SON DAKİKA: Genelkurmay: Teröristler askerlere ateş açtı

can feda

Profesör
Katılım
11 Ocak 2015
Mesajlar
1,014
Tepkime puanı
13
Puanları
0
Konum
dünya...
agri.jpg


Ağrı Diyadin İlçesi Yukarıtütek Köyü bölgesinde güvenlik güçlerine PKK'lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Çıkan çatışmada 4 asker yaralandı. Bölgeye İnsanlı Keşif Uçağı, Silahlı Helikopterler ve karadan da takviye Komando Birlikleri sevk edildi. Çatışmanın devam ettiği bildirildi.
Genelkurmay Başkanlığı'ndan olayla ilgili yapılan açıklama şöyle; "11-12 Nisan 2015 tarihinde Ağrıİli Diyadin İlçesi Yukarıtütek Köyü bölgesinde Bölücü Terör Örgütü mensupları tarafından organize edilen ve “Bahar Şenliğiö olarak isimlendirilen etkinlikte Bölücü Terör Örgütü’nün propagandasının yapılacağı, vatandaşlarımıza seçimde destekledikleri adaylara oy vermeleri konusunda baskı uygulanacağı yönünde bilginin alınması üzerine, Kamu Düzeninin bölgede sağlanması için Ağrı Valiliğinin talimatı ile Ağrı İl Jandarma Komutanlığınca 15 Timden oluşan Güvenlik Gücü 10-11 Nisan gecesi bölgeye sevk edilmiş, bölgede tertiplenme esnasında unsurlarımıza Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açılmıştır. Ateşe derhal karşılık verilmiş, ancak teröristlerce açılan ilk ateş esnasında dört askeri personelimiz çeşitli yerlerinden yaralanmıştır. Bölgeye İnsanlı Keşif Uçağı, Silahlı Helikopterler ve karadan da takviye Komando Birlikleri sevk edilmiş olup çatışma devam etmektedir."

Rabbim yaralılara şifa versin...Bizi kurtarsın şu illetten inşAllah...
 

bi husben

Kıdemli Üye
Katılım
7 Mar 2007
Mesajlar
5,664
Tepkime puanı
322
Puanları
83
agri.jpg


ağrı diyadin ilçesi yukarıtütek köyü bölgesinde güvenlik güçlerine pkk'lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. çıkan çatışmada 4 asker yaralandı. Bölgeye insanlı keşif uçağı, silahlı helikopterler ve karadan da takviye komando birlikleri sevk edildi. çatışmanın devam ettiği bildirildi.
genelkurmay başkanlığı'ndan olayla ilgili yapılan açıklama şöyle; "11-12 nisan 2015 tarihinde ağrıili diyadin ilçesi yukarıtütek köyü bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından organize edilen ve “bahar şenliğiö olarak isimlendirilen etkinlikte bölücü terör örgütü’nün propagandasının yapılacağı, vatandaşlarımıza seçimde destekledikleri adaylara oy vermeleri konusunda baskı uygulanacağı yönünde bilginin alınması üzerine, kamu düzeninin bölgede sağlanması için ağrı valiliğinin talimatı ile ağrı il jandarma komutanlığınca 15 timden oluşan güvenlik gücü 10-11 nisan gecesi bölgeye sevk edilmiş, bölgede tertiplenme esnasında unsurlarımıza bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açılmıştır. Ateşe derhal karşılık verilmiş, ancak teröristlerce açılan ilk ateş esnasında dört askeri personelimiz çeşitli yerlerinden yaralanmıştır. Bölgeye insanlı keşif uçağı, silahlı helikopterler ve karadan da takviye komando birlikleri sevk edilmiş olup çatışma devam etmektedir."

rabbim yaralılara şifa versin...bizi kurtarsın şu illetten inşallah...

ellerinizi ovuşturarak beklediğiniz tablolar
 
Üst