Sümeyye Erdoğan'a Twitter'dan çok çirkin kampanya

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com
66718.jpg



Sümeyye Erdoğan'a Twitter'dan çok çirkin kampanya


Gezi Parkı provokasyonuyla hatırlanan tiyatro oyuncusu Orhan Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı ile ilgili çirkin bir paylaşımda bulundu.


CHP milletvekili Mahmut Tanal'ın İçişleri Bakanlığı'na verdiği soru önergesi ortalığı karıştırdı. IŞİD'e biat eden "Lazika İslam Emirliği" isimli örgütün araştırılmasının istendiği önergenin ardından örgütün internet sitesi de ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a evlenme teklifinin yer aldığı site, bir anda çirkin kampanyaya dönüştürüldü. Sümeyye Erdoğan'a yönelik karalama başlatıp belaltı muhalefetle, evlilik teklifini çirkin sözlerle paylaşarak karalama kampanyasına imza attı.


CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, IŞİD'e biat eden Lazika İslam Emirliği adlı örgütün liderinin Sümeyye Erdoğan'a evlenme teklif ettiğini belirtti. Tanal, İçişleri Bakanlığı'na verdiği soru önergesi ile bu örgütün araştırılmasını istedi. Önergede “Bu yeni radikal islamcı terör örgütünün liderinin ise kendilerine ait Almanya kaynaklı http://zentralrat-der-lasen.de/TR/ resmi web sitelerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a evlilik teklif etmesi ise bu grupların AKP'ye kendilerini ne kadar yakın hissettiklerini açıkça gösteriyor" diyen Tanal, Sümeyye Erdoğan'a karşı çirkin saldırıların başlatılmasına neden oldu.

SÖZCÜ VE SOL HABER POMPALADI

Sözcü Gazetesi ile SoL Haber Portalı'nın yayınladığı haberlerle çirkin saldırı üzerinden harekete geçildi. Sümeyye Erdoğan'a karşı yürütülen çirkin kampanyaya oyuncu Orhan Aydın da dahil oldu. Aydın, attığı twitte "Niye kızılıyor? Adam gönül koymuş na var bunda hem İslam'da 4 evlilik serbest değil mi? Ayrıca yakışıyorlar" ifadelerini kullunarak kampanyaya destek verdi.

ÇİRKİN TWİTLER

Twitter profillerinde gerçek adlarını dahi yazmayan kullanıcılar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve kızı Sümeyye Erdoğan'a hakaretlerle dolu twitler attı. @dindersinehayir isimli bir kullanıcı "IŞİD emiri Sümeyye Erdoğan'a evlenme teklif etmiş. Bence Tayyip, versin gitsin. Çeyrek takarım söz" yazarken, @alirzasevgili "Türkiye IŞİD Emiri Sümeyye Erdoğan'a evlenme teklif etmiş . Allah bir yastıkta kocatsın ne diyelim" yazdı. Kullanıcı adı @Emetiii olan bir kadın "Sümeyye Erdoğan'ı ışide gelin ediyomusuz kim sandığa oturmak ister", @YagmuRYurekli_m kullacısı ise "IŞİD emiri Sümeyye Erdoğan'a evlenme teklif etmiş. Madem gençler birbirini görmüş beğenmiş,vermezse kızı kaçırsın bence, en az da 3 çocuk" ifadelirini kullandı.






Kaynak
 

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com
Hiç kimse akpyi sevmek zorunda değil.

Hiç kimse erdoğanları sevmek zorunda değil.

Ama HERKES AHLAKLI OLMAK ZORUNDA.

Bir insanı SİYATEN sevmiyorsunuz diye ahlaksızca, edepsizce yazılar yazmak, AİLESİNİ olaya karıştırmak son derece çirkin, son derece ahlaksızca ve alçakca bir şey.

Yazıklar olsun, kınıyorum.
 

Mugalata

Kıdemli Üye
Katılım
10 Mar 2014
Mesajlar
4,252
Tepkime puanı
146
Puanları
0
Konum
izmir
iğrenç. utanç verici. ahlak, edep, haysiyet kalmamış. okumuş, yazmış, eli kalem tutan, ağzı laf yapan insanlar içinden böyle nobran tiplerin çıkması mide bulandırıcı.
 

talib

Kıdemli Üye
Katılım
11 Tem 2006
Mesajlar
21,906
Tepkime puanı
1,076
Puanları
0
Konum
İstanbul
feto nun yav şakları bu işin içerisinde daha çok
 
Üst