Siyon vadisi

Ercan Tekin

Kıdemli Üye
Katılım
25 Eyl 2010
Mesajlar
5,631
Tepkime puanı
266
Puanları
0
SİYON VADİSİ
soykirimin-somurulmesi-ve-ateist-siyonizme-karsi-olan-yahudiler_591x270.jpg

Değerli okurlarımız, bu günden itibaren bir dizi halinde sizlere sunacağımız ve paylaşacağımız bilgiler içinde yaşadığımız dünyanın ve ülkemizin bugününe ve geleceğine ışık tutması açısından son derece önemlidir. İlk bakışta birbirinden bağımsız ve alakasız gibi duran birçok olay ve olgunun bir tesadüfler zincirinin halkaları olmayıp, nihayi bir hedefi gözeten, göremediğimiz ama varlıklarını her alanda hissettiğimiz bir güç ve asırlara yayılan bir planın parçaları olduğunu anlamak zorundayız ki; Türkiyemizin ve dünyanın geleceği bu konularla birebir alakalıdır. Ülkemiz ve tüm insanlık büyük bir tehdit ve tehlike altındadır. Nasıl ki bir hastalığın tedavisi için öncelikle buna sebep olan mikrop veya virüslerin teşhis ve tanısı gerekiyorsa bu insanlık tehlikesine sebep olan küresel güçlerinde teşhisini yapmak ve buna göre önlem ve çareler bulmak zorundayız. İşte bu yazı dizimiz bu hakikati anlamanıza umuyoruz ki yardımcı olacaktır.

GİZLİ DÜNYA DEVLETİ
1
Adem(A.S) dan kıyamete kadar sürecek olan hak-batıl mücadelesinin kilit noktası, kuralları krallar koyar diyen insanoğlu ile hayır,kuralları ancak ALLAH(c.c)koyar diyen inançlı insanların savaşına tanık olmuştur.Ve bu süreç çağlar içersinde el değiştirmek sureti ile süregelmiştir.yaşadığımız asır küfür sisteminin ve şeytani güçlerin hakim olduğu bir ahir zaman dönemidir.Tüm dünyayı saran küfrün hakim olduğu daha önce 2 dönem daha vardır ki bunlar; Babil kralı ,Buhtun Nasr ve Nemrut dönemidir.Hakkın hakim olduğu 2 döne de vardır ki bunlarda; Süleyman (A.S) ve Zulkarneyn(A.S) dönemleridir.Şiödi yeryüzünü tamamen küfür kaplamıştır ve yaşadığımız Ahir zaman dönemi bir rövanşa tanık olacaktır.Allah’ın izni ile küfrün, anarşinin, yoksulluğun, ahlaksızlığın ve her türlü melanetin işlendiği 21.yy sıkıntılı bir dönemimden sonra adalete, bolluğa, berekete ve İslam ahlakı ve kurallarının egemen olduğu bir zaman dilimine bırakacaktır.Ancak bu kolay değidir.Çünkü 5769senesinden beri nihayi hedefine ılaşmak için bütün gayreti ile uğraşan devletler üstü güçlerin ve şeytan şebekelerinin deşifresi gerekmekte ve buda yeterli olmayıp, insanlık ve bu güçlerin esiri olmuş devletler biran önce uyanıp,bu şeytan düzeninin yıkılması için tedbir ve projeler geliştirmek zorundadırlar.İşte tam bu noktada dünyanın merkezi Türkiye’dir.Yani bir dünya düzeninde başrollerinde Türkiyemizin olacağı kutlu bir doğuma hazır olunuz.Doğum elbette çok sancılı olacaktır.çünkü karşımızdaki güç siyasi ,iktisadi,askeri,hukuki ve her alanda organize olmuş ,bütün insanlık üzerinde hakimiyet kılmak ,bütün insanları köle yapmak ve kendisine tabi kılmak ve sömürmek isteyen bir güçtür.Bu gücün gayelerini ,metodlarını ,nasıl çalıştıklarını ,bütün dünyayı avuçlarının içine nasıl almak istediğini ve bunun içinde asırlardan beri gelişerek bugün ki dünya düzenine nasıl ulaşabildiklerini anlamak zorundayız.Bu gücün adı G.D.D yani GİZLİ DÜNYA DEVLETİdir.

