Redyellow'un Kervan'ı 973 (09.07.2014)

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com







Allah bin türlü belasın versin israil.

Şu mübarek ramazanı hem gazzelilere hem biz müslümanlara yine zehir ettin.


Perişan olasın inşaallah!








































Başbakan Erdoğan grup toplantısında Cemaate karşı sessiz kalan bakanlıkları ve belediyeleri uyarmış ve 'Maalesef içimizde cemaate karşı gereken tepkiyi koymayanlar var. Bu ihanet şebekesine göz yumanlar müsamaha gösterenler bilsinler ki biz de milletimiz de bunu not ettik ediyoruz.' ifadelerini kullanmış.


Bir sene önce kucak kucağa olduğu insanlara bugün İHANET diyen, HAİN diyen, demeyenlere ateş püsküren bir zihniyet nasıl bir zihniyet anlamak mümkün değil.


ONLAR HAİN ise onlara NE İSTEDİLER DE VERMEDİM Kİ diyen sen de suçlu olmaz mısın sayın başbakan?


Tamam yanlışlarına yanlış deyin ama bu hain vs. demek neyin nesi, çok garip.







































Sözcü gazetesinin iddiasına göre başbakanın oğluna ait gemiler başbakanın kınadığı, eleştirdiği darbeci sisinin c.başkanı olduğu mısara mal taşıyormuş.


Haber doğru ise gerçekten de bu tam bir ikiyüzlülük demektir.


Haber yanlış ise, yalan ise gazeteye dava açılmalıdır.


Bakalım ne olacak.

































Adı üstünde hürriyet gazetesi.


Bir kadın hırsızlık yapmış.


Bu utanmazrezil gazete BAŞÖRTÜLÜ KADININ YAPTIĞI... diye manşet atıyor.


Ey karaktersiz gazete: başı açık bir kadın hırsızlık yaptığında da BAŞI AÇIK KADININ YAPTIĞI.. dedin mi?


Her örtünen kadın inançlı mıdır?


Haberin manşetinde başörtülü vurgusunun amacı nedir?


Hırsız kamufle olmak için, tanınmamak için örtmüş olamaz mı? Veya şüphe çekmemek için?


Hırsızın başörtülü olması şok etmiş, yani başı örtüsüz bir kadının hırsızlığı gayet doğal mı demek istiyorsun ey utanmaz hürriyet????

































C.Başkanı adayı erdoğanın verdiği mal beyanına göre TEK BİR TANE BİLE EVİNİN OLMAMASI kılıçdaroğlunun diline düşmüş.


Haklı kılıçdaroğlu, katılıyorum :)










































Peygamber efendimizin yaşadığı evin birebir maketi yapılmış.


Hepimizin görüp İBRET ALMASI gereken bir haber.


Özellikle de her şeyi beğenmeyen, her gördüğünü isteyen, felanda var bizim de olsun diyen MÜSLÜMANLARIN okuması gereken bir haber.
































cpwmj1l7s4nq9d695.jpg






Şu MEDENİİİ abdye bakın: İsrailli köpeklerin saldırılarını "kendini savunma hakkı" olarak görüyor.. filistinin kendini savunmak için attığı ve kimsenin ölmediği roket saldırılarını ise kuvvetle kınadığını belirtiyor!


İT İT'İ ISIRMIYOR yani!


Allah senin de belanı versin amerika!


Zalimsin, alcaksın!






























BOheTBICYAEy5o0.jpg:large



İsrailin bütün bu alcakkklıkları ortadayken, bu zalimlikleri ortadayken israil-filistin konusunda tarafsız kalmak insanlık dışıdır, içinde gram vicdan olan hiç kimse tarafsız kalamaz bu olayda.


Rahmetli Cemil Meriç çok güzel söylemiş:


ZULMÜN OLDUĞU YERDE TARAFSIZLIK NAMUSSUZLUKTUR!


Nokta.



































Bir adam düşünün ki karısının üzerine benzin döküyor, yakıyor.


Buna insan denir mi?


Böylelerini idam etmek lazım.































TC dışişleri bakanlığı israile çağrı yaparak saldırılarnı acilen durdurulmasını istemiş.


Yetmez!


İsrail ile bütün diplomatik ilişkiler kesilmelidir.


İsrail ile bütün ekonomik ilişkiler kesilmelidir.


İsrailli bütün diplomatlar vs. sınırdışı edilmelidir.


Ve bütün uluslararası toplantılarda vs. her yerde israile tepki gösterilmeli, protesto edilmeli, adeta her yerde rezil edilmelidir.



