Şuan İHTİLAL (Allah muhafaza) AK Partiyemi İslam a karşımı yapılır ?

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
Bana göre İSLAM a karşı yapılır AK paitiye yapılmış gibi.

Gandi'den ihtilal çağrısı!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İsmet Paşa'nın Menderes için söylediği, “İhtilal, millet için meşru bir hak olur” sözüne destek vererek, “Evet aynı durum, hatta daha ağır” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Menderes dönemi gibi baskıların yaşandığını savunarak, gerekirse ihtilal bile olabileceğini ima etti.

İsmet Paşa'nın Menderes için söylediği, “Demokratik rejimi baskı rejimine çevirirseniz ihtilal, millet için meşru bir hak olur” sözüne karşılık Kılıçdaroğlu'nun, “Evet aynı durum, hatta daha ağır” ifadesini kullanması dikkat çekti.

Milliyet'ten Can Dündar'a röportaj veren Kılıçdaroğlu, CHP'li milletvekillerinin halkı sokağa dökme çağrıları konusunda, “Arkadaşlarımız yargıda yapılan operasyonların ciddiyetine dikkat çektiler. Çoğu hukukçudur. Yargının siyasallaşmasının topluma maliyetini, yargıdaki tehlikeyi en iyi gören insanlar... Aydın duyarlılığıyla böyle bir açıklama yaptılar. Buna toplumun bir tepki vermesi lazım” diye konuştu.

MENDERES ÖRNEĞİ VERDİ
 

ibrahimi

Has Uşak
Katılım
19 Haz 2006
Mesajlar
23,463
Tepkime puanı
1,831
Puanları
0
Yaş
37
Konum
forvet arkası
Son günlerde bu tarz oyunlar oynanıyor.
Akparti mi İslam mı bu yanlış bir ayrım olur ama muhafazakar kesime olanın olacağı kesindir.
 

ibrahimi

Has Uşak
Katılım
19 Haz 2006
Mesajlar
23,463
Tepkime puanı
1,831
Puanları
0
Yaş
37
Konum
forvet arkası
Akparti İslam'ın birebir temsilcisi değildir.
Verdiğim cevapta anlatmak istediğim kısım budur.
 

talib

Kıdemli Üye
Katılım
11 Tem 2006
Mesajlar
21,906
Tepkime puanı
1,076
Puanları
0
Konum
İstanbul
Kafirler için ismin önemi yoktur. Bugün A olur yarın B.. Onların derdi müslümanlarladır. Tabi ki darbe müslümanlara karşı yapılır.

Sisteme laf söyleyemen müslümanlar üretilmek istenir.
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
Akparti İslam'ın birebir temsilcisi değildir.
Verdiğim cevapta anlatmak istediğim kısım budur.

Bugüne kadar AK parti nin İSLAM ı birebir temsil ettiğine dair hiç bir iddiam olmamıştır.OLAMAZDA.

GENİŞ DÜŞÜNMEK lazım getirdiğim alıntıyı okuyup düşünürsek DP ye MENDERES e karşı yapılan ihtilal İSLAM a karşı yapılmış gösterilmedi SONRAKİ oluşumları dikkate alırsak O ZAMAN İSLAM a karşı yapıldığını görürüz.

28 ŞUBAT ta ERBAKAN a yapılandı aslında oda İSLAM a karşı yapıldı 28 ŞUBAT sonrası gelişimlere bir bakmak gerek.

Erdem
düşün.
 

Serare

Profesör
Katılım
13 Şub 2010
Mesajlar
813
Tepkime puanı
80
Puanları
0
Yaş
14
İhtilal halka rağmen halka karşı yönetimler olduğunda anlam bulur. Bunu Türkiye için iddia etmek ve şu zamanda Türkiye ile ihtilal kelimelerini yan yana koymak komik bir durumdur.

Birkaç ay sonra seçime gidecek ve yenilgiyle yerine oturacaklarından emin olan ve bu yüzden bu akıl ve insanlık dışı çağrıyı yapanların yaptığı, yapmak istediği ihtilal değil alçaklıktır.

