Sitesi Olmayan Kalmayacak:)

melde

helina_roje
Katılım
7 Haz 2006
Mesajlar
2,238
Tepkime puanı
24
Puanları
0
Konum
Ankara
Arkadaşlar size bir teklifim var. kendi sitenizi kendiniz yapacaksınız misyonumuzu daha geniş kitlelere duyurmak için çok güzel bir yöntem bunun için aşağıdaki yolu takip etmeniz gerekiyor.İslamın ve müslümanların sesini sesini tüm dünyaya duyurmak için tam ideal. Bu siteyi yaparken hiç bir şekilde html bilmenize gerek yok herhangi bir sitede görmüş olduğunuz bir videoyu, mp3'ü veya bir resmi sitenin kurucusu kopyalamayı engellememişse direk kopyala yapıştır yapabilirsiniz

1.Aşağıdaki işlemler (hosting dahil) tamamen ücretsizdir.
2.www.blogcu.com adresine giriyoruz ve üye oluyoruz.
3.Adresiniz www.blogcu.com/üyeolduğunuzisim oluyor.
4.Onay maili geldikten sonra üye girişi yapıyoruz.
5.Şablonlar var ordan hoşumuza gideni seçiyoruz html bilenlerden isteyenler sayfanın bazı özelliklerini değiştirebilir.Bilmeyenler aynen kullanabilir.
6.Kategori eklemek istersek açılan yerden KATEGORİ EKLE butonuna tıklıyoruz ve kategori ekliyoruz.
6.Ondan sonra YAZI EKLE butonuna tıklıyoruz ve aynı forumdaki mesaj yazma yerine benzeyen bir sayfa açılıyor ordan yazı veya resim ekleyebiliyoruz.Yazımızın nasıl göründüğüne bakmak için ÖNİZLEME butonunu kullanabiliriz.
7.Yazının kategorisini seçiyoruz ve ondan sonra yazımızın ilk savfada görünmesini istiyorsak tarihe dokunmuyoruz.Sonraki sayfalarda görünmesini istiyorsak geçmiş bir tarihi seçiyoruz.
8.Son olarak EKLE butonunu kullanıyoruz.
9.Eğer sitenin kendi ismimize olmasını istiyorsak www.tr.cx adresine girip ordan üye oluyoruz ve adresimize yönlendirme alıyoruz.Buradaki adresinizde www.üyeisminiz.tr.cx oluyor.
10.Bütün bunlardan sonra bir web sitemiz oluyor.


NOT:Eğer mp3, video gibi şeyler eklemek istersek www.fileden.com adresine üye olarak mp3 veya videolarımızı yükleyebilir hosting hizmetini ordan alabiliriz.





Benim buradan yapmış olduğum site BLOGCU OLARAK
YÖNLENDİRMELİ

(alıntı)
 
Üst