Saç çıkarma tedavisinde yeni yöntem

ismail

Yeni
Katılım
3 Mar 2007
Mesajlar
20,475
Tepkime puanı
2,063
Puanları
0
Yaş
45
Platelet-Rich Plasma'nın (PRP) yani ''zenginleştirilmiş trombosit''in, yapılan deneylerde hem yara iyileştirmede, hem de saçların daha kısa zamanda daha güçlü çıkmasını sağladığının gözlemlendiği belirtildi
Transmed Saç ve Kozmetik Cerrahi Kliniği Medikal Direktörü Dr. Melike Külahçı, Platelet-Rich Plasma'nın (PRP) yani ''zenginleştirilmiş trombosit''in, yapılan deneylerde hem yara iyileştirmede, hem de saçların daha kısa zamanda daha güçlü çıkmasını sağladığının gözlemlendiğini söyledi.
Dr. Külahçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Transmed'in uzun zamandır ''saçsız deride saç çıkartma'' üzerine bir çalışma yaptığını ve ilk sonuçlarının, Saç Restorasyon Cerrahisi Derneğince düzenlenen kongrede, uluslararası alanda paylaşıldığını söyledi.
Kongrede, iki farklı zenginleştirilmiş trombosit karışımının, hem tedavi hem de saç çıkarma üzerindeki pozitif etkilerinin sunulduğunu belirten Dr. Külahçı, şöyle konuştu:
''PRP kişinin kendi kanının santrifuj edilmesiyle elde ediliyor. PRP diş, estetik gibi alanlarda kullanılıyor. Fakat saçta ilk kullanan Transmed'dir. Zenginleştirilmiş trombosit yani 'PRP'nin, yapılan deneylerde hem yara iyileştirme hem de saçların daha kısa zamanda daha güçlü çıkmasını sağladığı gözlemlenmiştir. Şu anda tüm hastalarda uygulanmaktadır.''
 

ismail

Yeni
Katılım
3 Mar 2007
Mesajlar
20,475
Tepkime puanı
2,063
Puanları
0
Yaş
45
Özürlülerle (tarama özürlü) dalga geçmeyin ama...
kellere selamlar saygılar
 
Üst