Olan büyüyen ve kalkınan, kendisiyle birlikte çevresini de kalkındıran Türkiye devletine, Türkiye milletine ve çevresindekilere olur. Bu ancak insanlık düşmanlarının istediğidir. İnsanlık düşmanları yalnız İslam'ı dillerine dolayan Chp gibi İslam düşmanı partiler değil, İslam'ı dillerine dolayan sözde İslam dostu Sp gibi partiler de insanlık düşmanlarıdırlar. Aynı amacı güderek; ''Halka rağmen halka karşı'', birbirinin aynı olurlar. Akp'yi istemeyişleri ondan.

Sanki Erdoğan zorla orada, hükümeti zorla ayakta, halk değil isteyen gibi ihtilal yapılacak.

Telaffuzu bile komik.

Başbakan zaten her şeyi halk yapacak diyor, onların korkuları halktan.

Halktan korkanlar ihtilal yapacak(!)

Bu insanlar o kadar akıl ve insanlıktan yoksun, o kadar aciz, o kadar zavallı ki alçaklıktan başka bildikleri bir yol yok.
 
Katılım
19 Ocak 2011
Mesajlar
440
Tepkime puanı
17
Puanları
0
Yaş
35
Bu yazıyı dün akşam gördüm, resmen suç teşkil eden açıklamalarda bulunmuş bahsi geçen kişi...
Ak Parti'ye karşı sevgim olmuştur her zaman, içinde efendiler, tabi taha akyolun yolundan gidenler var, onlar olmasına rağmen Ak Parti'den düzgün işini onun gibi aşkla yapan parti göremiyorum, millette böyle bir partiye karşı durmayacaktır, Anadolu insanı gerçeği bilirde, elinden gelse yanlışları düzeltir, ama pek sabırlı o insanlar maşaAllah, Allah onlardan razı olsun...

İddia edilen ergenekon terör örgütü,
hergün dava açıla açıla bitmiştir sanıyor bazıları ama yok onlar çok iyi hazırlandılar, 2011 seçimlerine, bizlerde onlara karşı sağlam durmalıyız inşaAllah...
2011 zor bir sene olsada 2012 bir fecr vakti olacaktır inşaAllah...
 

era

Asistan
Katılım
4 Ocak 2011
Mesajlar
487
Tepkime puanı
82
Puanları
0
Her ihtilal gibi halk için halka rağmen olur.

Ak Parti ister İslam'ı temsil eden olsun isterse olmasın ucunda kıyısında bir muhafazakarlık yaftası var ya görünür sebep olması için yeterdir.
 

|SEÇKiN|

Profesör
Katılım
25 May 2010
Mesajlar
812
Tepkime puanı
133
Puanları
0
Konum
İstanbuL
bütün ihtilaller islama karşı yapılmış; lakin, iktidarlar, siyasetçiler hep bahane edilmiştir. önceleri bunu doğrudan rahmetli merhum menderesi bahane ettiler, onu şehid ettikten sonra gerçek yüzlerini gösterdiler ve islamı bu topraklardan yok etmek amacıyla ellerinden geleni ardına komadılar. daha sonra muhterem erbakan hoca bahane oldu hep. yaklaşık 30-40 yıl boyunca hep hocamız kullanıldı bahane olarak. hocamız da sağolsun, onlara ne zaman bahane gerektiyse ellerini hiç boş komadı, istememiş olsa bile yardımlarını esirgemedi adeta...

şimdi de tayyib bey bahane edilmeye çalışılıyor, tabii aslında kendileri köküne kibrit suyu döktükleri, tam bir siyaset bataklığına döndürdükleri yargıyı asli hüviyetine kavuşturma çabaları yürütülürken, babalarının çiftliği gibi gördükleri bu bataklığın ellerinden çıkma korkusu onlara kâbuslar gördürmeye başladı. bütün hezeyanları bu yüzden. herşey hukuka uygun yürütülüyor, bu çabaları da boşa çıkacaktır bi iznillah.
ve mekerû ve mekerallah, vallahu hayrul makiriyn.
 
Üst