Kuru kuruya yapılan çağrıların israilin hainliklerinin durmasında hiç bir katkısı olmaz.


GERÇEK ANLAMDA BÜTÜN İSLAM ÜLKELERİNİN VE İNSAN ÜLKELERİNİN TEPKİ KOYMASI; DIŞLAMASI LAZIM BU TERÖR DEVLETİNİ!





























Ramazanın önemli figürlerinden mahyalar ile ilgili olarak espriler hazırlanmış.


Güzel espriler var.


Görmek isteyenler habere tıklayabilir.
































SEVİYE yerlerde!!!


Yazıklar olsun.
































geyik17_7112.jpg



geyik8_7876.jpg






Almanya Brezilyayı 7-1 mağlup etmiş!


Dünya kupasında, yarı finalde brezilyayı hem de brezilyada 60 bin brezilyalının önünde 7-1 mağlup etmek!


Ohaaaa yani Almanya!










 

dostluk

Kıdemli Üye
Katılım
18 Haz 2007
Mesajlar
5,663
Tepkime puanı
304
Puanları
0
Yaş
50
Konum
istanbul
Ihanet ettiler hain oldular..nasil sayin ersogan milligoruse erbakan a ihanet etti ve hain olduysa gozunuzde bunlarsa hain oldular..bilseydi sayin erbakan sayin erdogani belediye baskani yaparmiydi..yapmazdi demekki insanlar sonradanda ihanet edebiliyor..

Baya bi aciklamali yazdim umarim anlatabilmisimdir sonradan hain nasil olunur diye!!
 

dostluk

Kıdemli Üye
Katılım
18 Haz 2007
Mesajlar
5,663
Tepkime puanı
304
Puanları
0
Yaş
50
Konum
istanbul
Erdoğan konuşurken bunu yazdı: Bu rezilin muhterem annesi...Cemaatin gazetesi Today’s Zaman'ın başındaki isim Bülent Keneş, Başbakan Erdoğan konuşurken zehir zemberek tweetler attı.

Bunlarda seviye yerlerde degil , kalmamis sifir..olmus annesinin uzerinden vuruyorlar..rezil kendisidir..kafir dostu bunlar..munafik iki yuzluler..herkeze dialog sayinbasbakanimiza rezil..israil otorite ama turkiyedeki basbakan otorite degil..hain adamlar..






AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu.Başbakan Erdoğan, "Eğer bu kardeşiniz seçilirse, tarafsız cumhurbaşkanı olmayacak. İki taraf var, bir millet, iki devlet. Milletin tarafında olan bir cumhurbaşkanı" dedi.


Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik, "İzzetli bir mağlubiyet zelil bir galibiyetten iyidir. Kaybedersiniz ama izzetinizle kaybedersiniz. Hem kaybetmek hem de izzetinizi yitirmek olabilecek en kötü şeydir. MHP, CHP ve Pensilvanya'nın peşine takılarak hem seçimi kaybetmeyi hem de bir kez daha bu yönetim idaresinde izzetini kaybetmeyi göze aldılar" değerlendirmesinde bulundu.


Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan satırbaşları şöyle:

''Cumhurbaşkanlığı vizyon belgemizi Cuma günü açıklayacağız. Cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesini savunduk. 1989'da merhum Özal 8. cumhurbaşkanı olmak istedi. Darbeden emekli general Özal'ın seçilmesine karşı çıktı. Başka kim karşı çıktı SHP, dönemin CHP'si.2007'de biz cumhurbaşkanı seçeceğimiz zaman karşımıza hukuksuz bir şart çıkarmışlardı. 27 Nisan bildirisi Meclis'in cumhurbaşkanı seçeceği dönemde yayımlandı. 27 Nisan bildirisini geldiği yere geri gönderdik.Biz milletin içinden geliyoruz. AK Parti'yi millet kurdu. AK Parti her zaman milletin partisi oldu, milletle aynı istikamete baktı. CHP şu anda tıpkı o tek parti dönemlerinde olduğu gibi millete itibar etmiyor.CHP şu anda tıpkı tek parti dönemlerde olduğu gibi millete itibar etmiyor. Milletin iyi bir seçim yapabileceğine inanmıyor. 1989'da Özal'ın cumhurbaşkanı olmasına, 2007'de bizim cumhurbaşkanımızı seçmemize karşı çıktılar. Şimdi de siyaset üstü, siyasetin dışından bir cumhurbaşkanı seçmek için adeta cumhurbaşkanı değil, Türkiye Cumhuriyeti'nin vitririne bir vazo, bir saksı seçmenin gayreti içindeler.Eğer bu kardeşiniz seçilirse, tarafsız cumhurbaşkanı olmayacak. İki taraf var, bir millet, iki devlet. Milletin tarafında olan bir cumhurbaşkanı.