Kamuran AKKAN
http://www.milligoruscuihvan.com/?p=2444

devam edecek...
 

Ercan Tekin

Kıdemli Üye
Katılım
25 Eyl 2010
Mesajlar
5,631
Tepkime puanı
266
Puanları
0
Siyon Vadisi -2-


KİM BUNLAR;

Tarihi olarak bilinen gerçek odur ki; çeşitli şekillerde KUR’AN-I Azimüş –Şan dan önce gönderilen ilahi kitaplar muhtelif kimseler tarafından tahrif edilmiş yani değişikliğe uğratılmışlardır.


Yanlız Kur’anı Kerim bir noktası dahi değişmeden muhafaza edilmiştir ve ALLAH(C.C) Kur’anı kıyamete kadar muhafaza edeceğini bize bildirmiştir.Bugün Hz.Musa(A.S)a gönderilen Hak kitap ,Tevrat’ın ,Hz Davut(a.s) gönderilen Hak kitap Zebur’un ,Hz İsa (as) gönderilen İncil’in asılları yoktur.

Ve bunlar insanlar eli ile değiştirilmişlerdir.Konularımızın çıkış noktası da burasıdır.bunu anlamadan bugün ki siyaseti , dünya konjektörünü ve olan biteni anlamamız mümkün değildir.Şöyle ki; bildiğiniz gibi Süleyman(a.s)a Allah her şeye hükmetme gücü vermiştir.Süleyman(a.s) Musa(a.s)a indirilen Tevrat ile hükmediyordu.

Ama Ben-i İsrail Yahudilerinin çoğu daha o tarihlerde KABBALA denilen bir büyücü ve onun şeytani öğretilerine tabi olmuşlardı.Süleyman (a.s)a ve Tevrat’a iman etmiyor,şeytanla itibat kurma sanatı olan bu gizli ilim ile amel ve itikat ediyorlardı.(KABBALA; Tevrat inmeden çok daha önceleri Yahudi ruhban sınıfının geliştiği bir öğretidir.

Büyü ve şeytani güçlerle bağlantı sanatı olup negatif güçlerin öğretisi olarak şeytan dininin tüm özelliklerini içerir.Masonluk tamamen Kabbalist bir öğretiye dayanır.

Gelenek veya ağızdan kulağa anlamına gelen Kabbala sır esasına dayanır.Bu sırların tamamı , JERUSALEM LODGE (Kudüs locası) nın 3 kabbalisti tarafından ezberde tutulur.Kabbalistlerden biri öldüğünde İsrailin 70-ler meclisi (Sanhedrin) den seçilen bir aday aynı bilgileri devralır.

İleride size sunacağımız teşkilatlanma dünya şeması 1ABD dolarının arkasındaki piramitin detaylı açılımı olacaktır.İşte tüm dünyayı yöneten ama görünmeyen güçlerin beyin merkezi bu 3 hahamdır.Bu konuya ileride tekrar gireceğiz.

Süleyman(a.s.) şimdiki Mescid-i AKSA nın olduğu yere 12 ayrı site ve birde mabet yaptırmış. Ve buradan bütün dünyaya hükmediyordu.Burasının inşaası sırasında bugün ki masonluğun ataları olan kabalacı masonları ve cinleri çalıştırıyordu.(bakınız Kur’anı Kerim Sebe’ Sûresinin 13 Ayetinde
Cinler Süleyman için dilediği biçimde kaleler, heykeller, havuz gibi çanaklar ve sabit kazanlar yapıyorlardı Ey Davûd ailesi şükredin! Kullarımdan şükredenler pek azdır.

