Şaron 'Taburcu ediliyor'

  • Konbuyu başlatan Kaçak
  • Başlangıç tarihi
K

Kaçak

Guest
Dünya kamuoyunda sabra ve Şatilla kasabı olarak da bilinen ve tam 5 yıl önce beyin kanaması geçirerek bitkisel hayata girdiğinden beri Tel Hashomer kentindeki Sheba Tıp Merkezi’nde tutulan eski İsrail başbakanı Ariel Şaron’un evine nakledileceği açıklandı.

Arutz Sheva gazetesinin haberine göre, Sheba Tıp Merkezi’nde hiçbir tedavi yapılmaksızın sadece makinelere bağlı olarak yaşatılan Şaron’un masrafları kamuoyunda tepkilere yol açmıştı.

İsrail Maliye Bakanlığı, Şaron’un hastanedeki bakım masraflarının yıllık 440 bin dolar (yaklaşık 616 bin TL) tuttuğunu açıklamıştı.

Şaron’un vergi yükümlülerine gereksiz yere pahalıya mal olduğu yolundaki bazı çıkışlara rağmen, ailesi eski başbakanı hastaneden çıkarmayı daha önce reddetmişti.

Ancak aile, hükümet ve Maliye Bakanlığı’ndan gelen son “telkin”lerden sonra Şaron’un bundan sonraki bakımını Kudüs yakınlarındaki Sycamore Çiftliği’ndeki evinde sürdürmesini kabul etti.

Bugüne kadar bitkisel hayattaki Şaron’un hiçbir hastane görüntüsü yayınlanmadı. Ancak İsrailli bir sanatçı geçtiğimiz günlerde Şaron’un hastane yatağında temsil eden plastik bir heykel yaparak Kudüs’te sergilemeye başlamıştı.

 

TakVa

Ordinaryus
Katılım
13 Nis 2007
Mesajlar
2,868
Tepkime puanı
79
Puanları
0
Artık ondan hayır gelmez.
 

_Berceste_

bir tutam delilik...
Katılım
21 Eyl 2010
Mesajlar
6,798
Tepkime puanı
1,525
Puanları
0
o daha g......memis mi lanet olasi
 

Meryem

Komplike
Katılım
6 Tem 2006
Mesajlar
15,309
Tepkime puanı
759
Puanları
0
Yaş
37
Konum
İstanbul
İlla dünyada çekecek diye birşey yok Ecrin kardeşim, bütün hesap ahirete de kayabilir -ki o zaman daha çetin olur, orası ayrı... :)
 
Üst