Susmak değil, hakkı haykırmak âlimin şanındandır

leylinur

ARŞ.YAZAR,RADYO PROG
Katılım
26 Haz 2010
Mesajlar
2,329
Tepkime puanı
102
Puanları
0
Konum
ankara
Ramazan Ayı’nın hayrına, rahmetine ve bereketine eşcinsellerin düzenledikleri “Onur Yürüyüşleri” gölge düşürdü. Ramazan ayının o eşsiz imanı atmosferi bozuldu. Allah’a isyan korusu yaşadığımız hayatı bir kez daha zehirledi. Edepsizlik ve hayvani yaşantı “Onur Yürüyüşleri” adı altında pazarlandı.

Bu nasıl bir edepsizliktir Allah’ım! Hem de mübarek Ramazan ayında! Bu nasıl bir edepsizliktir Allah’ım! Hem de Osmanlı Hilafet Devletinin adaletin ve asaletin bayraktarlığını yaptığı, buram buram İslam’ın izzetinin kokusunu taşıyan, Fatih’in şehitlerin kanıyla fethettiği İstanbul’da!
İslam beldelerinde yükselen feryatlara, Müslüman kardeşlerimizin duçar kaldıkları zulümlere yüreklerimiz dayanmaz iken, lokmalarımız kursağımızda düğümlenir iken şimdi buna bir de eşcinsellerin “Onur Yürüyüşleri” eklendi. Ne görmeye ne de anlatmak için kaleme almaya cesaret edemediğim sahneler, görüntüler, meydan okumalar, isyankarlıklar….
Allah’a isyan korosunun hep bir ağızdan haykırdığı ve davet ettiği demokrasinin armağanıdır bu iğrenç resim. Onursuzca yapılan bu yürüyüş bize gösterdi ki bu azgınlaşmış ve yoldan sapmış gruba haddini bildirecek, zirve yapmış fuhşiyatı derdest edecek ancak Raşid bir Halifedir. Ama o da yok. Olmadığı gibi onun yerine artık yüzyılın en büyük fitnesi olan demokrasi var.
Dünya tersine döndü, hak ile batıl yer değiştirdi ve batıl hak gibi gösterildi. Rahmet ve şifa kaynağı, İslam’ın hayata tatbik edicisi, Müslümanların koruyucu kalkanı Hilafet’in yerine gelen, tayin edilen demokrasi İslam Ümmeti’ne zulümden, ahlaksızlıktan, sapıklıktan başka hiçbir şey getirmedi. Özgürlük adı altında Allah’a kulluktan uzaklaştırırken Müslümanları, kendilerine köle edindiler beyinleri ve bedenleri…
Ey Demokrasi Havarileri!
İşte bu eşcinsellerin fütursuzca meydanlarda boy göstermesi uğrunda yarıştığınız, kendisine davet ettiğiniz demokrasinizin eseridir. Seçim zamanı yücelttiğiniz baş tacı ettiğiniz demokrasinizin neticesidir.
Ey Âlimler! Ey Kanaat Önderleri! Ey Cemaat Liderleri! Ey Söz Sahipleri!
Siz Müslümanları buna çağırdınız yıllarca... Allah’ın hükümlerinden başkasıyla hükmeden bir nizama davet ettiniz Müslümanları… Oy atmanın vacip olduğunu, sorumluluk olduğunu telkin ettiniz senelerce… İşte görün bakın sizin çağırdığınız demokrasiniz sizin ecdadınızın kemiklerini nasıl sızlattığını. Çağırdığınız demokrasiniz eşcinsellere yol açtı ve geçit verdi. Hem de mübarek Ramazan Ayı’nda..
Ey Âlimler! Ey Kanaat Önderleri! Ey Cemaat Liderleri! Ey Söz Sahipleri!
Hala haykırmayacak mısınız demokrasinin gerçek yüzünü… Hala anlatmayacak mısınız Müslümanlara, yaşananların demokrasinin acı meyvelerinden olduğunu… Hala ne diye durursunuz? Suskunluğunuzu neden bozmazsınız? Bu Ümmet sizden kıyam bekler. Bu Ümmet sizden hakkı duymak ister… Bu Ümmet sizden gerçekleri korkusuzca anlatmanızı ister.
Haykırın korkusuzca bütün bu rezil hayatın tek müsebbibinin yüzyılın en büyük fitnesi olan “Demokrasi” olduğunu… Ama bununla da yetinmeyin çözüm ortaya koyun ümmete. Rabbimizin razı olacağı bir çözüm! Ümmeti kalkındıracak bir çözüm! Ümmeti dünya liderliğine taşıyacak bir çözüm! Zalimleri yerle yeksan edecek bir çözüm! Kâfirlere yürek acısı oluşturacak bir çözüm!
İşte o çözüm: Rasulullah’ın metodu üzere kurulacak olan Raşidi Hilafet!
Bu Ümmet çağımızın Ahmed bin Hanbel’lerini görmek ister
Bir de öyle bir fitneden sakının ki o içinizden yalnız zulmedenlere dokunmakla kalmaz, hepinize şamil olur. Biliniz ki Allah’ın cezalandırması şiddetlidir."(Enfal, 8/25)
@a_imamoglu_
 