Böylece rüzgarı onun buyruğu altına verdik. Onun emriyle dilediği yöne yumuşakça eserdi Şeytanları da; her bina ustasını ve dalgıç olanı. Ve (kötülük yapmamaları için) sağlam kementlerle birbirine bağlanmış diğerlerini. (Sad (36-38)suresi)

Bu inşanın baş ustalarından birisi olan Hiran Abif işte bu günümüze kadar gelen ve dünyanın başına felaketler getiren siyonizmin ve onun kitabı olan kabbalanın baş mimarıydı.(bugün ABD de New york taki özgürlük anıtı onun annesi adına dünya masonlarınca dikilmiş olup bu konu daha sonra tekrar işlenecektir).
Hiran Abif genel bir görüşe göre cinlerden bir taife idi. Ve bir kavga esnasında öldürüldü.
Bugün Filistindeki Mescid-i Aksa’nın batı tarafında Yahudilerin ağlama duvarı olarak ibadet ettikleri yeri yapan ve masonların duvarcı ustası ve peygamberi olarak kabul ettikleri ve de İsrailin Mesih projesi yada diğer ismi ile B.O.B projesinin asıl amacı buna yöneliktir.

Onlara göre bir Mesih gelecek , masonluğu dünyaya yayıp insanları şeytana kulluk eden köleler haline getirip şeytanın dünya hakimiyetini sağlayacaktır.
Süleyman (a.s.) vefatından sonra bu kabalacı Siyonist merkezler ve Yahudi hahamları gerçek Tevrat’ı halktan gizlediler.Ve şeytanın emirlerini sanki haşa Allah’ın emirleriymiş gibi mevcut Tevrata ekleyip Yahudi ruhban sınıfını oluşturdular.

Böylece kabbala ve onun şeytani öğretisini sanki bir dinmiş gibi günümüze kadar gizemli bie şekilde taşıdılar.
 

Ercan Tekin

Kıdemli Üye
Katılım
25 Eyl 2010
Mesajlar
5,631
Tepkime puanı
266
Puanları
0
Siyon vadisi -3-

VE MUHARRİF TEVRAT’TAKİ ŞEYTANIN AYETLERİ;



Tarihleri boyunca daima ifsat ve kötülük için uğraşmış , fıtratları olarak en müsait bir kavim olan Yahudilere ve hahamlarına şeytan şöyle emretti.’’şimdi gidin ve size söyleyeceğim emirlerimi Tevrata ekleyin” böylece hahamlar vasıtasıyla ben-i İsrail Allah’ı bırakıp şeytanın emirlerine tabii olacaklardı.Şimdi muharrif Tevrattaki Babları dikkatinize sunuyoruz.

1:Vaad edilmiş topraklar ve dünya karalığı
“O zaman Rab bütün milletleri önünden kovacak ve sizden büyük milletlerin mülkünü alacaksınız.Ayak tabanınızın bastığı heryer sizin olacak.Sınırınız çölden Lübnan’dan, ırmaktan (nil) Fırat ırmağından garp denizine kadar olacaktır.Önünüzde kimse duramayacak.Allah’ınız Rab size söylediği gibi dehşetinizi ve korkunuzu ayak basacağınız bütün diyar üzerine koyacaktır.”(Tevrat , Tensiye bölümü 12/ 25 )
“Ben dedim, siz ilahlarsınız.Ve hepiniz yüce olanın oğullarısınız.Kalk ey Allah yeryüzüne hükmet zira milletlerin hepsine sen varis olacaksın.”;(Tevrat Mezmurlar bölümü 82/6-8)

Bu muharrif ayetlerden de anlaşılacağı gibi bahsi geçen Rab Siyonistlerin iman ettikleri bir Amerikan dolarının arka tarafındaki piramitin üstünde bulunan mason gözünün ilahı olan LUSİFER adını verdikleri tek gözlü şeytandır.Oysa Rab’bimiz Allah’ (C.C) bu gibi benzetme ve noksan sıfatlarından tenzih ederiz.O gerçek ve Kudret ve güç sahibidir.
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
bütün dünyayı avuçlarının içine nasıl almak istediğini ve bunun içinde asırlardan beri gelişerek bugün ki dünya düzenine nasıl ulaşabildiklerini anlamak zorundayız.Bu gücün adı G.D.D yani GİZLİ DÜNYA DEVLETİdir.


