Selamunaleykum...

Yeni-OSMANLI

Yasaklı
Katılım
19 Eki 2010
Mesajlar
0
Tepkime puanı
195
Puanları
0
Selamunaleykum arkadaslar.

Forumda yeniyim,kisaca kendimi tanittiktan sonra samimi ve ihlasli üyeleri barindiran kafa dengi ve seviyeli Forum arayisinda oldugum icin sizlerde milli ve manevi konulardaki durusunuzu kisaca yazarsaniz memnun olurum...

Ben 74 istanbul dogumluyum, Allahin takdiriyle iscilik bahanesiyle babalarimizin avrupaya göc etmesi sebebyle 75 den beri osmanlinin misyonunu tamamlamak icin ecdadimiza layik olma niyetiyle almanyada yasiyorum,aslen tokatliyim, dinim ISLAM elhamdulillah, grubcu degilim, dinini,vatanini,bayragini ve milletini canindan cok seven milli-birlikci,ümmetci,osmanli torunu,müslüman bir türküm.

Bizi biz yapan Milli ve manevi degerlerimizi yasayip yasatma derdindeyim, asirlarca islamin bayraktarligini yapmis ve insanligia insanlik dersi vermis sanli ecdadimiza layik olmak hedefimdir, milletimizin tekrar özüne dönmesi icin mücadele eden herkesi sever sayarim, hayirda motor serde fren olmak icin kimden olursa olsun yeterki ehli-sünnet olsun düsüncesiyle hayirli calismalari sever sayar ve desteklerim,hayirsiz olanlari yapici olma niyetiyle elestiririm, ölcüm ve süzgecim atatagimiz her adima bir ölcü koymus olan ehli-sünnettir....

Farkli firkalar arasinda ecdadimin firkasi olan ve tek kurtulus yolu oldugundan asla süphe etmedigim Ehli-Sünnet yolundan ayrilmama gayretindeyim.
Bu yol akaid-fikih-tasavvuf dengesidir ve bu dengeyi saglayamayanlarin asiri uclara kayarak dinimize zarar verdiklerini ve milletimizin kafalarini karistirdiklarini görüyorum.
Bu yüzden Hakki Hak bilip Hakka hizmet etmek Batilida batil bilip serlerinden emin olma niyetiyle ehli-sünnet disi fikirlerin,görüslerin ve icraatlerin zararlarindan korunma niyetiyle, iyilikleri tavsiye edip kötülükleri men etmek niyetiyle forumunuzda hayirli paylasimlarda bulunmak istiyorum.

Saygilarimla
Ehli-Sünnetci,Milli-Birlikci,Osmanli-Torunu,Müslüman-Türk
 

YagmuR

Üye
Katılım
18 Ağu 2006
Mesajlar
2,504
Tepkime puanı
586
Puanları
0
Yaş
35
Konum
¤´ UnuTuLu§taN `¤
Web sitesi
www.gencislam.com
Hoş geldiniz yeni-OSMANLI :)

Üyeliğiniz hayırlı ve daimi olsun inşallah...

Rabbim sizi rızası yolunda olan hizmetlerinizde muvaffak kılsın,

güzel paylaşımlarını bekliyoruz inşallah..

Vesselam...
 

Kimya

İhvan Forum Üye
Katılım
23 Ağu 2009
Mesajlar
2,328
Tepkime puanı
431
Puanları
83
ALEYKÜM SELAM
:)
hoşgeldiniz
 

ibrahimi

Has Uşak
Katılım
19 Haz 2006
Mesajlar
23,463
Tepkime puanı
1,831
Puanları
0
Yaş
37
Konum
forvet arkası
ve aleyküm selam hoşgeldiniz.
bizi yaşayarak öğrenmeniz tavsiye olunur,selamlarımla.
 
Üst