Siyonistlerin Türkiye Korkusu!

  • Konbuyu başlatan Kaçak
  • Başlangıç tarihi
K

Kaçak

Guest
Mossad'a yakınlığıyla bilinen İsrail haber sitesi Debka, NATO füze kalkanı anlaşmasındaki gizli maddelerde, Türkiye'ye kurulması planlanan savunma sisteminde komutanın Ankara'ya verildiğini iddia etti. Debka ayrıca, ABD Başkanı Barack Obama'nın, Türkiye'nin füze kalkanı anlaşmasında İran ve Suriye'nin tehdit olarak nitelenmemesi konusundaki talebine boyun eğerek, İsrail'e verdiği güvenlik garantilerinin değerini düşürdüğünü belirtti.

İşte o yazıdaki bölüm:

ABD Başkanı Barack Obama, Türkiye'nin füze kalkanı anlaşmasında İran ve Suriye'nin tehdit olarak nitelenmemesi konusundaki talebine boyun eğerek, İsrail'e verdiği güvenlik garantilerinin değerini düşürdü.

Bu aynı zamanda, füze kalkanı sisteminin kurulma amacını da inkar eden bir gelişme oldu. Füze kalkanı sisteminin, ilk olarak İran ve Suriye'nin balistik füzelerinin Avrupa ve ABD'ye ulaşmadan önce tespit edilip yok edilmesi için planlandığı düşünülmüştü.

Obama, Cuma günü Lizbon zirvesinde, “İlk defa NATO'nun Avrupa'daki tüm toprakları ve nüfusunun yanı sıra ABD'yi de koruyacak bir füze savunma gücü geliştirilmesinde uzlaşmaya varıldı” dedi. Ancak ABD Başkanı füze savunma sisteminin kime veya neye karşı oluşturulduğunu belirtmedi. Dahası, ABD ve NATO'nun Türkiye'ye ne derecede teslim olduğunu da gizledi.

Debkafile sitesinin askeri kaynakları, füze kalkanı sistemindeki gizli maddelerin, kurulacak üslerin Türkiye'nin komutası altına verilmesini öngördüğünü belirtti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Kasım tarihinde, füze sisteminin komutasına bir Türk komutan atanmasını talep etmesinin ardından devreye giren Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bu konuda Obama ve NATO liderleriyle görüşmeler yaptı.

Türk siyasetçiler İran'ın radikal liderlerine çok yakın duruyor ve Suriye ile Lübnan topraklarında çok sayıda İran füzesi konuşlandırılmasında yanlış bir şey görmüyor. NATO füze kalkanı sisteminin komutasında görev alacak bir Türk generalin, İran, Suriye veya Hizbullah'ın ortaya koyacağı füze tehdidini Obama veya NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen ile aynı şekilde değerlendirmesi beklenemez.

Kısaca, NATO'nun füze önleyici sistemi fiziksel ve teknik olarak Türkiye'de konuşlandırılabilir. Ancak bir Türk generalin komutası altında, sistemin NATO ülkelerinin karşısındaki en ciddi tehlikeleri karşılayacak işlevsel bir kalkan olarak kullanılabilirliği sıfır.

ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü P.J Corwley'in Cuma günü “ertelenen Ortadoğu barış görüşmelerine devam etmesi halinde ABD'nin İsrail'e yazılı güvenlik garantileri sunmayı düşündüğünü” belirtmesine rağmen, geçerli şartlar altında İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ABD'nin sunduğu güvenlik garantilerine bağlı kalması fazla anlam taşımıyor.

ABD-İSRAİL İŞBİRLİĞİ BİTEBİLİR

Bu garantiler Lizbon zirvesinde Türkiye'yi ödüllendirdi. Hatta İran, Suriye ve füzeleri İsrail sınırlarında sadece bir hedefe kilitlenmiş halde bekleyen radikal müttefiklerini de ödüllendirdi.




