Sezen Aksu: Babam Ve Ben Çok Dua Ediyoruz Referandumu Ezici Bir Çoğunlukla Kazanacağız

Özduygu

Doçent
Katılım
13 Ara 2006
Mesajlar
652
Tepkime puanı
2
Puanları
0
Sezen Aksu: Babam Ve Ben Çok Dua Ediyoruz Referandumu Ezici Bir Çoğunlukla Kazanacağız

CHP'lilerin 'Evet' lincine maruz kalan Türk Pop müziğinin tartışmasız duayen ismi Sezen Aksu, bu sabah telefonda bayramlaştığı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a evet oylarının sandıktan ezici bir çoğunlukla çıkacağını söyledi.

TELEFONDA BAYRAMLAŞTILAR

Bu sabah AK Parti İstanbul İl Binasında TV NET televizyonun konuğu olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, programdan sonra, referandumda evet oyu kullanacağını açıklamasından sonra özellikle CHP'lilerin baskısına maruz kalan Sezen Aksu'yu telefonla arayıp bayramlaştı.

"DUA EDİYORUZ, EZİCİ ÇOĞUNLUKLA ÇIKACAĞIZ"

Haber 7'nin ulaştığı bilgiye göre kendisini aradığı için Erdoğan'a teşekkür eden Sezen Aksu'nun, Başbakan'a "Babam da ben de referandum için çok dua ediyoruz. Yarın ezici bir çoğunlukla kazanacağız." dediği öğrenildi.

"SAZAN AKSU" LİNCİ

Sezen Aksu, Anayasa paketinin oylanacağı referandum oylamasında 'Evet' oyu kullanacağını açıklayan sanatçıların başında gelmişti. Aksu bu tercihinden dolayı başta CHP'liler olmak üzere yaşadığı İzmir'de tepkiyle karşılaşmış, CHP MYK Üyesi olan Anayasa Profesörü Süheyl Batum kendisi için "Sazan Aksu" ifadesini kullanmıştı.

Haber7
 
Üst