10 Ağustos'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti'liler dahil, CHP, MHP, HDP ve parlamento dışındaki diğer partilerden de oy alacağımıza yürekten inanıyorum. Diğer partiler çıkardıkları adaylarla seçmenlerini tam bir hayal kırıklığına uğrattılar.Şu anda tutturmuşlar 'Başbakan istifa etsin.' Bunlar Anayasa'yı da okumuyorlar. Anayasa, aday olduğu zaman değil, Cumhurbaşkanı seçildiği zaman parti ve Meclis'le ilişiğinin kesileceğini söylüyor. Bizim adaylık sürecimiz Anayasaya uygundur, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Hiç kimse de komik arayışların içine girmesin

.Eğer seçilirsek paralel yapıyla mücadelemiz kesintisiz devam edecek. Yerime gelecek Başbakan arkadaşım da bu yapıyla mücadele edecektir.Üzülerek ifade etmeliyim ki ne yazık ki içimizde de hala parelel yapıya karşı gereken tepkiyi koymayanlar var. Kimi belediyelerde, kurumlarda, bakanlıklarda cesaretle bu işin üzerin gidilmediğini görüyoruz. Deve kuşu kafasını kuma gömer, hiç kimseyi göremediği için onu da hiç kimsenin göremediğini zanneder. Milletim kimin ne yaptığını çok iyi, çok güzel görüyor. Milletim kimin sessiz, tepkisiz kaldığını, kimin kafasını kuma gömerek ihanete göz yumduğunu, ortak olduğunu görüyor ve biliyor.
 

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com
Ihanet ettiler hain oldular..nasil sayin ersogan milligoruse erbakan a ihanet etti ve hain olduysa gozunuzde bunlarsa hain oldular..bilseydi sayin erbakan sayin erdogani belediye baskani yaparmiydi..yapmazdi demekki insanlar sonradanda ihanet edebiliyor..

Baya bi aciklamali yazdim umarim anlatabilmisimdir sonradan hain nasil olunur diye!!

Başkasının gözünü bilemem ama konuyu açan ben olduğum için yazayım: benim gözümde bir siyasi partiden ayrıldı vs diye birilirene HAİN demek yoktur arkadaşım. Bu sebeple de insanlara pat diye hain suçlaması yapaları eleştiririm. HAİN kelimesi öyle kolay kolay kullanılmamaladır.

Hele ki sizindurumunuz daha tuhaf, çünkü cemaat sizden ayrı hain diyorsunuz, iyi de bunun tersi de var.. SİZ DE CEMAATTEN AYRILDINIZ.

Bu durumda siz de hain oluyorsunuz birilerinin gözünde.

SONUÇ: HAİN kelimesi GERÇEK anlamda kullanılmalı, hemen hain damgası vurulmamalı.

ARTI: Siz partiye İHANET vs. demiyorsunuz, ÜLKEYE İHANETLE, VATANA İHANETLE suçluyorsunuz, arada dağlar kadar fark var.
 

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com
Erdoğan konuşurken bunu yazdı: Bu rezilin muhterem annesi...Cemaatin gazetesi Today’s Zaman'ın başındaki isim Bülent Keneş, Başbakan Erdoğan konuşurken zehir zemberek tweetler attı.

Erdoğanın uslubu çirkin bunu yukarda yazdım, seviye yerlerde dedim.

1646733.jpg


Sizin de dediğiniz gibi bu sözü söyleyen zaman yazarı da çok büyük karaktersizlik yapmış, çirkefleşmiş.

Siyaste aileler, anneler, babalar, eşler dahil edilmemelidir.

Ne halt yiyorsanız siyasetciyle yeyin, hesabınızı siyasetciyle görün.

Kınıyorum zaman yazarı edepsizi.
 

dostluk

Kıdemli Üye
Katılım
18 Haz 2007
Mesajlar
5,663
Tepkime puanı
304
Puanları
0
Yaş
50
Konum
istanbul
Zaten partiye ihanetle suclanmiyorlar vatana ihanetle suclaniyorlar..

Eline brrokrasinin en onemli yerlerini emin diye verirsiniz o verdiginiz kisi insanlaei haksiz yere tarafli kullanirsa vatandasina ihanet eder..herkezi dinlerse dislerse bu dinlediklerini pazarlarsa ulkesine ihanet eder..

