Simka Çeviri|Web Sayfalarını->Metnlerinizi Türkçeye Çevir

mustafa

Profesör
Katılım
8 Haz 2006
Mesajlar
1,972
Tepkime puanı
4
Puanları
0
Konum
Ankara
Web çeviri ve metin çeviride olay: Simka Studio & Çeviri 2.0

Çeviri programlarının en iyisi simka studio & çeviri 2.0 ın full sürümü. Metin çeviri, web çeviri, sözlük güncelleme, vs.. herşey var.

ihwanforum0av.jpg


simka_studio_200_new.gif

Simka Metin Çeviri
Simka Metin Çeviri,İngilizce metinleri,PDF'leri, TXT veya word dosyalarını, kısaca bütün dökümanlarınızı Türkçe'leştirir!

Simka Web Çeviri
Web Çeviri Modülü'nü kullanarak İngilizce web sayfalarını tek tuşla saniyeler içerisinde, yapısını bozmadan Türkçe'ye çevirebilirsiniz!.

Sözlük
Tüm programlarla birlikte pop-up menü olarak kullanabilceğiniz 300.000'i aşkın kelime kapasiteli İngilizce-Türkçe Sözlük

Ayarlar
Program ayarlarını, hızlı çeviri kısayolunu ve güncelleme seçeneklerini en hızlı bir şekilde yapabileceğiniz hızlı ayarlar editörü.

Sözlük Güncelleme
Sözlük güncellemelerine anında ulaşabileceğiniz, internet üzerinden anlık güncelleme modülü.

Hızlı Çeviri
Windows'un herhangi bir yerinde , herhangi bir uygulamada seçmiş olduğunuz metni / cümleyi / kelimeyi önceden belirlemiş olduğunuz bir kısayol tuşunu kullanarak çeviri işlemine gönderebilirsiniz. Çeviri sonucu, ayarlarınıza bağlı olarak ister imleçin bulunduğu yerde isterse ekranın belirli bir bölümünde gösterilecektir. Tek yapmanız gereken çevirmek istediğiniz yazıyı seçili hale getirip kısayol tuşuna basmak.

Metin Çeviri
Simka Çeviri Studio Yeni İngilizce ile olan her türlü probleminizi ortadan kaldırıyor.Hem metin çeviri hem de web çeviriyi tek bir paket halinde sunan Simka Studio Yeni, metin çevirideki başarısını bütün platformlarda gösteriyor. 300.000'i aşkın kelime kapasitesi, kullanıcı sözlüğüne kelime ekleme ve çıkarma, farklı anlamlar ve terim tipleri seçebilme, yakın anlamları önerme vb.eşsiz özellikleriyle metin çeviriyi bambaşka bir platforma taşıyor.

Web Çeviri
Web Çeviri Modülü'nü kullanarak İngilizce web sayfalarını tek tuşla saniyeler içerisinde, yapısını bozmadan Türkçe'ye çevirebilirsiniz!

Programla ilgili envartel rarlı dosyanın içindedir.

Download

>Demo<
 

Nur Cennet

Profesör
Katılım
25 Eki 2006
Mesajlar
2,046
Tepkime puanı
2
Puanları
0
Yaş
31
Konum
|...Kırlar...|
Simka Studio 2.0 İngilizce metinleri ve web sayfalarını cümle anlam ve yapılarını bozmadan Türkçe'ye çeviren eşsiz bir yazılım. Simka Studio sayesinde İngilizce web sayfalarında rahatlıkla sörf yapabilir , İngilizce bilmeseniz bile İngilizce dökümanları ve mailleri rahatlıkla anlayabilirsiniz. Simka Studio Metin Çeviri içindeki Hızlı Çeviriyle üzerine geldiğiniz ve işaretlediğiniz bütün yazı veya kelimelerin Türkçe karşılık ve anlamlarını alabilirsiniz.Demo versiyonda 50 karaktere kadar metin çeviri yapılabilir.

Simka Çeviri DOWLOAD
2005 Simka Çeviri Update DOWLOAD
 

ZAMAN_Ss

Paylaşımcı
Katılım
4 Ocak 2007
Mesajlar
104
Tepkime puanı
0
Puanları
0
ellerine sağlık ark çok tşk ederim demo mu yoksa full mu ?
 

ZAMAN_Ss

Paylaşımcı
Katılım
4 Ocak 2007
Mesajlar
104
Tepkime puanı
0
Puanları
0
ellerine sağlık çok tşk ederim
 

SeNoL

MUEYABYA
Katılım
16 Kas 2006
Mesajlar
4,867
Tepkime puanı
224
Puanları
0
Yaş
42
Konum
Kocaeli
Konular birleştirildi ;)

Birde arkadaşlar progrmın lisans kodu olmadan nasıl çalıştırmayı düşünüyorsunuz<???
 
Üst