"SİCCİN 3" - 2 Eylül 2016'da Sinemalarda

ihvanistanbul

AkhenAton
Katılım
4 Eki 2009
Mesajlar
7,655
Tepkime puanı
2,337
Puanları
113
Konum
istanbul

2 Eylül’de vizyonda olacak filmin özeti ise şu şekilde;
Orhan ile Sedat çocukluk arkadaşıdır. Yıllar sonra Orhan, Sedat’ın kız kardeşi Kader'le birbirlerine aşık olup evlenirler. Sedat'ın yaptığı araba kazası üçünün de hayatlarının dönüm noktası olur. Sedat'ın oğlu Mehmet felç olur. Kader ise geçmişini hatırlayamaz. Orhan bu olay yüzünden Sedat’ı suçlar ve onunla bütün iletişimini keser. Sedat, duyduğu vicdan azabı ve yaşadığı tuhaf ürkütücü olaylar nedeniyle iyice dağılır. Orhan ise çok sevdiği ilk ve tek aşkı Kader'i kaybetmeme uğruna korkunç bir şey yapar!.. Siccin 3: Cürmü Aşk, aşk uğruna nelerin göze alınabileceğinin hikayesi!..



--

2 eylül gelsede bi izlesek :D


 

adams77

Kanalizasyoncu
Katılım
14 Haz 2013
Mesajlar
25,878
Tepkime puanı
2,059
Puanları
113
Konum
Mars
Düşünmem gerek :) bu tarz filmleri sevmiyorum aslında
 

çelebiler

Kıdemli Üye
Katılım
4 Ocak 2013
Mesajlar
7,457
Tepkime puanı
211
Puanları
0
Algı yanılgısının örneklerinden

LG-D682TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

alanyali07

Kıdemli Üye
Katılım
11 May 2008
Mesajlar
6,968
Tepkime puanı
845
Puanları
0
çok klişe ama Bizimkiler korku filmi yapamıyor ya..hep yapmacık gelmiştir bana..:)
ama çabaları takdire şayan,ısrarla vazgeçmiyorlar :)


 

DostunDostu

Süper Moderatör
Yönetici
Katılım
30 Eyl 2013
Mesajlar
6,183
Tepkime puanı
473
Puanları
83
Filmcilerimiz ruh köklerimize yabancı malesef. İmkanım olsa ne filmler çevirirdim, aah ah..

Bu tip filmleri çevirmek için evvela Ortadoğu Mitolojisini bilmek icab eder. Mesela bir Şah-ı Cin vardır, adı Baal.. Ortadoğu Mitolojsinde başlı başına bir BAAL KÜLTÜ'nden bahsedilir.. Hubal putunun ismi bile buraya dayanıyor. Baal, kabiliyetli insanların içine girip bunları bir şekilde iktidara getirip zalim yapıyor. Mesela Vatikan bu cin şahını ciddi ciddi kovalar.. Napolyon, Hitler, Stalin gibi diktatör zalimlerin içine girip kontrol ettiğine inanıyorlar. Buna benzer daha ne malzemeler var ama bizde malesef bilinmiyor..

Başka bi örnek vereyim. Örneğin bir Lilith vardır ki akıllara durgunluk. Kızıl saçlı, deve kuşu gibi ayakları olan bu cin anasına tapanlar bile olmuş. Lilith hakkında benim bir tespitim var. Bu cin, Andolu'da 40'lı çocukları boğan ''al karısı'' denen dişi cin olduğuna inanıyorum.. Zira Ortadoğu Mitolojisinde bu kızıl saçlı dişi cinin yeni doğan bebekleri boğduğu rivayet edilir. Sebebi ise Havva annemize olan hasetidir. Adem ve Havva'nın ilişkisinden doğan bebekleri boğması bundan ötürü.. Çünkü ilk hesapta Adem'e eş olarak bu kızıl saçlı dişi varlık yaratılmış. Aşırı doyumsuzluğu yüzünden cin taifesiyle ilişkiye girmesi farklı farklı hibrit cinlerin oluşmasına vesile olmuştur. Cennetten evvela bu kovulmuş.. İki melek var, bu al karısıyla başa çıkabilen. Bu iki melek aynı zamanda bu kahpeyi cennetten kovan meleklerdir.. Bu iki meleğin ismi üçgen bir levhanın iki cephesine yazılıp bebeklerin üzerne asılınca bu cin gelemiyor..

Bu rivayetleri toplayıp filmlerde malzeme yapmak lazım.. Çok kızıyorum bizim filmcilere.. Hepisi tembel ve cahil.. Okumuyorlr. Kaliteli iş yapmak gibi bir dertleri yok malesef..
 

elbiss

Ordinaryus
Katılım
21 Kas 2013
Mesajlar
2,514
Tepkime puanı
43
Puanları
0
Konum
Türkiye
bu filmin 1 ve 2 sini sinemada izledim ve ikisinide farklı sinemalarda izledim ne hikmetse iki filmde de filmin sesi çok açıktı kulaklarımın cızıltıması molaya kadar zor dayandı..molada uyardıkta sesi biraz kıstılar....

Fazla ses açmayla konu seni korkutmuyor seni korkutan kurgunun güzelliği...Çok süper kurguda değil ama 10 üzerinden 6 verebilirim...fena sayılmaz 3 nasıl bilemem ama yanıma izlemeye arkadaş bulursam :) izlemek hoşuma gider.
 
Üst