Şık,Kurdeleden Avize Yapımı

efruz

Kıdemli Üye
Katılım
14 Ağu 2009
Mesajlar
5,170
Tepkime puanı
735
Puanları
0
Konum
İstanbuL

wedding_cake_chandelier_headerjpg1.jpg

Malzemeler:
Asetat saten kurdele - 1 "geniş (Saten asetat şerit en zanaat mağazalarda veya çiçekçi de mevcuttur. Genellikle çok 100 metre bir cıvata satılan ucuz's.
3 metal tekne yüzük orta ve büyük küçük. (I " 14 kullanılan 9" ve 5 "çapında)
Kart destesi renklerini bir çift
Beyaz kumaş kaplı tel - 18 "uzun (tekne mağazaların çiçek bölümünde Available)
El sanatları üzerine Çiçek şeklinde zanaat punch (Kaydet böylece Martha Stewart Meslekler yok) mükemmel bir zanaat yumruk seçim var
Yaprak şeklinde craft punch
Sıcak tutkal tüfek ve tutkal çubukları
Makas
Tel kesme makinaları

Başlarken:

Şerit size ilk olarak yüzüklerin çevresi belirlemek gerekir gerekir miktarını hesaplamak için.

Bunu yapmak için her bir halkasının çapı ölçüm ve 314 ile çarpın (sonra) numarasını çevrelemektedir

19 x 314 = 44 "
15 x 314 = 29 "
5 x 314 = 16 "
Total = 89 "

Her çevresi inç için 14 "kurdele. Her üç daire circumferences 89 inç buldu gerekir. 89" x 14 "= 1246" (bu şerit yaklaşık 35 metre ... her zaman iyi eşit bir çift ekstra yard almak iyi ölçmek)

Bir tutkal tabanca ile çok iyi bir fikir başlamadan önce gazete kağıdı veya kasap kağıdı ile çalışma yüzeyi korumak için çalışma olacak.

Talimatlar:

1. 14 "boylarda Cut Your Ribbon. Tek bir renk veya birden fazla gölgeler kullanabilirsiniz. Iki renk; kullanmayı tercih krem ve sarı tereyağı.

2. Kimse kesme şerit uzunlukları yatay aşağı önünüzde yılında Sat. Sol tarafından 65 inç ölçün burada ve kırışık katlayın. Sola doğru kurdele kalan inç Fold ve kırışık bir döngü yapmak. (bkz. A)

3. Açık döngü yer kadar bir yapıştırıcı sadece kırışık solundaki 1 "işareti ve nokta kat 1" sekmesini () B şekle bakınız serbest bırakarak kapalı

4. Adımları tekrarlayın 2 ve 3 katlı ve üç yüzük için yeterli sayıda döngüler.

5. Sıra birinin döngü halkası altında 1 "kırışık isabetli halka ile. Küçük yapıştırıcıları halka sol şerit döngü bir nokta Yer ve kat 1" sekmesini halka üzerinden güvenli için. (C ve D incir bakınız)

6. Halka etrafında döngüler ekleyerek yolunuzu İş kadar kapalı ve size ilk "pasta katman oluşturduk. Yukarıdaki adımları tekrarlayın ve eklemek döngüler yapmak için orta ve büyük katmanları.


wedding_cake_chandelier_instructions_pt_1%20copy.jpg

7. Kaplı tel kumaş 3 ipliklerini alın ve küçük tabakasının halkası ekleyebilirsiniz. Onlar eşit halka çevresinde aralıklı emin olun. (E incir) Üyelik teller görmek ve bir döngü yapmak. İlave tel keserek. (Bkz.. F) halkası ve halka en üst arasındaki mesafe yaklaşık 6 olmalıdır ".

8. Orta ve büyük katmanları için tekrarlayın adım 7 ve yapmak askıları.

9. 3 kat tel askı döngüler bağlı kısa bölümleri kullanarak katılın. Sen katmanları tarafından örtüşme istersiniz bir inç en az zaman askıda. Ikisini de büyük verdiğimiz sonra küçük ve orta tabaka ilk katılın.

10. Senin pasta asmak için bir yer bulun. Eğer elleriniz serbest Bu son adımı tamamlamak için daha kolay.

11. Birkaç kağıt çiçek ve yaprakları dışarı Punch. Rasgele büyük kek tabakasının üstünde senin sıcak tutkal tabancası kullanarak takın. (I incir bakınız)


wedding_cake_chandelier_instructions_2%20copy.jpg


wedding_cake_chandelier_detail.jpg
 

NehaR

HüZüNBaZ
Katılım
17 Ağu 2009
Mesajlar
745
Tepkime puanı
151
Puanları
0
Konum
Burda :)
İlginç ve de şık bir tasarım..Bizde göl kenarındaki sazları kurutup bambu görünümlü bir avize yapmıştık ..İnsan üretmek istesin yeterki..Ortaya güzel şeyler çıkıyor.
 

reyhanbty

Üye
Katılım
2 Eyl 2010
Mesajlar
13
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Bencede çok hoş ama ben beceriksizimdir böyle konularda..
 
Üst