Ebu Computer

Kıdemli Üye
Katılım
11 Haz 2013
Mesajlar
24,982
Tepkime puanı
1,501
Puanları
113
Tv yi açıyorsun banka reklamları var...

Ramazan kredisi... Bayram kredisi...

İnsanın nasıl kanına dokunuyor...

Bayram günlerinde güzel bir tatil yapmak için kredi çekeceksin...

Biride çıkıp demiyor ki faiz haram kredi haram...

Selam ve dua ile...
 

adams77

Kanalizasyoncu
Katılım
14 Haz 2013
Mesajlar
25,874
Tepkime puanı
2,059
Puanları
113
Konum
Mars
Neden desin ki? yada niye desin ki?

Şu zaman diliminde yaşayanlar bunu göremiyorlar mı anlamadım gitti zaman ile bu şekilde tahrif edilen bir din var ve bizden sonrakilere bıraktığımıza bakarmısınız bizden 100 sene sonra adamlar diyecek ki bunca alim geldi geçti hepsi yanlışmı yaptı :) 100 sene sonra dini düşünebiliyormusunuz bu gidişler :) yahu adamlar gözümüzün önünde yanlış yapıyorlar yanlışlarını söylediğimiz halde suçlu biz oluyoruz.

Allah 'tan başka doğru yola sevk edici ararsa insan işte sonuç
 

efonaltı

Kısıtlı Erişim
Katılım
13 May 2015
Mesajlar
703
Tepkime puanı
18
Puanları
0
Yaş
44
Konum
almanya
sadece alime has bir durum değil.müslüman hakkı savunur.

sosyal yapılaşma ile ilgili başlık açmıştım ..batının nasıl çalıştığını anlatmıştım.

bizde böyle bir yapılaşma neden yok demiştim.....


Baktım kimsenin umurunda değil.forumda protestonu yaz.yaşam şartlarına uygun bir şekilde hayatını yaşa..


Bilmiyorum nasıl olacak bu iş..?
 

adams77

Kanalizasyoncu
Katılım
14 Haz 2013
Mesajlar
25,874
Tepkime puanı
2,059
Puanları
113
Konum
Mars
Alimin eline düşmüş müslümanlar var önce onları kurtarman gerekiyor.

Allah 'ın indirdiği kitabın etrafından toplanmazsan eğer kişiler üzerinden gidildiğinde adı üzerinde kişisel bir sistem olur.

Bu işler sana göre bana göre olmaz. Allah 'ın yasa ve kanunların açık ve net işletmek için herkesin birlik olması gerekiyor.

Kısacası bu din kişiler , alimler , hilafet vs vs ile olacak işte değil kim olursa olsun Allah 'ın yasa ve kanunlarının işletilmesi önemlidir kişi gitsede sistem baki kalır :)

Hadi Allah 'ın kitabın etrafından toplanalım dediğimizde ise toplanacakların ellerine dikkat edin herkes elinde bir kitap ile gelecektir :)
 
Üst