Sabir Meşhur Videolari.

kebîkec

İhvan Forum Üye
Katılım
21 Eyl 2007
Mesajlar
8,080
Tepkime puanı
1,922
Puanları
113
Bu gazeteci oranın akiti herhalde :) veya ahaberi :)

BİZ BU GÖREVDE OLDUĞUMUZ SÜRECE diyor erdoğan, sonrasını dinlemeye gerek yok, demek ki daha önce olduğu gibi tam tersini yapacak :)


Dışardan nasıl görünüyoruz sorusuna cevap mahiyetinde izliyorum. Bazen dışardan bakan daha teferruatli görüyor. Ayrıntılar bakış açısına katkı sağlıyor.
 

ihvanistanbul

AkhenAton
Katılım
4 Eki 2009
Mesajlar
7,657
Tepkime puanı
2,337
Puanları
113
Konum
istanbul
Dışardan nasıl görünüyoruz sorusuna cevap mahiyetinde izliyorum. Bazen dışardan bakan daha teferruatli görüyor. Ayrıntılar bakış açısına katkı sağlıyor.
Senin görüşünün aksine konuşsaydı acaba böyle diyecek miydin?

Hemen her önemli konuda yanılan/ kandırılan bir iktidarın mülteciler konusunda doğru yaptığını düşünmek ve bundan tereddüt dahi duymamak sence akıl karı mı?

Birde şu var evet türkiye zor bir dönemden geçiyor. Hem dışardan hem içerdeki iş bilmezlerden hemde iş yaptırmayızcılardan çekiyor fakat baktığınız yere göre burası cennet. mesela afrikadan bakarsan harika, afganistandan , pakistandandan bakınca burası onlar için kızıl elma. peki bu adamlar buraya geldikçe burasının oralardan ne farkı kalacak?
Niye kadıköyde, beşiktaşta kiralar, evler diğer semtlere göre çok pahalı sizce? bina kalitesi mi insan kalitesi mi? insan kalitesini düşürünce heryer esenyurt, heryer sancaktepe... Siz ülkenin insan kalitesini dibe çekiyorsunuz. ne olduğu, ne amaç güttüğü belli olmayan kesimleri buraya akın etmeleri için cesaretlendiriyor ülkenin tabanına dinamiti koyuyorsunuz. Böylesi göçler karşısında imparatorluklar dayanamadı yıkıldı gitti bu ülke nasıl ayakta kalsın? ( Allah muhafaza ) Gönlünüzden geçen ülkenin yıkılması ise emin olun bunun bedelini hepimiz ödeyeceğiz. Ben köyüme giderim diyenin köyüne saldıracaklar, güvenlikli sitemde otururum diyeni arabasında kıstıracaklar... öyle ya niye yapmasınlar ki? kim hangi güç onları engelleyecek? kayıtlı kayıtsız 8-10 milyon arası insan bunların sadece %10 u karaktersiz olsa 1.000.000 kişi yapar. çok insaflı olalım rakam daha düşük olsun %3 diyelim. 300.000 kişi. bir ülkeyi terörize etmek, halka kan kusturmak, sindirmek yahut karışıklık çıkartmak için gayet yeterli bir rakam. ( Allah muhafaza )

olayın ekonomik boyutları apayrı konular. mesela şimdi yaz geliyor sevgili iktidarımız ellerini ovuşturarak turist bekliyor peki para harcayacak yabancı turist pakistanlı ve afgan tacizinin tiktok videolarının ayyuka çıktığı bir yere niye gelsin? bırak açık kadını 6-13 yaşındaki çocukları bile kayda alıp sapıkca hareketler yapan bu hayvan güruhunun olduğu yere parası olan niye gelsin?
+10 milyon ( içerde ve dışarda ) insanı beslemenin maliyeti nedir? ülkenin 500 bin tarım işçisi buna nasıl güç yetirsin? hele ki gübre ve mazot fiyatları Allahu ekber dağlarına ulaşmışken?
 

kebîkec

İhvan Forum Üye
Katılım
21 Eyl 2007
Mesajlar
8,080
Tepkime puanı
1,922
Puanları
113
Sabret seneye haziranda her sorun çözülmüş olur. Ümit abi Meral aplayla beraber tüm sözde veya özde milliyetçileri sınıra dizer giriş çıkışı kontrol altına alırlar. Bir bakarsın tüm sorunlar çözülmüş dolar 1 tl ye düşmüş. Trafik sorunu bitmiş. Kim bilir belki Rusya bile ukraynadan çıkar savaş tazminatı bile öder. Yetmez tüm Türki cumhuriyetleri bağımsızlık ilan edip Türk alfabesine geçer.
Tiktok ve sair fitnevizyon araçları da Kabeden videolar yayınlar. ...