Kimse emin bilmese is vermez rutbe vermez..

Yillar once istanbulda refah oturdugumuz belediyeyi almisti ve bizim mahallemizde sitemizde yapilan camimizi muhurlemisti sadece istediklerini vermedik diye..ama bundan sayin erbakanimizin haberi varmiydi..bence yoktu..hos daha sonra ellerinden kaydi gitti o belediyede..

Yani bence bosuna simdiye kadar kankaydilarda ne olduda kotu oldular demek sacma..akp solcularla bile icki icen belediye baskanlari ile bile calisiyor..hele belediyelerde o kesimde kim kazanacaksa onla calisilir..

Brokrasidede muslumanlar olsun onlar calissin diye samimi niyetlerine guvenerek yer vermekte hata degil..ama onlar o brokrasiyi kendinden olmayanlari bitirmek icinkullanirsa bu onlarin hatasi ..zulum tersine donduyse burda yanlis var demektir..

Bu goruldu ve duzeltiliyor..hata edebilirizama gorunce bunu duzeltmek bizim elimizde..
 

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com
Geçenlerde bir tartışmamız olmuştu.

Ben türk şoförlerin BIRAKILDIĞINI söylemiştim, akpliler ise KURTARILDIĞINI, MİTİN vs. çalışmasıyla KURTARILDIKLARINI söylemişti.

Az öne bir haber gördüm:

cpxzy475f7y05cstl.jpg


IŞİD'den ilk kez örgüt olarak bahseden Başbakan, "Şu mübarek Ramazan ayında IŞİD denilen örgüt, eğer gerçekten inanıyorlarsa kardeşlerimizi bırakır." dedi.

Ortadoğu ülkelerinin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirten Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Musul'da rehin tutulan Türk Konsolosluğu görevlilerinin bırakılması için çağrıda bulundu.

IŞİD'den ilk kez örgüt olarak bahseden Erdoğan, "Şu mübarek Ramazan ayında IŞİD denilen örgüt, eğer gerçekten inanıyorlarsa artık bu kardeşlerimizi ülkelerine iade etmeleri gerekir. Bunu bekliyoruz" dedi.

http://www.haberler.com/erdogan-isid-denen-orgut-gercekten-inaniyorsa-6244845-haberi/

İyi okuyun haberi.

VATANDAŞINI KURTARAN bir ülke başbakanı mı? yoksa VATANDAŞINI KAÇIRANLARA YALVARAN bir başbakan mı???
 

dostluk

Kıdemli Üye
Katılım
18 Haz 2007
Mesajlar
5,663
Tepkime puanı
304
Puanları
0
Yaş
50
Konum
istanbul
siz merak buyurmayın devleti ali gerekeni yapıyordur ..geçengünki tartışamada kurtarılan kamyon şöferleri yayın yasağının gelmesi iyi oldu demişti..hergün devlt büyüklernin aradıklarını yanlarında olduklarını söyleişti.. herşey ortadan söylenmez..zaten konsoloslar otelde kalıyorlar..kurtarılır allahın izni ile..
 

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com


napsın siz söyleyin ne yapması gerekiyor..bir başbakan olaraktan savaşmı ilan etsin..orduları orayamı salalım..monbalayalımmı..ne yapalım..


Yahu kardeşim madem ne yapsın, orduyu sokmasın vs.vs. diyorsun iyi de IŞİD adamları bırakınca ne diye efeleniyorsunuz biz kurtardık diye?

Bir ülkenin başbakanı İNANIYORSANIZ ARTIK BIRAKIN demez.

DİPLOMASİ diye bir şey var.

BM var, nato var vs.vs. ULUSLARARASI HUKUK var.

Ve sonuçta da GEREKİRSE MÜDAHALE VAR. Bu da bir ihtimaldir. Lafa gelince büyüdük, dev olduk, sayılı ülke olduk, icraate gelince savaş mı açalım korkaklığı öyle mi?

Saydıklarımın hepsi ihtimaldir ama asla İNANIYORSANIZ ARTIK BIRAKIN olmaz.
 

dostluk

Kıdemli Üye
Katılım
18 Haz 2007
Mesajlar
5,663
Tepkime puanı
304
Puanları
0
Yaş
50
Konum
istanbul
sokmasın demedim..ne yapsın dedim..sizin önerinizi sordum..niye celalleniyorsunuz..

bm ,nato, uluslar arası hkuk siz bunlara inanıyormusunuz..bm ,nato şimdiye kadar ölen Müslümanlar için ne yaptı ya uluslar arası hukuk..

muhakka devleti aliye geekeni yapıyordur diyorum diğer haberde kurtulan işçiler basın yasağı iyi oldu zor durumda kalıyorduk,davutoğlu bizi hergün arıyordu allah devletimizden razı olsun diye açıklamaları var..

sizde artık hazm edin biraz..

italyaydı sanırım basına hiç sızdırmadan sessizce odaki vatandaşlarını gitmişti kurtarmıştı bizde olsa önce ayyuka çıkarırlar rehin alın derlerdi resmen..
 

