TAŞLARI BAĞLAMIŞLAR KÖPEKLER SERBEST... - Ahmet Alp HAN

ahze21

Yasaklı
Katılım
3 Kas 2006
Mesajlar
550
Tepkime puanı
5
Puanları
0
Yaş
46
Bir kaç gündür beynim kazan, medya kepçe. Karıştıkça karışıyor fikirler.. Salim düşünce yok gibi ve "Hakikat", bulamacın içinde baharat muamelesi görüyor.

Şu soruları ayıklayabildim içinden, "Fakir"çıkamadı, siz çıkın işin içinden:

- Sayın ve pek muhterem Başbakanımız diyor ki: 'IŞİD terör örgütüdür'. Peki, bugüne kadar kaç IŞİD üyesi tutuklandı, kaçı hüküm giydi? Bir yetkili bunu da açıklayabilir mi?

- AKP'ye ciddi 3 soru.. Gerçekten IŞİD'in, terör örgütü olduğunu düşünüyor musunuz? Tırlarla IŞİD'e silah yardımı yaptınız mı? Ve 32 vatandaşımız katledildi, sorumluluk duyuyor musunuz?

- Koynunda yılanla gezen/ler elbet (Suruç'ta olduğu gibi) gün gelir o yılan tarafından sokulmaz mı?

- Kendisini en iyi "gaste" (!) olarak nitelendiren "Sabah", IŞİD'in 'son hücreye kadar kökü kazınacak' diye manşetten çakmış. Çakmış ama ya şu sorulara cevaplar nerede?:
1-IŞİD, kökü kazılacak bir örgüt ise BUNUN UZANTILARINA OPERASYON YAPMIŞ POLİSLER NEDEN İÇERİDE?

2-Kimler kazıyacak?


- Suruç bombacısının kimliğinin hemencecik tespiti asıl faillerin ve arka planındaki gerçek kuklacının bulunduğu ve olayın aydınlatıldığı anlamına gelmez. Bir cahil genç bu işte kullanılmış sonra da kimliği hemencecik tespit edilerek gerçekte bir 'kumpas' ve 'ihanet' ört-bas edilmiş de olması da ihtimal değil midir?

- 10 Haziran’da emniyetin elinde bulunan ve "Ben canlı bomba olacağım" diyen IŞİD yanlısı intihar bombacısı şüphelisi Özlem Yılmaz neden 27 Haziran'da salıverildi?

- Daha dün haberlerde "Ceylanpınar'da IŞİD kampı mı var?" haberinin ardından bugün Ceylanpınar'da iki çevik kuvvet polisimizi evlerinde kimler, nasıl şehit ettiler?

- Nasa'nın, ABD'nin büyüklüğünü diğer devlet başkanlarına göstermek için ve "Haa! Bu ülke büyük ülkeymiş." dedirtmek için Pluton'a uzay gemisi değil de 1100 odalı bir saray (pardon, külliye) yaptırması yetmez miydi?

...

Bir de nihayi sorum... Ey halkım! Kafayı kumdan çıkarmanın vakti hala gelmedi mi?

"Taşları baglamışlar köpekler serbest,
Eşkiya düze inmiş yiğitler derdest."

Ahmet Alp HAN
GlobalHaber TV
Twitter: @ahmetalpHANN
 

garip70

Ordinaryus
Katılım
30 Kas 2009
Mesajlar
2,779
Tepkime puanı
309
Puanları
0
"Taşları baglamışlar köpekler serbest,
Eşkiya düze inmiş yiğitler derdest."

Maalesef ülkemiz şu an bu halde... Artık ülke yavaş yavaş Texas'a dönüyor. Yakında herkes eline bir silah alıp sokağa çıkarsa diye korkuyorum. Sonuçta silahı hızlı çeken ayakta kalacak.

Evine hırsız girse dövemezsin, sen suçlu olursun.
Birisi bütün paranı dolandırsa, hiç bir şey yapamazsın adam serbest gezer.
Bir hayvan(iki ayaklılardan bahsediyorum, diğerlerini tenzih ederim), bir masum kıza tecavüz etse, hiç bir suçu yok. İyi halden serbest. İtiraz etsen sen suçlu olursun.
Yolda bir yaralı görsen, arabana alıp hastaneye götürsen, sen mi yaptın diye içeri atarlar.
Kazara yolda biriyle çarpışsan, seni bıçaklasalar ya da vursalar veya dayak yesen, yine sen suçlusun.
Hiç bir şeyden habersiz yolda yürürken nerden geldiği belli olmayan bir kurşun gelip seni bulsa, kurşunu sıkan değil sen suçlu olursun ya da yanına kar kalır.

Yani uzun lafın kısası şans eseri yaşıyoruz.

Hükümetimizden varlığını göstermesini ve adaleti sağlamasını temenni ediyoruz. Rabbim huzurumuzu bozmak isteyenlere fırsat vermesin.
 
Üst