(debka.com)/Aktifhaber
 

türkü

Kıdemli Üye
Katılım
18 Tem 2007
Mesajlar
4,973
Tepkime puanı
975
Puanları
0
bir de bu israil'in korku şeysi çok pompalanır oldu..israil korkmasına korkuyor bütün müslümanlardan yalnızca türkiye'den felan degil tamam da yapacagını, edecegini yine elinden geleni ardına koymuyor ne iş? bir nevi yatıştırıcı, gaz çıkarma eylemleri gibi algılıyorum ben bunları..he oldu ABD bizi dost edinsin de çıkarlarımızı gözetsin bizde sahi sahi inanalım..inanıyoruz da açıkçası :)
 
K

Kaçak

Guest
Sayın ve Aydın ve dahi Baygın Türkü kardeşim ...
Düşünün , ormandasınız ...
Az ilerdeki çalı çırpıdan hışır hışır ses geliyor ...
Korku sardı dört yanınızı ...
Ne yaparsınız ?
Büyük ihtimal kaçarsınız :)
Ama kaçmayanlar ne yapar ..
YA eline bir değnek alır çalı çırpıya kış kış diye sallar ..
Ya yerden taş alır ona dogru atar ...
Yani korku anı , insanın en saldırgan anıdır ..
Tabiatta böyledir ...
Hani daha yeni izledik , bogazlanacak boğalar napar ?
Tutabilene aşk olsun ...
Veya işin özeti ..
Eceli gelen hav hav ne yapar ?
İsrailin ki bu hesap kanımca ...
Ki Nasrallahın bir açıklamasıyla , tüm hayat durup , herkesleri sıgınaklara dolduran duygu tam ifadesi ile ..
ECEL KORKUSU ...
Selamlar ...
 

türkü

Kıdemli Üye
Katılım
18 Tem 2007
Mesajlar
4,973
Tepkime puanı
975
Puanları
0
he müslümanların stratejisi "öldürme korkut!" üzerine kurulu demek ki..hizada tutmak için aslında iyi bir yöntem yani babalarımız bizi böyle yetiştirdi faydasını gördük ve gördüler ama onlar korkutmuyor sayın kaçak direkt öldürüyor. ne hizaya geliyor ne yerinde duruyor bu zihniyet..ona diyorum bir çare bulunamıyor :)
 
K

Kaçak

Guest
İsrailin askeri anlamda güçlü oldugunu inkar etmiyoruz ...
Veya müslüman toplulukların askeri olarak zayıf olduklarınıda kabul ediyoruz ..
Fakat , Bir tankın önüne çıkıp , taş atan bir nesil yetiştirmişse bu toplumlar, ferdi olarak degil toplum olarak korkmadıklarının işaretidir ..
Veya ..
Taş atan bir çocuga kurşun sıkan bir ordu yetiştirmişse bir toplum , ferdi olarak degil , bir toplum olarak korkunun esiri olduklarının işaretidir ...
Sonuçta güçlü oldugu halde korkan bir toplum , zayıf oldukları halde korkmayan bir başka toplum ...
Güçler dengesi degiştiginde , adaletin ikame edilmemesi için hiç bir engelin kalmadıgı bir dünya olur...
Özetle korkularımıza bakıp , adaleti inşaa edip edemeyecegimizi görebiliriz ...
Misal ...
Sincanda tanklar yürüdügünde çil yavrusu gibi dagılan bir toplum , adalet inşaa edebilirmi ?
Netice ...
Allah korkusu adaletin yegane dayanagıdır ...
 

ismail

Yeni
Katılım
3 Mar 2007
Mesajlar
20,475
Tepkime puanı
2,063
Puanları
0
Yaş
45
birde tersinden yazan yokmu kaçak onuda paylaşsan
Türkiye'nin,müslümanların,bizim siyonizm korkumuz
atalarımız söylemişmi bilmiyorum ama söylemedilerse şöyle söylerlerdi herhalde
en büyük korku korkusuz olduğunu haykırmaktır
 
Üst