Tarsus'ta bir çoban öldürülüp koyunları çalındı

spesifik

آزادی قید و بند
Katılım
18 Ağu 2007
Mesajlar
24,869
Tepkime puanı
4,114
Puanları
113
Konum
Hayâlistan/bul
Mersin'in Tarsus ilçesinde Karabucak ormanlarında koyun otlatan bir çoban kimliği belirsiz kişiler tarafından öldürülerek cesedi dereye atıldıktan sonra, otlattığı koyunlarını da çalındığı iddia edildi.
Tarsus Karabucak ormanlarında koyun otlatan 72 yaşındaki İbrahim Altundağ isimli çobanın, , kimliği belirsiz kişiler tarafından öldürüldükten sonra cesedi dereye atıldığı ve otlattığı 30 kadar koyunun da çalındığı iddia edildi.
Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde Yunus Emre Mahallesinde bulunan Karabucak ormanlarındaki bir derede kanlar içinde bir yaralı şahsın bulunduğunu fark eden bir vatandaşın ihbarı ile olay yerine 112 Acil Ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı adamın hayatını kaybettiğini belirlerken, Jandarma ekipleri hayatını kaybeden çobanın 72 yaşındaki İbrahim Altundağ olduğunu tespit ettiler. Olay yerine gelen Altundağ’ın ailesi ve akrabaları olay yerinde sinir krizleri geçirdiler.
Atalar Mahallesinde ikamet ettiği öğrenilen İbrahim Altundağ’ın sabah saatlerinde yaklaşık 30 kadar koyunu otlatmak için evden çıktığı ve son olarak Karabucak Ormanına geldiği öğrenilirken, olay yerinde koyunların olmadığını belirleyen jandarma ekipleri, cinayetin koyun hırsızlığı amacıyla yapıldığı ihtimali üzerinde duruyor.
Çevrede önlem alan ve ormanlık bölgede soruşturma başlatan jandarma ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından, İbrahim Altundağ’ın cesedi dereden çıkartılarak, Tarsus Devlet Hastanesine getirildi.
Vücudunda çok sayıda bıçak darbesi olduğu belirlenen evli ve 12 çocuk babası İbrahim Altundağ’ın cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Jandarmanın cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlattığı öğrenildi. (A. Hakim Kurt-İLKHA)
 
Üst