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com
adama bak: SİZDE HAZMEDİN BİRAZ diyoryahu!!

Bir sürü diplomatın kaçırılmış, günlerdir ses seda yok, ülkenin başbakanı İNANIYORSANIZ ARTIK SALIN diyor, bunu eleştirene de HAZMEDNİ diyor!

Vah ki vah!

Bu rezaleti hazmedecekseniz buyrun siz hazmedin, benim midem bu kadar geniş değil!

Başbakan esata höykürdüğü kadar höyküremez mi bu hainlere? düne kadar kucak kucağa olduğu cemaate bugün yaptığı hakaretleri yapamaz mı bu diplomatlarımızı kaçıran hainlere?

Hani yağmasan da gürle derler, bunu bile yapamıyor yahu, buyrun hazmedin DÜNYA LİDERİNİZİN acizliğini!
 

dostluk

Kıdemli Üye
Katılım
18 Haz 2007
Mesajlar
5,663
Tepkime puanı
304
Puanları
0
Yaş
50
Konum
istanbul
hıh o zaman ne diyeceksiniz..bunlar yağmuyor gürlüyor hepsi göstermelik diyeceksiniz..nato birleşmilletler bugüne kadar filistin için ne yaptı suriyedeki ölen masumlar için işkence görenler için dünya ne yaptı..islam alemi ne yaptı..somut bir eyylem gösterin..çözüme yönelik neler oldu..

tamam biz erdoğanın acizliğini hazm ettik..siz kükreyen savaşları bitirecek müslümanları ölmekten kurtaracak adımlar atan bir lider gösterin..ama türkiye halkınıda arkasına almış olsun..boşa kürek çekmesin yağmasada gürlüyor demeyelim..
 

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com
yalvarmasıdan yağmuyor gürlüyor olması daha iyi... İNANIYORSANIZ ARTIK BIRAKIN nedir ya?

Pes, şunu bile savundunuz ya, bravo!

Yahu şu yanlış oldu deyin yahu, yok lider göstercekmişiz yok bilmem neymiş, lider yarışı yapmıyoruz burada, gündemde olan bir konuyu tartışıyoruz.
 

dostluk

Kıdemli Üye
Katılım
18 Haz 2007
Mesajlar
5,663
Tepkime puanı
304
Puanları
0
Yaş
50
Konum
istanbul
konsolos_6270.jpg

o_1778.jpg

Musul'da geçici bir yönetim kurduğunu ilan eden IŞİD, Başkonsolosumuz Öztürk Yılmaz dahil tüm rehineleri Musul Valisi'ne teslim etti.
GÜN İÇERİSİNDE TÜRKİYE'DE OLACAKLARDünden beri Valilik binasında tutulan rehineler Valilik Konağına alınacak. Burada Musul Valiliği tarafından misafir edilecek olan diplomatlarımız ve ailelerinin gün içinde Türkiye'ye getirilmesi bekleniyor.




musulda rehin alınanlar serbest kaldığına göre bunlar nerenin diplomatı rehineler..
 

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com
konsolos_6270.jpg

o_1778.jpg

Musul'da geçici bir yönetim kurduğunu ilan eden IŞİD, Başkonsolosumuz Öztürk Yılmaz dahil tüm rehineleri Musul Valisi'ne teslim etti.
GÜN İÇERİSİNDE TÜRKİYE'DE OLACAKLAR

Dünden beri Valilik binasında tutulan rehineler Valilik Konağına alınacak. Burada Musul Valiliği tarafından misafir edilecek olan diplomatlarımız ve ailelerinin gün içinde Türkiye'ye getirilmesi bekleniyor.




musulda rehin alınanlar serbest kaldığına göre bunlar nerenin diplomatı rehineler..


Bu haziran ayında akp medyasının uydurduğu, akplilerin de aha bakın nasıl da korkuttuk, nasıl da hemen bıraktılar diye keyiflendiği ama aslı astarı çıkmayan bir haber olsa gerek.
 
Üst