Referanduma hayır diyen kadın tipleri ile 5 nedenle evlenilmez

AynAlı

Kıdemli Üye
Katılım
16 May 2007
Mesajlar
8,728
Tepkime puanı
1,378
Puanları
0
Referanduma hayır diyen kadın tipleri ile 5 nedenle evlenilmez Feride'nin Günlüğü
Esra Elönü / Haber 7



Rica ediyorum bu tarz kadınların eli demokrasiye bile değmesin değmesin ki biz de yıktın perdeyi eyledin viran derken esefle kınadıklarımızın kahramanı olalım!



Büyüyünce komik olacağım anne!

1- Eğer hükümet bir kadını pozitif ayrımcılık hizasında kusursuz maddeleriyle evet demeye ikna edemiyorsa bir erkek hiç edemez dolayısıyla azizim bu kadın tipleriyle evlenilmez!
2- Ramazanda cami aralarına giren ara spotları yani mahyaları imamın cebinde unutulmuş alışveriş listesi sanan kadın tipleri vardır. Ruhat Mengi tipi şeklinde ders kitaplarına hezimet nişanesi olarak girmeye aday olan, kapı gıcırtısından şeriat nemi kapan bu kadın tiplerinin at gözlüklerini hipodromda serenat yaksanız bile kıramazsınız! Bu kadınlar bağnazlığa tutkun oldukları kadar size tutkun olmayacaklardır biz bu kadınlara Einstein parçalayamadığı 2010 tipi atom hatunlar diyoruz ki bu durumda parçalanan siz olursunuz!
3- Eğer bir kadın darbe sağanağına oğlunun başını vermiş bir annenin halinden anlamıyor ayaklarını yere vurarak “ hayırrrrr aşkım” modunda sarışınlığıyla adamlığınızı dize getirmeye çalışıyorsa ilkesini kaybetmiştir. İlkesini kaybeden bir kadının elinde zapt edilmiş bir ülkesinizdir bu şekilde evlilik müessesine değil müsvettesine sahip olursunuz böylece varlığınız bekarlığın varlığına emanet olsun!
4- Her türlü düşünceyi zihin virüsü olarak gören genetiği pranga olan zorbalar yüzünden bir ülkenin gırtlağına kurşun dizilmiştir. Hangi kurşunu hangi başa dayayacaklarını unutmamak için fişleme gibi vasat yöntemlerin kralı olanların boyunduruğuna hayır demeyen bir kadın geciktiğiniz her saati takıldığınız her mekanı muhabbet ettiğiniz her dostunuzu fişlemeye müsaittir. Bu durumda bir evlilikte bırakın iktidar olmayı baba muhalefet bile olamazsınız ya fişi bırakıp gidersin ya da ahaliye afiş olur kalırsın karar senin!
5- 12 Eylül 1980 tam da bu zamanlar teknoloji çağı olsaydı Evren paşanız saatlerce net başında adam asmaca oynar ülkenin nizamı general mario’lara kalırdı ki farksız da değildir! Dar ağacının bir boğazda nasıl yeşerdiğini anlamayıp en yeşilliğinden hayır diyen kadının varlığı kaktüse benzer sadece çiçek olduğunu kabul ettirir varlığı batar!
Bu yazıyı önce esprisine sonra bazı kadınların körü körüne yontulmamışlığına yazdım diyordu feride! Bu ülkede evet çıkarsa kafama sıkacağım diyen sıkmaca bayanların sahne skoru sanat sayılacaksa ve bu tarz deklanşör kuklası kadınların söylemiyle maksat hasıl olacaksa ayrımcılığın pozitifliği bu beyinlerde hebadır. Biliyorum ki bazılarının hayır diye karga zihniyetle tempo tutmaları geçmişte yaşanan garabetin cahili olmalarıyla birleşerek darbe ağrısı çekenlerin onurlu baş kaldırışına asla engel olmayacaktır. Rica ediyorum bu tarz kadınların eli demokrasiye bile değmesin değmesin ki biz de yıktın perdeyi eyledin viran derken esefle kınadıklarımızın kahramanı olalım!
 

