Sözlüsünün öldürülüşünü cepten dinledi..

İstihya

Doçent
Katılım
25 Eyl 2010
Mesajlar
723
Tepkime puanı
122
Puanları
0
Muğla'nın Datça ilçesindeki Hava Radar Mevzi Komutanlığında bir askerin ateş açması sonucu hayatını kaybeden iki askerden biri olan Ömür Canca'nın olay sırasında Rize'de bulunan sözlüsüyle telefonda görüştüğü, sözlüsünün yaşananları duyduğu öne sürüldü.
Gemicilik yaptığı öğrenilen, terhisine 7 ay kala yaşamını yitiren Ömür Canca'nın (27) Rize'nin Pazar ilçesi Zafer Mahallesi'nde yaşayan ailesi taziyeleri kabul ediyor.
Ömür Canca'nın babası Orhan Canca, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün gece oğlunun cep telefonuyla Rize'deki sözlüsüyle konuştuğunu belirterek, ''Konuşma sırasında sözlüsü bağrışmaları duymuş. Bir kişinin 'Beni yaktınız ben de sizi yakacağım' diye bağırdığını duymuş'' dedi.
Daha sonra telefon bağlantısının kesildiğini, oğlunun sözlüsünün sabah kendilerini aradığını ifade eden Canca, ''Sözlüsü bize 'Ömür'e bir şey oldu, telefonla görüşürken bağrışmalar duydum, ondan haber alın' dedi. Ben de 20 defa askeriyeyi aradım, sağlıklı bilgi alamadım. Sonra öldüğü haberini aldık. Telefon kayıtları dinlenirse olayın ne olduğu tam olarak anlaşılır'' diye konuştu.
Orhan Canca, oğluyla son olarak 16 gün önce konuştuğunu, terhis olduktan sonra işini kurup evlenmesi konusunda görüştüklerini kaydetti.
Pazar Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ile Belediye Başkanı Ahmet Basa da aileyi ziyaret ederek başsağlığı diledi.
Ömür Canca'nın 3'ü kız 4 kardeşi bulunduğu, 2 yıllık yüksekokul mezunu olduğu öğrenildi.

AA
 

ibrahimi

Has Uşak
Katılım
19 Haz 2006
Mesajlar
23,463
Tepkime puanı
1,831
Puanları
0
Yaş
37
Konum
forvet arkası
Allah rahmet eylesin,kalan yakınlarına sabırlar dilerim.
Sözlüsünün kaderi ve kendi kaderi üzücü olmuş.Silahlar ve silahlar ve silahlar.
 

Hüda-i Gülü

MücrimE
Katılım
2 Haz 2008
Mesajlar
154
Tepkime puanı
25
Puanları
0
Buraya geldiğimden beri ilk defa ilçemizden bir şehit verildi.. :( Allah ailesine, sözlüsüne, sevenlerine sabr-ı cemil versin..
 

_Berceste_

bir tutam delilik...
Katılım
21 Eyl 2010
Mesajlar
6,798
Tepkime puanı
1,525
Puanları
0
ALLAH rahmet eylesin
 
Üst