Ercan Hocam

Teşekkürler

Bu alıntı yazı dizisi ile

İSRAİL in OTORİTE DEVLET olduğunu ve nasıl olduğunu anlatıyorsunuz.

TEŞEKKÜRLER
 

saliha kalem

Profesör
Katılım
3 Kas 2010
Mesajlar
1,705
Tepkime puanı
125
Puanları
0
düşmanını tanıyıp ona karşı önlem almakla israile otorite bahanesiyle köle olmayı seçmek ayrı şeylerdir sayın agbi bey
bu konularda bunlar anlatılıyor
düşmanını tanımayan düşmanın oyununa alet olur
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
düşmanını tanıyıp ona karşı önlem almakla israile otorite bahanesiyle köle olmayı seçmek ayrı şeylerdir sayın agbi bey
bu konularda bunlar anlatılıyor
düşmanını tanımayan düşmanın oyununa alet olur

Bende bunu diyorum yeğen

Siz tanımışsınız ki bu konuda yazıyorsunuz

Bunları pasifize edecek yasal ALTERNATİF fikirlerinizi ortaya koyun da bizlerde bilgilenelim.

ÖRNEK Büyük gelir kaynakları Faiz Kredi kartı ve Bankacılık sistemi

veya

Devlet içine yerleştirilmiş adamları zamanında yaptıkları insan yatırımları

Haa bunları anlat ta ilminizden faydalanalım.
 

saliha kalem

Profesör
Katılım
3 Kas 2010
Mesajlar
1,705
Tepkime puanı
125
Puanları
0
agbi saf rolü yapmayın lütfen
gayet iyi biliyorsunuz milli görüşün siyonizmi alt etme projesini hükümetteyken fiili olarak İslam birliğini kurarak başardı
ama sizler bireyler olarak ve mensubu olduğunuz cemaat olarak bu İslam birliğini kurarak küresel siyonist emperyalistlere karşı olan güçün faal olmasını engellediniz o zaman refahyolun yıkılması için didindiniz mesut yılmaz hükümeti kuruncada hayırlı olsun nihayet erbakandan kurtulduk dediniz

şimdi gazete küpürlerini getirir yüzünüzü kızartırıp bu ifadelerim belgeli gerçeklerden oluşuyor

şimdide sözde milli görüşü siyonizmi alt edecek plan programı olmamakla itham etmenizde pek abed değilmi

oyun oynamayın mert ve dürüst olunuz

bu forumda size bunlar defalarca anlatıldığı halde kasten bu sataşmaları gerçekleştiriyorsunuz ki milli görüşü bugün nasıl karalayabilirim diye yaptığınız bu mücadeleniz elbette şer bir harekettir

sizi Allah'tan korkmaya ve gerçeklerle artık yüzleşmeye davet ediyorum sakın nefis yapmayın helakınız olur
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
agbi saf rolü yapmayın lütfen
gayet iyi biliyorsunuz milli görüşün siyonizmi alt etme projesini hükümetteyken fiili olarak İslam birliğini kurarak başardı
ama sizler bireyler olarak ve mensubu olduğunuz cemaat olarak bu İslam birliğini kurarak küresel siyonist emperyalistlere karşı olan güçün faal olmasını engellediniz o zaman refahyolun yıkılması için didindiniz mesut yılmaz hükümeti kuruncada hayırlı olsun nihayet erbakandan kurtulduk dediniz

