Siyonist'lerin Nasrallah Hazımsızlığı!

cahid

Kıdemli Üye
Katılım
18 Ağu 2009
Mesajlar
6,069
Tepkime puanı
1,417
Puanları
113
Konum
Muamma...!
10281.jpg


Siyonist İsrail rejiminin Hizbullah'a saldırıp Seyyid Hasan Nasrallah'ı...


http://www.tevhidhaber.com/news_detail.php?id=67709


Lübnan parlamentosundaki Değişim ve Reform hareketinin lideri ve Hizbullah hareketinin en yakın müttefiki olan Mişel Aun, uluslar arası camianın Lübnan'da iç savaş ve gerilim ortamı çıkarmak, İsrail'e Lübnan'a saldırması için zemin hazırlamak gibi çabaların içerisinde olduğunu ifade ederek bu husustaki görüş ve önerilerini Suriye devlet başkanı Beşşar Esad ve Hizbullah lideri Hasan Nasrullah ile paylaştı.

Bu saldırılar için uluslar arası mahkeme kartını da kullanmaktan çekinmeyeceklerini ifade eden Aun, bu hususta rafta bekletilen iddianamenin yayınlanmasının hemen akabinde de İsrail saldırısının vuku bulacağını söyledi.

Es Sefir gazetesine göre bu bilgileri bazı güvenilir Batılı kaynaklar Mişel Aun'a verdiler. Verdikleri bilgilere göre iddianamede 'sözde' kontrol edilemeyen Hizbullah üyelerine dikkat çekilerek Lübnanlılar ile Lübnanlılar ve Lübnanlılar ile Filistinliler arasında gerilim ve çatışma ortamını hemen bu iddianamenin akabinde devreye sokacaklar.

Gazetede yayınlanan habere göre, Özgür Yurtsever Hareket lideri Mişel Aun iddianame ile ilgili endişelerini dile getirerek, İsrail'in geniş çaplı bir savaşı başlatırken Direniş'e iki yönden cephe açılacağını söyledi. Bir yandan İsrail'in açtığı cephe, diğer yandan da içte yandaşları eliyle açacakları cephe ile Direniş'in üzerine gidip yok etmek isteyecekler.

Mişel Aun'un verdiği bilgilere göre bu savaş sırasında hem bazı Hristiyan partiler ve hem de Filistin kamplarındaki bazı aşırı uçlar kendilerine göre pozisyon takınıp ortamdan faydalanmaya çalışacaklardır.

Mişel Aun , tüm bu olumsuz olası gelişmelere karşı müttefiklerine ve özellikle de Hizbullah'a tavsiyelerde bulunarak bu yöndeki çabalara karşı tüm hazırlıklarını yapmalarını, olası saldırı ve iç çatışmalarda etkisiz kalacağı aşikar olan ulusal birlik kabinesinin bugünkü yapısını tekrardan gözden geçirmelerini istedi.

''Ey Seyyid, onlar seni öldürmek için bir kez daha girişimde bulunacaklar ve sana kendini savunma fırsatını da vermeyecekler. Lübnan'da İsraillilerin savaş başlatması için ağızlarında salyalar akar halde bekleyen bir güruh var. Oyunun kurallarını değiştirmen hususunda sana verdiğim tavsiyeler bu yüzdendir'' şeklinde ifadelerle Hasan Nasrullah'ın gelişmeler karşısında yeni pozisyonlar alması için ısrarlı tavsiyelerde bulundu.


velfecr
 
Üst