HENGAMe

Yeni
Katılım
25 Eyl 2009
Mesajlar
1,386
Tepkime puanı
268
Puanları
0
Yaş
41
bunu facede paylaşan kardeşe yaptığım yorumun aynısını kopya ediyorum..
''
evet hayır tartışması buduruma geldi yani..
bene evet diyen kadınla evlenirim hayır diyen bizden değildir demek gibi bişey bu..
kusura bakmayın ama ben
bu haberi yazana anca kıt zekalı,işi gücü aklı fikri kadın erkekden başka bişeyde olmayan derim.''
 

AynAlı

Kıdemli Üye
Katılım
16 May 2007
Mesajlar
8,728
Tepkime puanı
1,378
Puanları
0
laf ebesi :D oku ondan sonra yorum yap..fikirlerede saygı göstermek lazım hemen yaftalamamak lazım değilmi???..
 

HENGAMe

Yeni
Katılım
25 Eyl 2009
Mesajlar
1,386
Tepkime puanı
268
Puanları
0
Yaş
41
aman nesini okuyacam..
feridenin günlüğü gibi kendine saçma sapan bir uğraş bulan işi gücü müslümanları tenkid eden suratındada bizim eve yeter şekilde boyası eksik olmayan esra elönüden bahsediyoruz..
okumaya bile değmez..
aynacık..minnoş minnoşş:D
ecrin ne ettin sen bana:D
 

AynAlı

Kıdemli Üye
Katılım
16 May 2007
Mesajlar
8,728
Tepkime puanı
1,378
Puanları
0
pozitif tenkid hayırlıdır. lakinki esra tebkid ediyormu bilemem ama sen ediyorsun o ne olacak???
 

HENGAMe

Yeni
Katılım
25 Eyl 2009
Mesajlar
1,386
Tepkime puanı
268
Puanları
0
Yaş
41
pozitif tenkid hayırlıdır. lakinki esra tebkid ediyormu bilemem ama sen ediyorsun o ne olacak???
esra elönü den bahsediyoruz değilmi?...
aynı mantaliteye sahip insan güruhundan bahsediyorum..
anlatmaya bile gerek yok ele eriyor zaten yazılarından kendini..
pabucumun aydın düşünrü..
he sen ozaman bi feridenin günlüğünü oku derim..
hem szorunamı gitti,esrayı sevmiyorum fikirlerini oda bana bayılmıyor..
istediğimgibi tenkid ederim..obunu fevkalade yapıyor zaten..okumadıysan hiç biryazısını benim daha diyecek birşeyim yok..
 

AynAlı

Kıdemli Üye
Katılım
16 May 2007
Mesajlar
8,728
Tepkime puanı
1,378
Puanları
0
neden zoruma gitsin :D sen onu sevmiyormusun esrada üzüntüden kahroluyordu.bu yazısı için konuşuyorum güzel yazmış eferim ona :D okaaa
 

gargi

Asistan
Katılım
29 Kas 2009
Mesajlar
213
Tepkime puanı
31
Puanları
0
Konum
trb
Kadına her konuda eşitlik ya da Pozitif ayrımcılık mı?
Bir daha düşünsek mi acaba? ayrımcılığın sınırları belli, yasada da belli olsun ona göre evet diyelim.

NİSA suresi 11 ayet. Allah size, çocuklarınız hakkında, erkeğe, kadının payının iki misli (miras vermenizi) emreder. (Çocuklar) ikiden fazla kadın iseler, ölünün bıraktığının üçte ikisi onlarındır. Eğer yalnız bir kadınsa yarısı onundur. Ölenin çocuğu varsa, ana-babasından her birinin mirastan altıda bir hissesi vardır. Eğer çocuğu yok da ana-babası ona vâris olmuş ise, anasına üçte bir (düşer). Eğer ölenin kardeşleri varsa, anasına altıda bir (düşer. Bütün bu paylar ölenin) yapacağı vasiyetten ve borçtan sonradır. Babalarınız ve oğullarınızdan hangisinin size, fayda bakımından daha yakın olduğunu bilemezsiniz. Bunlar Allah tarafından konmuş farzlardır (paylardır). Şüphesiz Allah ilim ve hikmet sahibidir.
 
Üst