Şehidin babasından paralel medyanın vasiyet yalanına tepki

KAFKAS

Kıdemli Üye
Katılım
3 Nis 2014
Mesajlar
6,397
Tepkime puanı
445
Puanları
83
Konum
İstanbul
Mardin'de terör örgütü PKK mensuplarınca yapılan saldırıda şehit olan polis memuru Mehmet Akif Hatunoğlu'nun cebinden çıktığı iddia edilen vasiyet için babası tepki gösterdi.


Şehit Hatunoğlu'nun naaşı, Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesinden alınarak, merkez Sarıçam ilçesindeki babaevine getirildi. Burada helallik alınmasının ardından cenaze, Buruk Mezarlığı'na götürüldü.
Şehidin annesi Sebiha Durdu, babası Hasan ve eşi Semra Hatunoğlu'nu yakınları teselli etmeye çalıştı. Tören sırasında, ellerinde Türk bayrakları bulunan bir grup kadın, terörü lanetledi.
Törene, şehidin ailesi, Adana Valisi Mustafa Büyük, MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, CHP milletvekilleri İbrahim Özdiş ve Zülfikar İnönü Tümer,Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Şehit Hatunoğlu'nun naaşı, kılınan cenaze namazının ardından Buruk Mezarlığı'ndaki Adana Emniyet Müdürlüğü Şehitliği'ne defnedildi.
ACILI BABA, POŞETTEN NELER ÇIKTIĞINI SÖYLEDİ
Törenin ardından evine gelen şehidin babası Hasan Hatunoğlu, AA muhabirine, oğlunun cebinden çıktığı iddia edilen vasiyetnameyle ilgili kendilerine ne bir bilgi ne de belge verildiğini söyledi.
Konuyu, gazetecilerden öğrendiğini dile getiren Hatunoğlu, "Ama bize ne emniyetten ne karakoldan ne de başka bir yerden böyle bir şey denmedi de verilmedi de. Geçen gün oğlumun bir arkadaşı gelerek bana bir poşet verdi. 'Akif'in üzerinden çıkanlar bu' dedi. Baktığımda birkaç tane anahtar çıktı. Bir de temmuzda yaylaya yanıma geldiğinde bizim meşhur Andız tespihi var, ondan almıştı. Poşetten bir de o çıktı. Başka da bir şey çıkmadı. Bunlar söylenti, uydurma şeyler. Herkes öyle bir yazıyı internete atabilir" diye konuştu.
Şehidin kuzeninden vasiyet iddiasına tepki
Hatunoğlu'nun kuzeni Mehmet Hatunoğlu, dua okunduğu sırada, şehidin cebinden çıktığı iddia edilen vasiyetnameyle ilgili kendilerine böyle bir belge verilmediğini söyledi.
Yetkili kişileri tek tek aradığını ancak kimsenin böyle bir vasiyetten haberi olmadığını öğrendiğini ifade eden Hatunoğlu'na, şehidin silah arkadaşı olduğu iddia edilen bazı kişiler itiraz etti.
Hatunoğlu, sosyal medya hesabından da "Tüm devlet erkanı ve siyasetçiler, şehidimizin cenazesine gelebilir. Şehidimizi ve ailemizi, kim devlet düşmanı göstermek isteyip sahte mektuplar yazıyor ve basına dağıtıyor? Şehit sadece bizin ailemizin değil, tüm milletimizin şehididir. Yalnız, PKK'ya terörist diyemeyen gelmesin. Şehidin cebinden çıktı diyorlar. Ailesi olarak bize verilmeyen mektup kime, niçin veriliyor?" diye yazmıştı.
 

KAFKAS

Kıdemli Üye
Katılım
3 Nis 2014
Mesajlar
6,397
Tepkime puanı
445
Puanları
83
Konum
İstanbul
1441389072.jpg



Güya vasiyet bu ,hadi el yazısı ile yazılmamış bilgisayarda yazılmış olduğunu düşünelim bir an !!!! Bilgisayarda yazılan bu vasiyetin altında imza yok,bunu bilgisayarda yazıp çıktı alan cebine de vasiyet olarak koyacak adam böyle bir vasiyetin altına imza atar ,eli kalem tutan ve de özellikle meslek olarak en azından polislik yapan bir insanın imzasız ve el yazması olmayan bir çıktıyı vasiyet olarak cebinde taşımasını beklemek biraz saflık olsa gerek.Vasiyet olarak iddia edilen kağıt parçasından, aileden tek bir kişinin dahi haberinin olmaması, ayrıca bu saçmalığı daha net ortaya koyuyor.
 

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com
Bir kısmı vasiyet yok diyor, bir kısım insan özellikle de şehidin silah arkadaşları VAR diyor.

Yazık, vasiyet konusunda bile bir taraf yalan söylüyor.
 

efonaltı

Kısıtlı Erişim
Katılım
13 May 2015
Mesajlar
703
Tepkime puanı
18
Puanları
0
Yaş
44
Konum
almanya
afganistanda vurulan bir amerikan askeri kendi devletine kaarşı böyle aşağılayıcı konoşacak.Siz hiç duydunuzmu?bizim şehitler(nasıl şehitse) devlete millete sövmek adeta bir meziyyet olmuş..Bunu diyenlere ben şehit de demem.
niyazi yoluna gitmiştir......
Şehidliğin onlara tanıdığı bu yuce ulvi değeri , millete başbakanına ,cumhurbaşkanına sövme mekanı olarak kullanıyorlar.
 
Üst