SGK 4 ilçede şube açacak

Dergaz

Profesör
Katılım
31 Ara 2007
Mesajlar
1,685
Tepkime puanı
28
Puanları
0
Yaş
38
Konum
Ne fark eder ki
ERZURUM (CİHAN)- Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Erzurum İl Temsilcisi Hulusi Bumin, yıl içerisinde dört ilçede şube açacaklarını açıkladı.


SGK İl Müdürü Hulusi Bumin, Müceldili Konağı'nda basın toplantısı düzenledi. Bumin, yıl içerisinde Tekman, Horasan, Karayazı ve merkez ilçede yeni şube açacaklarını söyledi. Geçen yıl Oltu, Hınıs ve Pasinler'de müdürlük açtıklarını ifade eden Bumin, amaçlarının vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmak olduğunu kaydetti.


Bumin, vatandaş memnuniyeti ilkesiyle sürekli yeni arayışlar içerisinde olduklarına değindi. SGK İl Müdürü Bumin, toplam kalite yönetimi, halkla ilişkiler ve personel motivasyonu ile mevzuat eğitimi konularına da ağırlık verdiklerine vurgu yaparak, "235 personelimizde vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaya gayret ediyoruz. Tüm çabamız güler yüzle, hatasız hizmet vermektir." diye konuştu.


Bumin, 10-16 Mayıs tarihleri arasında bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri hakkında da bilgi verdi. 13 Mayıs Perşembe günü Polat Renaissance Otel'de düzenlenecek törenle geçen yıl SGK'ya en yüksek prim ödemiş 10 işverene teşekkür plaketi verileceğinin altını çizen Bumin, "Kurumumuza yüksek prim ödeyen iş verenleri onore ve diğer işverenleri teşvik etmek amacıyla plaket töreni düzenleyeceğiz." dedi.
 
Üst