Sn Erdoğan Bir çok kişiyi yalancı çıkardı Forumdaki Dua Nur dahil

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
10988286_2122015.jpg



Evet @Dua Nur hani FUAD AVNİ YAKALANMIŞTI BULUNMUŞTU ?

Erdoğan havuz medyası manşetlerini çöpe attı21 Şub 2015 11:58

Günlerdir Fuat Avni bulundu haberi yapan yandaş medyaya Erdoğan'dan şok: Sende yürek varsa, delikanlılık varsa çık ortaya Erdoğan havuz medyası manşetlerini çöpe attı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Malatya Valiliğince organize edilen ve Hilton Oteli'nde düzenlenen kahvaltıda, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

FUAT AVNİ'YE SESLENDİ: KİMSEN ÇIK ORTAYA

Kızı Sümeyye Erdoğan'a suikast düzenleneceği iddialarıyla ilgili olarak Twitter fenomeni "Fuat Avni"ye seslenen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "Aylardır ortaya çıkan bir isim var. Ya delikanlıysan çık ortaya. Niçin gizli saklı yapıyorsun. Sende yürek varsa, delikanlılık varsa çık ortaya. Terör örgütünün mensubusun, öyle kod adıyla, mod adıyla. Varsa elinde bir şey koy ortaya. Benim kızımla ilgili onu öldürmek için ABD’den birini getirecek. Allah’ın verdiği ömrü kimse bir lahza geri, bir ileri alamaz" dedi.

FUAT AVNİ BULUNMAMIŞ MIYDI?

Erdoğan'ın 'kimsen çık ortaya' çıkışı havuz medyasına şok etkisi yapacak cinsten. Zira bir haftadır iktidar medyasının manşetlerden verdiği ''Fuat Avni Emre Uslu'dur'' haberleri ilk eden çöpe atılmış oldu. Erdoğan'ın sözlerini duyan vatandaşlarsa hayretlerini gizleyemedi.
 
Üst