Şener Şen'den Gezicilere Efsane Cevap

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Ünlü sanatçı Şener Şen, "Sizi toplumsal içerikli gösterilerde göremiyoruz?" sorusunu yanıtladı.

Almanya’nın Nürnberg kentinde devam eden 20.Türk-Alman film festivali kapsamında onur ödülü alan ünlü aktör Şener Şen ile Uğur Yücel festivalin ikinci gününde gösterilen "Muhsin Bey" filminin ardından seyirci ile buluştu.

"EYLEMİ, HİÇBİR ŞEY YAPMAYANLARA BIRAKTIM":clap2::clap2:

Sinema ve tiyatronun toplumsal içerikli mesajlar vermesi gerektiğini söyleyen bir seyirci, Şener Şen’e, "Sizi neden bu tür toplumsal içerikli olaylarda ve gösterilerde göremiyoruz?" sorusunu yöneltti.

Ünlü aktör bu soruya şöyle yanıt verdi:

“Filmlerde sosyal içerikli mesajlar da var dediniz. Sonra dediniz ki yürüyüşlerde sizi görmüyoruz. Şimdi o kadar ayrı alanlar ki. Biri oyuncunun ödevi, yaptığı filmlere hayat görüşünü yansımaktır. Bilfiil politikanın içinde olma, siyasetin içinde olma başka bir alandır. Bunu da biz sadece eylem yapan hayatta başka hiçbir şey yapmayan, güzel film sevdalısı olmayanlara bırakıyoruz. Benden bu kadar”

http://www.haber10.com/haber/598331/#.VQZ37LccRPM
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Şener Şen: Herkes aklını başına alsın

Gezicilere 'hayatı durdurun' çağrısı yapan Zuhal Olcay, Şener Şen'in "Eylem yapmayı, hayatta başka hiçbir şey yapmayanlara bırakıyorum" sözlerine bozuldu. Sosyal medyada da linç edilen Şener, "Herkesin aklını başına toplaması lazım" dedi

En son 11 Mart Berkin Elvan için hazırlanan 'hayatı durdurun' videosuyla gezicileri isyana çağıran Zuhal Olcay, Şener Şen'in önceki günlerde ettiği sözlere bozuldu. Almanya'nın Nürnberg kentinde düzenlenen 20. Türk- Alman Film Festivali'ne katılan Şener Şen, "Eylemlere neden katılmıyorsunuz?" sorusuna "Eylem yapmayı, hayatta başka hiçbir şey yapmayanlara bırakıyorum" diye cevap vermişti.

BİR AYAR DAHA GELDİ

Bu sözler çoğu geziciyi rahatsız etti. Twitter adeta yıkıldı. Yeşilçam'ın efsane ismi Şener Şen için linç kampanyası başlatıldı. Sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Ancak ünlü sanatçı Şener Şen'den gezicilere bir ayar daha geldi.

HOŞGÖRÜDEN YOKSUN

Şener,"Meğer ne kadar sevgisizmişiz... Meğer ne kadar hoşgörüden yoksunmuşuz... Halkına ileri demokrasiyi layık görmeyen iktidarlar yüzünden sıradan vatandaşlar benimle aynı görüşten değilsin diye birbirleriyle kavgaya tutuşuyorlar. Türkiye'de herkesin aklını başına toplaması lazım. Bu cinnet halinden kurtulmazsak sonumuz iyi değil" dedi.

http://www.haber10.com/haber/600548/#.VQ6TebccRPM
 
Üst