onların değil bizim ihtiyacımız var bacım.. dirilmeye ihtiyacımız var..Filistin'in yaninda olduğumuzu göstermek için miting yapacağız.
Gazzeliler buna cok sevinecek...
anlıyorum bacımMuhterem kardesim, bicak kemige dayandı. Bildim bileli mitingler yapiliyor, bağiriliyor, sloganlar atiliyor. Dun itibariyla bunları gectik artik. Avrupa'da, ABD"de, Latin ülkelerinde dili, dini, ırkı farketmeksizin herkes zaten sokaklarda, mitinglerde.
Filistinliler bizden bunlari beklemiyor. Ümmetin vahdetini istiyor, gelin diyorlar. Bir avuc İsrail'in hakkindan gelin diyorlar.
Belki biraz fazla tepki veriyorum. Kendimi onlarin yerine koyuyor, empati kuruyorum.
Mitingler, yuruyüsler, kinamalar icimi sogutmuyor.
Sonunda Hak galip gelecek elbet. Lakin ülke olarak, İslam alemi olarak geriye dönüp baktığımizda pismanliklarımız olmaz inşallah.
Zaferden degil, seferden sorumluyuz. İnsallah hakkini veririz.
Muhterem kardesim, bicak kemige dayandı. Bildim bileli mitingler yapiliyor, bağiriliyor, sloganlar atiliyor. Dun itibariyla bunları gectik artik. Avrupa'da, ABD"de, Latin ülkelerinde dili, dini, ırkı farketmeksizin herkes zaten sokaklarda, mitinglerde.
Filistinliler bizden bunlari beklemiyor. Ümmetin vahdetini istiyor, gelin diyorlar. Bir avuc İsrail'in hakkindan gelin diyorlar.
Belki biraz fazla tepki veriyorum. Kendimi onlarin yerine koyuyor, empati kuruyorum.
Mitingler, yuruyüsler, kinamalar icimi sogutmuyor.
Sonunda Hak galip gelecek elbet. Lakin ülke olarak, İslam alemi olarak geriye dönüp baktığımizda pismanliklarımız olmaz inşallah.
Zaferden degil, seferden sorumluyuz. İnsallah hakkini veririz.