Kimya_ı Saadet
Ordinaryus
- Katılım
- 1 Nis 2013
- Mesajlar
- 2,052
- Tepkime puanı
- 219
- Puanları
- 0
Malzemeler
1 kg kuşbaşı koyun eti
1 kg arpacık soğan
2 kaşık tereyağı
1 kaşık salça
5 adet karanfil
Tuz, karabiber
Yapılışı
Etler bir tencerede iyice haşlanır. Haşlanan etlere tereyağı, salça, tuz, karabiber, karanfil ve soyulmuş soğanlar atılarak kendi suyunda bir taşım daha kaynatılır.
Not: soğanların dağılmaması lazım
1 kg kuşbaşı koyun eti
1 kg arpacık soğan
2 kaşık tereyağı
1 kaşık salça
5 adet karanfil
Tuz, karabiber
Yapılışı
Etler bir tencerede iyice haşlanır. Haşlanan etlere tereyağı, salça, tuz, karabiber, karanfil ve soyulmuş soğanlar atılarak kendi suyunda bir taşım daha kaynatılır.
Not: soğanların dağılmaması lazım