Şeytanla Röportaj Yaptım ( Cin Oluşundanmıdır Nedir Cevapları Çok Çarpıcıydı)

TakVa

Ordinaryus
Katılım
13 Nis 2007
Mesajlar
2,868
Tepkime puanı
79
Puanları
0
Şeytanla Röportaj Yaptım ( Cin Oluşundanmıdır Nedir Cevapları Çok Çarpıcıydı)

Kalbime bir sandalye atıp ayaklarını aklıma uzatarak keyif çatan ve ruhuma kurduğu günah fabrikasında yalan işletmeciliği yapan ateşli patron şeytanı yakaladım. Bay riya, bay ihanet, bay hırs, bay uçkur, bay şaşa, bay yalan, bay kalleş bu adam olmayan yedi korumayı aşıp bir sandalyede ben attım geçtim karşısına.

İçeride, “Her türlü günah takası” yapılır adında bir kabin var. Göz atıyorum; benden bir saat önce ihanet verilmiş kalleşlik alınmış, yerde elden düşme bir erdem duvarda dünya çapında işlenmiş günahların haritası ve tavanda pimi çekilmiş besmele patlamaya hazır, köşede kilitli üç örümcek biri adalete ağ örüyor diğeri sabra ötekisi cesarete…

Bir besmele çekiyorum ciğerlerime, üzerine üflüyorum dudaklarımdaki bu zırhın dumanını görünce “ kör müsün” diyor “burası kapalı alan besmele çekmek yasak”… Çok zeki olduğunu anlamayacak kadar aptal, besmele onu öksürtüyor, o öksürdükçe ben kendime geliyorum elindeki kitap gözüme ilişiyor...

>Heyy iblis ne okuyorsun!

> Bela okuyorum sersemmm!

> Kendi yazdığın kitabı okuyacak kadar narsistsin demek!

> Öyle deme en çok satanlar listesinde bu kitap baskıya girecek tashih ediyorum farkında değilsin galiba bu kitabın baş editörü sensin..

> Allah belanı versin!

> İşteee bu, yalnız senkron hatası var daha vurgulu okuyacaksın!

> Neyse başlayalım hemen hazır mısın?

> Hazırım da bu röportajı nerde yayınlayacaksın sayın ekmek arası çamur!

> Secdede yayınlıcam..

> Oo harika manşetten ver ..

> Merak etme sen hep manşetsin zaten..

> Muhteşem!

1- En büyük başarın?

En büyük başarım, hımm, kibir. Tablet gibi satıyorum. Dünya üzerinde kendisine makam verilmişlerin kalpleriyle randevulaşıyorum ben ne kadar geciksem de onlar randevu saatlerine çok sadıklar! CV’leri çok sağlam! Stajyer günahkârlık için kibir şart! Önce ezici bakış seanslarına alıyorum sonra aşağılama egzersizleri ve ve yalakalık iksiri. Üçünü geçene özel ders veriyorum, hımm biraz da öfke! Çok hızlı geri dönüşler alıyorum çoook!

2- İhanet ettirmek için hangi tip insanları seçiyorsun?

Valla orda bir problem var günahlar da hormonlu çıkabiliyor bazen ki genelde erkekler üzerine çalışıyordum kadınlara daha cazip geldim. Fizyolojik yanılgılarımdan bir tanesi olsa gerek! Elinin çamuruyla uğraşan erkeklerden elinin hamuruyla günaha karışan kadınlar üstün çıktı. Daha ilerisini anlatmayayım isterseniz secdede yayınlayacaksan sansür yiyebilirsin! Bilirsin bizde RTÜK işlemez, bizde günah kütüğü işler, bana göre hava hoş!

3- Yalakalık hani şu güç karşısında etek öpme soytarılığını nasıl keşfettin?

Ben boynu eğimli insanı severim! Yani eğilip bükülen portatif plastik kulları..

Açık artırmayla sattığım keyifli malzeme yalakalıktır. Güçsüze karşı diş gösteren 32’lik kulları ve güçlüye karşı tırsak kuvvetle çalışan ortadan sıkılmış kulları. Ucuz yalanların en pahalı müşterileri yalakalardır bana bile yalakalık yapan pıtırcıklar var isimlerini vereyim istersen. Veriyorum bak

> Bildiğimi bana söyleme!

> İyi sen bilirsin..

4- Ben hiç inanmadım dostluk denilen pembe promil kavrama! Üç kuruşa sattırıyorsun iyi tezgahtarsın..

Sattırmanın tek yolu dizel menfaattir ufaklık! Çıkar sağlamak için iki dostun çıkarı olurum. Kabil taktiği anlasana! Habiller bol! Brütüs bol, Sezarlar saf! Artık SMS’le çalışıyorum, kalbi mesajlar yazmak zamanımı alıyor! İki dostun arasını açmak için birine para saydırıyorum diğerini hamal yapıyorum. Biri gariptir aslında diğeri bendendir. Vur gitsin şişelere kim ayık kalırsa zafer onundur sattırdım evet! Çünkü en ucuza giden şey dostluktur sen daha iyi bilirsin!

5- 2011’de işleteceğin en büyük günah nedir?:glm

Hımm, arkadaşlarla proje üzerinde çalışıyoruz hissedersin zaten vizyona bomba gibi gireceğiz!

Sanırım en büyük yatırımı yine Müslümanlar üzerine yapacağız.

Mesela onlar da makamı parayı sevdiler ordan okkalı vuracağız..

Ağa takılan benimdir sazanım bol olsun.. Bu arada sana işlettiğim en büyük günahı sana itiraf edeyim!

> Bekliyorum

> Kincisin

> Evet öyleyim Allah’ın belası ama bunun sebebini kayıt dışı anlatacağım sana.

> Bildiğimi bana söyleme

> İyi sen bilirsin!

Esra Elönü
 
Üst