Senin bildiğin dış kaynaklı felaket videoları varsa yayınlayabilirsin. Ben bbc, Dw. Voice of America vb video kanallarını da takip ediyorum. Senin tarzında yayın yapıyorlar. Her olayı hükümet aleyhine fırsat olarak değerlendiriyorlar. Iclerindeki kini edebi cumleĺerle sureti haktan gorunup saat basi kusuyorlar. Ama onlar zaten düşmanlıklarıni gizlemiyorlar.

Bu videoyu seçim malzemesi olarak kullansaydılar makron Fransa'da seçimi kazanamazdi. Bak göçmenler eyfel kulesini bile nasıl işgal etmişler. ..😊

 

ihvanistanbul

AkhenAton
Katılım
4 Eki 2009
Mesajlar
7,657
Tepkime puanı
2,337
Puanları
113
Konum
istanbul
Göçü engelleyememek ayrı bir mesele desteklemek ayrı bir mesele. Siz meselenin neresindesiniz sizce?
 

kebîkec

İhvan Forum Üye
Katılım
21 Eyl 2007
Mesajlar
8,080
Tepkime puanı
1,922
Puanları
113
Göçü engelleyememek ayrı bir mesele desteklemek ayrı bir mesele. Siz meselenin neresindesiniz sizce?

Aslında ben de seni merak ediyorum . Sen nerdesin . İstanbulda yaşıyorsun ama hiç İBB ile ilgili bir sitemin yok. Her şey güllük gülistanlık değil herhalde. İspark in zarar etmesine bile sesin çıkmıyor. Sayistay raporu çıkmadı mı daha...

Mesela bu günün gündemi İBB tarafindan duvarlardaki bitkilerin sökülerek yerine ucube resimler yapılması. Belki gormemissindir şöyle bir tweet var mesela .. tweet atanin uslubunu benimsemiyorum ama senin yorumunu da merak ediyorum memnun musun bu resimlere para harcanmasindan ve dahi bakilmasindan....

 

ihvanistanbul

AkhenAton
Katılım
4 Eki 2009
Mesajlar
7,657
Tepkime puanı
2,337
Puanları
113
Konum
istanbul
Ne resimlerden memnunum ne bitkilerden. İnsanlar geçim darlığıyla boğuşurken itibar adı altında yapılan her türlü israfa karşıyım. Allah bu milletin malını, insan kaynağını israf edip sağa sola sacanlari paramparça etsin. Ne dünyada ne ahirette bir hayr göremesinler ( tövbe edenler müstesna )
İBB den bir beklentim yok. İmamoğlu benim adayım değildi ama İstanbul eskisinden daha iyi. Çünkü eskisi kadar var vurup harman savuramiyorlar mesela sen ses çıkartıyorsun önceden olsa görmezden gelirdin. Hem Bu ülkenin içişleri bakanı ne iş yapar? Bir belediyede yolsuzluk hırsızlık teror seviciligi varsa buyursun müdahale etsin. Ciddi soruyorum sen devlet idare etmeyi ne sanıyorsun? Akpliyse kayır yoksa gözden düşür felsefesiyle devlet idare edilebilir mi?
Ben sana sınırlar kevgire dönmüş kimin içeri girdiği belli değil diyorum sen bana ibb resim çizdirmiş diyorsun. Cicek ektirende müsrif bunlarda! Bu mu İstanbul’un sorunu? Turistlik mekanlarda Türkçe konuşan kalmamış, metroda cins cins tipler, sokakta sabi sibyani kari kızı kameraya alıp masturbasyon malzemesi yapan ne idiugu belirsiz yığınlar var. Bir teneke yağ 170 -200 arasında. Dolar bu ay 1 TL arttı ki yıl sonuna 22-25 arası olacak muhtemelen. Kkmler hazineye devasa yük, ekonomi bitikten de öte. Sen neyin peşindesin? Onceligin ne senin? Birseyin sorun olduğunu anlaman icin illa ucunun sana dokunması mi lazım? Geçenlerde milletvekilleri geziyordu ( esnaf ziyareti ) iyi parti, akp vs onlarda söyledim. Çocuklarımı sokağa güvenle salamadigim memleket nasıl benim olabilir? Bizim sapigimiz, canımız bitti de ithal mi ediyoruz diye ( iyi partili entegrasyon dedi, akpli Ensar muhabbeti ). Biz ensarsak sayın soylu niye bunlar kimsenin yapmak istemediği işleri ucuza yapıyorlar ( bir nevi kole ) diyor. Yok değilsek niye her geçen ülkemize geliyor?
yahu Allah vermesin yarın çocuğuna torununa sana birsey olsa bu vebal değil mi? Yıllarca ekonomi çok iyi diye direttiniz. Şimdi göç iyi diye diretiyorsunuz. Bu ısın sonu can pazarı ( Allah muhafaza )muallim hoca. Canla şaka olur mu? Bu risk alınır mi?
Ben sınırlardan kuş uçmayacağını düşünecek kadar romantik değilim ada ülkesi olan İngiltere bile kaçak göçmenlerle mücadele ediyor ama mücadele ediyor biz sınırları aşmışız gelin yagma Hasan’ın böreğimden bir ısırık siz alın diyoruz. Bu ülkede 1 milyon Suriyeli olsa kimsenin sesi çıkmaz arada eritir gideriz ya ülke nüfusunun %10’u belki daha fazlası kadar mülteci alınır mı? Sayın başkanımız diyor ki 100 milyar $ harcadık gene harcarız kendi kesesinden harcıyorsa helal hoş olsun büyük adam benim kesemden harcıyorsa eğer kardeşim benim milletimin de ihtiyacı var? Siyasiler koruma polisleri ile makam araçlarıyla korunaklı evler ile izole bir şekilde yaşıyorlar, halkın büyük çoğunluğu içiçe sıkıntısını ben çekiyorum havasını onlar atıyor. Hele Pakistanlılar geldikten sonra işin iyice cılkı çıktı. Üzerindeki Allah hakkı için korkmuyor musun ya çoluğuna çocuğuna bir şey olur diye? bir tane kayıtsız sapık çıkıp bir şey yapsa Allah muhafaza etsin yüreğin yanmayacak mı ya? Git partini söyle kardeşim biz rahatsız istemiyoruz bu konuda muhalefet haklı göndermeniz lazım de. Bu söylem insana alçaltmaz ben elimi kolumu sallayarak umreye gidemiyorum adamlar 3000 km öteden İstanbul’a geliyor. Sen memleketine giderken kaç çevirmeden geçiyorsun bunlar nasıl gelebiliyor bu nasıl bir zafiyet? Yarın bunların içerisindeki ajanların İstanbul’u ve diğer şehirleri yaşanmaz hale getirmeyeceğinin garantisini kim verebilir???
 

