi bir isi dogru yapti dedi?

One minute gibi bir çıkış herzaman daima gereklidir olumlu bir harekettir ancak devamı gelmezse bu neye yarar. One minute deyipde memleketi ve ümmetimi kurtardı sn.Tayyip bey, hayır. Ama moral verdi ve takdir edildi ALLAH devamını nasip eylesin.amin

Erbakan hocanın demek istediği işbirlikçilik üzerine kurulan siyasi oluşumlar hiçbirzaman bu milletin derdine derman olamazlar.

Meselenin izahı böyledir.
ves'selam
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
One minute gibi bir çıkış herzaman daima gereklidir olumlu bir harekettir ancak devamı gelmezse bu neye yarar. One minute deyipde memleketi ve ümmetimi kurtardı sn.Tayyip bey, hayır. Ama moral verdi ve takdir edildi ALLAH devamını nasip eylesin.amin

Erbakan hocanın demek istediği işbirlikçilik üzerine kurulan siyasi oluşumlar hiçbirzaman bu milletin derdine derman olamazlar.

Meselenin izahı böyledir.
ves'selam

Güzel diyorsunuzda

ERBAKAN ın SİYONİZME MEYDAN okuması ile NE KAZANDI bana gösterebişlirmisiniz.

Ayrıca SİYONİZMİ Türkiyeye ilk o anlatmadı TEHLİKE olduğunu söylemedi.

Atatürk MASON KULÜPLERİNİ kapatırken neden olarak ta bu kulüplerin VATAN İÇİN ileride büyük tehlike OLACAĞINI GÖSTERDİ.

O zaman sorarlar adama Savunduğun Erbakan o Kapatılan Mason kulüplerini Atatürk öldükten sonra tekrar açan ZİHNİYET le SİYASİ ORTAKLIK yapılırmı diye.
 
Üst