şimdi gazete küpürlerini getirir yüzünüzü kızartırıp bu ifadelerim belgeli gerçeklerden oluşuyor

şimdide sözde milli görüşü siyonizmi alt edecek plan programı olmamakla itham etmenizde pek abed değilmi

oyun oynamayın mert ve dürüst olunuz

bu forumda size bunlar defalarca anlatıldığı halde kasten bu sataşmaları gerçekleştiriyorsunuz ki milli görüşü bugün nasıl karalayabilirim diye yaptığınız bu mücadeleniz elbette şer bir harekettir

sizi Allah'tan korkmaya ve gerçeklerle artık yüzleşmeye davet ediyorum sakın nefis yapmayın helakınız olur

Kısacası agbi ALTERNATİF fikrim yok desene.

Yaaa TC HÜKÜMETİNİ SARAN adamları pasifize etmek için İNSAN a yatırım yaptınızmı ?
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
agbi saf rolü yapmayın lütfen
gayet iyi biliyorsunuz milli görüşün siyonizmi alt etme projesini hükümetteyken fiili olarak İslam birliğini kurarak başardı
ama sizler bireyler olarak ve mensubu olduğunuz cemaat olarak bu İslam birliğini kurarak küresel siyonist emperyalistlere karşı olan güçün faal olmasını engellediniz o zaman refahyolun yıkılması için didindiniz mesut yılmaz hükümeti kuruncada hayırlı olsun nihayet erbakandan kurtulduk dediniz

şimdi gazete küpürlerini getirir yüzünüzü kızartırıp bu ifadelerim belgeli gerçeklerden oluşuyor

şimdide sözde milli görüşü siyonizmi alt edecek plan programı olmamakla itham etmenizde pek abed değilmi

oyun oynamayın mert ve dürüst olunuz

bu forumda size bunlar defalarca anlatıldığı halde kasten bu sataşmaları gerçekleştiriyorsunuz ki milli görüşü bugün nasıl karalayabilirim diye yaptığınız bu mücadeleniz elbette şer bir harekettir

sizi Allah'tan korkmaya ve gerçeklerle artık yüzleşmeye davet ediyorum sakın nefis yapmayın helakınız olur

Kısacası agbi ALTERNATİF fikrim yok desene.

Yaaa TC HÜKÜMETİNİ SARAN adamları pasifize etmek için İNSAN a yatırım yaptınızmı ?



Yok sizinle münazara edilemez.

İSLAM BİRLİĞİ kurulmuş SİYONİZME karşı zafer miş NEREDE KURULDU D 8 lermi ana fikir doğruda DEVAMLILIĞINI bana anlat
 

saliha kalem

Profesör
Katılım
3 Kas 2010
Mesajlar
1,705
Tepkime puanı
125
Puanları
0
Hakikat düsmanisiniz

Artik bu tartismalariniza daha fazla vakit ayiramam i iyi sanslar size


Mesajınız ŞehbaL tarafından düzenlendi.
Gerekçe: Uslubumuza dikkat edelim
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
Uff baydiniz iyice agbi
Hakikat düsmanisiniz ruhunuz teslim olmus ama Allaha degil

Artik bu sacma sapan tartismalariniza daha fazla vakit ayiramam seytaniniz bol olsun agbi iyi sanslar size

KAÇMA CEVAP ver

D 8 lere imza atan bazı ülke liderlerine ne oldu

Türkiyede 28 Şubat oldu

Diğer hangi ülke lideri sobataja uğradı veya darbe le karşılaştı

Hangi Ülke başkanları

BUMU SİZiN KURMAK İSTEDİĞİNİZ İSLAM BİRLİĞİ dayanaksız ve alaşağı edilen.

ALLAH cc izni ile TÜRK İSLAM BİRLİĞİ önce kurulacak ALLAH razı olsun ÖZAL dan ilk kalıcı kapıları açtı
 
Üst