Seçimde Hile Var Pazarı Açıldı :)))))))

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Cevdet Akbay @CevdetAkbay · 2 sa.2 saat önce

PKK'nin tehditlerini görmeyen Paralel Medya, "hükümet seçim hilesi yapacak" dezenformasyonuna bugünden başladı. Kaybedeceklerini anladılar.

"Hırsız var" yalanıyla 17 Aralık'ta meşru hükümeti çalmaya yeltenen Paralel Yapı, "hile var" entrikasıyla seçimi çalmaya teşebbüs edecek.
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
Aynen. Millet düşmanları seçimden sonra:

1- Bir iki cemaatçi seçim hakiminin kamikaze saldırısını öne çıkararak; bir iki foto koyup oylar çalındı, seçim şaibeli diyecek...

2- Millete hakaret ederek, bunlar cahil sürüsü, bidon kafalı, bunlar diktatör aşığı vs. diyecekler.

3- Kılıçtar, seçim akşamı kapı önü konuşması yaparak "Bu seçimin de galibi CHP'dir" diye açıklama yapacak...

4- Bahçeli, iktidar aritmetiğine devam edecek.
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
Nitekim bilgi geldi..

Paralel Yapı seçim günü "abi ve ablaları" kanalıyla, sosyal medyada seçim sonuçlarına yönelik şüphe uyandırıcı paylaşımlar yapacak.
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
NqpB9N.jpg
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
FETÖ’nün sandıkta hile planı

Paralel Örgüt’ün seçimlere hile karıştırma planı, eşi Paralel Yapı’ya çalışan bir kadının itiraflarıyla deşifre oldu. Eşinin de diğer Paralel Terör Örgütü elemanları gibi tutuklanmasından korkan A.D, kocasının son günlerde Paralel Yapı medyasının “AK Parti seçimlerde hile yapacak” şeklindeki haberlerinin, FETÖ basın organları tarafından kirli seçim planı kapsamında yapıldığını kabul ettiğini söyledi.

DEHŞETE DÜŞÜREN PLAN

Son öğrendiği bilgiden dolayı eşinin hayatı için endişelendiğini aktaran A.D, “Bunların seçimde yapacakları şaibe planından dolayı, eşimin de hapse girmesinden korkuyorum” dedi. Eşinin toplantıda edindiği bilgilerden çok azını öğrenmesine rağmen dehşete düştüğünü belirten A.D., 7 Haziran akşamı yapılacak tüm hilenin Paralel medya tarafından AK Parti’nin üstüne atılacağı şeklinde plan yapıldığını anlattı. Belirli aralıklarla yayınladığı ‘vaaz’ adı altındaki videolar ile Paralel Örgüt elemanlarına şifreli mesajlar gönderen örgüt lideri Fetullah Gülen, karanlık planın deşifre olmasından hemen önce, “Savaş ve Hile” isimli yeni bir ‘vaaz’ videosu yayınladı. Videoda hükümeti kafir ilan eden Gülen, “Hile ve Hud’a’, kafirlere karşı yapılan strateji ve taktik olarak anlaşılmalıdır” diyerek seçim için planladığı hile kumpasının fetvasını verdi.

7 Haziran’ı son şans olarak gören Paralel Terör Örgütü’nün gazete ve televizyonları, deşifre olan kaos planına zemin hazırlamak için günlerdir “Seçime hile karışacak” yaygarası kopartıyordu. Paralel Örgüt ile iş tutan Doğan Medyası da “Sandığa güven yok” başlığı altında yayınladığı ne idiğü belirsiz araştırmayla kaos planına destek oluyordu.

HDP’NİN SANDIK GÖREVLİLERİ HDP’DEN

AK Parti Seçim İşleri Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Ataş, Paralel yapının hem HDP’ye hem de CHP’ye açık destek verdiğini belirterek, “2 sene öncesine kadar HDP’yi hedef tahtasına oturtmuş olan Paralel Yapı şimdi onlara destek veriyor., CHP’nin kazanamayacağı yerlerde HDP’yi destekliyor” ifadesini kullandı. FETÖ’nün HDP’ye desteğini aleni bir şekilde yaptığına işaret eden Ataş, “Ekrem Dumanlı’nın Gülten Kışanak’ı ziyaret etmesinin ardından neler oldu? Paralel, YSK’nın her partiden istediği sandık kurullarına HDP adına eleman veriyor. Bu isimleri biz tanıyoruz, biliyoruz” dedi.

http://www.medyagundem.com/iste-gulen-talimatli-fetonun-sandikta-hile-plani/
 

elbiss

Ordinaryus
Katılım
21 Kas 2013
Mesajlar
2,514
Tepkime puanı
43
Puanları
0
Konum
Türkiye
İnsanların kalpleri çift çarpıyor o kalpler düzelmediği sürece biz insanlık olarak kusura kalmayın daha çok üzülürüz....sözüm genel kimseye yönelik değil.

Hep çıkar, hep ben olayım,hep ben kazanayım başkası önemli değil kavgası bir kerede BİZ olsun ya....hayatımızda bir kerede BİZ demeyi İNSANLIK olarak birlikte ögrenelim....

Şu fani hayatta kim hazine bulup ahirete götürebilmiş ki...dünyalarca makamın hazinen olsa ne olur Koca SULTAN SÜLEYMAN a bile kalmadı bu dünya.....Bu dünyadaki en iyi hazine ALLAH gerisi yalan...hoş onuda ne kadar kazandık hayatlarımızda oda mağlum işte...

