Tarafım belli zaten o aşikar tekrar üzerinden geçmeye gerek görmüyorum da ,Erdoğan en kuvvetli olduğu zamanda bile ilk turda %52 bandındaydı ,hadi o zaman 2.tur potansiyeli olarak alternatif 2. kişiler içinde de diyelim bu oran %60 olsun varsayalım,oy potansiyeli olarak ,şimdi pandemi,ekonomik kriz derken;bir de bu deprem ve üzerine sel felaketi ,gerek Erdoğan ın oy potansiyelinin çok daha kuvvetli yerlerde olması üzerine zaten yaşadığım ilçenin %80 chp li olması yani kısaca etrafımdan gözlemlediğim evvelden beri Erdoğan a oy vermeyen insanlarda verme namına en ufak bir kıpırdama olmadığı gibi ,Erdoğan a oy verip de vermeyecek insanlar varken ; iyi kötü herkes kendi çevresinin bir şekilde nabzını görüyordur.;bu seçimde bilmiyorum rakam dahi telaffuz edecek derecede olumlu yaklaşamıyorum;seçime kadar yaklaşık 2 ay var olanları gördükten sonra 2 ayda ne olur da Erdoğan kazanır da diyemiyorum.Açıkçası işte öyle

Umarım yanılan ben olurum bu yazıyı da ömrüm olursa alıntı yaparak altına cevap yazarım.
kardeş; kendi namına öz eleştirini, ön muhasebeni yaptığın için şahsım adına tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum...
maalesef; durum bu noktada....
muhalif bir insan olarak hatalı karar vermemek adına; bende şu an itibariyle görüşümü Fatih Erbakan'ın alacağı tutum ve tavra göre belirleyecek gibiyim...
Fatih Erbakan ile Akparti anlaşması olmayacak kanaatindeyim...
Akparti den partilerin mutabakat taleplerine kapalıyız tarzında bir açıklama gelmiş, haber kanalının birinde buna benzer bir ifade görmüştüm...
kendi adıma söylüyorum ki;
kemal kılıçdaroğluna oy vermem...
İstanbul seçimlerinden sonra, içki masalarında kutlama yapanlara bir daha bu zevki yaşatmak istemem... bu benim kendi şahsi fikrim...
İstanbul seçimlerinde içki masalarında kutlama yapanlar ve zafer çığırtkanlığı yapanlar hatalı evet..
ama İstanbul'u kendi eliyle muhalefete kaptıran Akparti de en az bunlar kadar hatalı... ben da tam olarak işin burasından bakıyorum...