ihvanistanbul

AkhenAton
Katılım
4 Eki 2009
Mesajlar
7,657
Tepkime puanı
2,337
Puanları
113
Konum
istanbul
Sürekli topu taca atıyorsun ben sana soruyorum sen bekle Meral ablan ümit abin yapar diyorsun. Meral ablanın bir şey yapacağına inanmam belki ümit Özdağ sığınmacılar konusunda bir şeyler yapabilir. Ama elinizde yetki varken siz niye yapmıyorsunuz be kardeşim bu ülke sizin değil mi sen bu vatanın ekmeğini yemiyor musun sen çocuklarını burada tedavi ettirmiyor musun? Buradan kazandığına memleketine gitmiyor musun? Hiç mi aidiyet hissetmiyorsunuz? Hakikaten burayı felakete sürüklemeniz gereken bir yer olarak mı görüyorsunuz?
 

kebîkec

İhvan Forum Üye
Katılım
21 Eyl 2007
Mesajlar
8,080
Tepkime puanı
1,922
Puanları
113
Ne güzel formülü bulmuşsun biraz daha genişlet. Ekrem den bir şey beklemiyorsun ya diğerlerinden de bekleme.

Kime verdiğin de belli değil ama verdiğin bir oy. Seneye haziranda degerlendirirsin. Saydığın tüm sorunlar da 6 ayda çözülür. .
 

ihvanistanbul

AkhenAton
Katılım
4 Eki 2009
Mesajlar
7,657
Tepkime puanı
2,337
Puanları
113
Konum
istanbul
ekremle farkımız yok diyorsan tabi ki beklemem. benim anlamadığım madem aynısının lacivertisiniz ekremle niye uğraşıyorsun? ha siz ha o?

Saydığım sorunları niye çözmediğinizi soruyorum 6 sonra iktidar değiştir diyorsun. değiştiğinde de burada yandım anam diye ağlıyorsun ama? sonra yine bize çatma oy vermediniz diye böyle oldu falan fıstık...
 

Cenan

Ordinaryus
Katılım
13 Eyl 2007
Mesajlar
3,059
Tepkime puanı
1,751
Puanları
113
Hocam bunlar dogru olabilir mi? Meral Aksener'i biliyorduk. Sinan Oğan da Şii (ötekilestirmek icin söylemiyorum)
Bir de Ümit Özdağ çıktı.
 

kebîkec

İhvan Forum Üye
Katılım
21 Eyl 2007
Mesajlar
8,080
Tepkime puanı
1,922
Puanları
113
Hocam bunlar dogru olabilir mi? Meral Aksener'i biliyorduk. Sinan Oğan da Şii (ötekilestirmek icin söylemiyorum)
Bir de Ümit Özdağ çıktı.
Şii olma ihtimali var. Iğdırda şiiler var. Sabır Meşhurun dediği gibi sahipleniyorlar sinan Oğana. Ama '' paiz is coming "" tweetinin millet ittifakı aleyhine söylenme ihtimali daha yüksek.

Sinan Bey Pazartesi günü kararını açıklayacakmış.
 
Üst