Böyle..
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Kuşçu @kuscubesref 44 dk.44 dakika önce

Seçim Kurullarındaki haşhaşi hakimler yine HDP,CHP ve MHP tarafından delilsiz olarak yapılan itirazlar üzerine seçim iptalleri de yapacak

Seçim Kurullalarındaki haşhaşi hakimlerinin seçim iptalleri hızlı ve sayıca fazla olacak. Amaç YSK kesin olmayan sonucu açıklayamasın.

YSK kesin olmayan sonuçları geciktirdikçe Cihan'ın verileri ışığında manipüle edilmiş seçim sonuçları muhalefet partilerine destek veren halk tarafından kanıtsanacak. Ve doğru olmayan sonuçlara inanılacak.

Bu ihanetten sonra YSK doğru sonuçları açıklayınca da seçim sonuçlarına güven olmayacak ve halkın sokağa dökülmesi istenecek.

Halk sokağa çıkınca DHKP-C gibi HPG gibi örgütler de sokak çatışması başlatmak isteyecek. Ama beceremiyecekler

Şimdi bu kaos planını uygulayacak olan seçim kurulu hakimlerinin isimlerini, illeri,ilçeleri ve örgüt içindeki konumlarını paylaşacağız.

https://twitter.com/kuscubesref
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Furuatavni @Fecaatavni 17 sa.17 saat önce

Cemaat fuatavni üzerinden algı operasyonuna başladıysa, Akpartinin seçimi kazandığının haberidir..Şimdiden tutuştular.

Fuatavninin yazdıklarına yapılacak tek yorum. Akpartinin zaferini şimdiden kutluyorum.
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Sandığa Gezi planı; paralel çete ve Doğan medyası da işin içinde!

Seçimlerde şaibe algısı oluşturmak ve sonuçları tartışmalı hale getirmek isteyen gruplar harekete geçti. Bunlardan “Oy ve Ötesi” 50 bin gönüllüye ulaştığını açıkladı. Avrupa ve ABD fonlarından maddi destek alan gruplar Türkiye’deki seçim sistemini, Ukrayna ve Gürcistan gibi sorunlu göstermeyi hedefliyor. Bazı barolarla birlikte Oy ve Ötesi’ni destekleyen “Denge ve Denetleme Ağı” yurtdışı fonlardan besleniyor. Ocak 2014-Aralık 2015 bütçesi 3,3 milyon TL olan ağın üyeleri arasında Gazeteci ve Yazarlar Vakfı da bulunuyor. Gönüllülerini sandık müşahidi olmaya çağıran gruplar, seçim günü manipülasyona hazırlanıyor.

http://www.medyagundem.com/sandiga-gezi-plani-paralel-cete-ve-dogan-medyasi-da-isin-icinde/
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
"Kaybedeceğini anlayan paralel yapı 'erken kaos planı' yaptı

Paralel yapıya yakınlığıyla bilinen Sakarya Baro Başkanı Zafer Kazan’ın zarf ve mühürlerin olduğu 2 çuvalın sahte isimlerle başkalarına teslim edildiğini iddia etmesinden birkaç dakika sonra Gülencilerin yayın organı Cihan Haber Ajansı aboneleriyle, “2 çuval oy ve mühür ortada yok” başlıklı haberi paylaştı.

Kazan’ın bu iddiasını araştırmadan yayınlayan Cihan’ın bu hareketi, Twitter fenomeni Kuşçubaşı Eşref’in bahsettiği, içinde Cihan Haber Ajansı’nın da yer aldığı “seçimde kaos ittifakı” iddiasını akıllara getirdi.Kazan'ın bu iddiası ve Cihan Haber Ajansı'nın iddiayı anında servis etmesi sosyal medyada, "Kaybedeceğini anlayan paralel yapı 'erken kaos planı' yaptı" yorumlarına neden oldu.

http://www.haber10.com/haber/622338/#.VXGRcdLtmko
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Kuşçu @kuscubesref 38 dk.38 dakika önce

Şimdi de 7 Haziran seçim akşamı YSK'daki bir gurup Gülencinin hazırladığı sabotaj planını deşifre edeceğiz.Bu da Kaos Planındaki 3.Adım

Cihan Haber Ajansı kamoyunu yanlış seçim sonuçları ile aldatırken. Seçim Kurulu hakimleri il ve ilçelerde kaos çıkartacak.

YSK içindeki bir gurup haşhaşi de kesin olmayan sonuçların Çarşamba sabahına kadar açıklanmaması için elinden geleni yapacak.

Amaç sonuçlar açıklanmadığı her dakika için Cihan'ın sahte verilerine daha inanılmasına neden olmak.

Böylelikle Çarşamba sabahı YSK kesin olmayan sonuçları açıklayacak. Cihan'ın verileri yalanlanacak ama milletin de güveni zedelenecek.

YSK sonuçları açıkladığı an sokağa çıkın çağrısı yapılacak.Amaç kaos, amaç iç çatışma.

Şimdi YSK içindeki haşhaşilerin 3 ele başının ismini vereceğiz.Bu isimlerin kontrolündeki diğer bazı kişileri şuan yazmayacağız.

7 Haziran akşamı YSK içinde Kaos planını uygulamaya sokacak isimler.

https://twitter.com/kuscubesref
 
Üst