su güzellige bakin ya manken mübarek

saide

Asistan
Katılım
17 Haz 2006
Mesajlar
516
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Arkadaslar bu hayvani Allah nasil güzel yaratmis asik oldum.Kart postal olarak:O gözüme carpti canli karsima ciksa herhalde düser bayilirim.(masallah deyin nazar deymesin:O )


oyooyoyo9sx.jpg
 

hakan

Paylaşımcı
Katılım
18 Haz 2006
Mesajlar
308
Tepkime puanı
6
Puanları
0
hahaa çok güzel yaa gerçekten masaüstü yapımde nasıl duruyo bi bakim:O
 
M

Murat Sâki

Guest
maşallah bunun birde yahnisi varmı dermişim :)
 
D

DictatoR

Guest
gozalles ayıp oluyor ama :O ne işine yaricak. Odur enzimlerim praçalama işlemlerine başladılar bile
 

Byrocktar

Profesör
Katılım
8 Haz 2006
Mesajlar
2,500
Tepkime puanı
11
Puanları
0
Konum
RoCk CiTy
DictatoR' Alıntı:
gozalles ayıp oluyor ama :O ne işine yaricak. Odur enzimlerim praçalama işlemlerine başladılar bile
kardeşim öncelikle ben gonzaleZ hem o benim biricik pambıkım niye yedin yaw biride tuz istior ya :(. :crying:
 

saide

Asistan
Katılım
17 Haz 2006
Mesajlar
516
Tepkime puanı
1
Puanları
0
NAYRRRRRRRRRRRRRRR pambikimi ayyyyy pardonTONTI$IMI RAHAT BIRAKIN ölürüm de midenize yar etmem nayrrrrrrrrrrr.:boxing[1]: :boxing[1]: :pokey[1]:
 

Enes

İhvan Forum Üye
Katılım
6 Haz 2006
Mesajlar
14,127
Tepkime puanı
1,240
Puanları
113
Konum
bâbil...
bunun haşlaması da güzel olur varya bi tek yahnisi değil :O

ben bi keresinde tavşan eti yemiştim ramazanda nasıl yedim hala kendime şaşıyorum ya demekki öyle işte...
 
D

DictatoR

Guest
matrax, tavşan etini çok severim.

Bizim burada yaparlar. Ramazanda davet ederler. Öyle güzel oluyor ki.

Önce haşlıyorlar biraz. Sonra içini dolduruyorlar atıyorlar fırına. Nar gibi kızarıyor.

Sonra paramparça ediyorlar. (Tabi sade etlerini. Kemiksiz :O) Kaşıkla dalacaksın içine. ooohh. Mis gibi valla. Bağımlısı olursun o derece :D
 

SiNeM

Piss'a!
Katılım
14 Haz 2006
Mesajlar
1,000
Tepkime puanı
5
Puanları
0
Konum
ev :))
DictatoR' Alıntı:
matrax, tavşan etini çok severim.

Bizim burada yaparlar. Ramazanda davet ederler. Öyle güzel oluyor ki.

Önce haşlıyorlar biraz. Sonra içini dolduruyorlar atıyorlar fırına. Nar gibi kızarıyor.

Sonra paramparça ediyorlar. (Tabi sade etlerini. Kemiksiz :O) Kaşıkla dalacaksın içine. ooohh. Mis gibi valla. Bağımlısı olursun o derece :D
ciddi misin?
 
Üst