Redyellow'un Kervan'ı 1437 (11.12.2015) Hüznün Fotoğrafı...

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,260
Tepkime puanı
874
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com




Şırnak Cizre kaymakamının koruması polis teröristler tarafından kaçırılmış.

Diyarbakır Sur’da polise roketli saldırı yapılıyor.

Allah bunlara fırsat vermesin, bunlar kuduruk.











HDP Diyarbakır Milletvekilleri Feleknas Uca ve Sibel Yiğitalp, Sur ilçesindeki sokağa çıkma yasağının kaldırılması için valilik özel kalem müdürlüğünde oturma eylemi başlatmışlar.

Polise roketle saldırıyorlar, kaymakamın koruması polisi teröristler kaçırıyorlar, bunlar, bu sıfatı TÜRKİYE CUMHURİYETİ MİLLETVEKİLİ olan kişiler utanmadan sıkılmadan eylem yapmaya kalkıyorlar.

Hem de devletin valiliğinde!

Valilik vekil mekil dinlememeli bunları kollarından tuttuğu gibi dışarı atmalı, ayıp ya, yeter bu kadar soytarılık.










HÜZNÜN FOTOĞRAFI:





Şehidimiz son yolculuğuna uğurlandı.

Şehitin küçük oğlunun görüntüsüne bakar mısınız?

Bu kücük yavrunun yüzündeki hüzne, o üzüntüye, o drama bakar mısınız?

Hakikaten HÜZNÜN FOTOĞRAFI bu fotoğraf.

Ne yazayım bu görüntüye:

Bu yavrulara bu acıları yaşatan namussuzların, bu hainlerin ve destekcilerinin tümünün Allah bin türlü belasını versin.













Başbakan davutoğlu akpnin 2016 eylem planlarını açıkladı.

Bir çok olumlu şey var, seçimlerden önce vaatettikleri şeylerin de ivedilikle hayata geçirileceğini açıklıyor başbakan.

Fakat ASGARİ ÜCRETin yükseltilmesi olayında hala VERGİ İNDİRİMİ vs. olayı yok.

Direk asgari ücreti şu kadar yaptım derseniz, tüm yükü işverene yüklerseniz çok sayıda işçi çıkarma olayı yaşanabilir, bu sebeple devlet mutlaka ama mutlaka ASGARİ ÜCRETTE VERGİ İNDİRİMİNE giderek asgari ücretdeki artışın bir kısmını kendi üstlenmelidir.

Ve asgari ücretlilerin bir başka şikayeti olan yılın sonuna doğru gelen MAAŞ DÜŞMESİ olayına bir çare de yok.

Sanki çok maaş alıyorlarmış gibi asgari ücretle çalışanlar yılın sonuna doğru VERGİ DİLİMİ YÜKSELMESİ sebebiyle maaşlarında düşüklük yaşıyorlar, bu derhal düzeltilmeli.

Bi de bu “çalışan emekliye” yapılan indirimi anlamıyorum.

Adam zaten emekli artı tekrar çalışıyor yani iki maaş alıyor, tek maaşlı olana bakmıyorsun iki maaşlı olana indirim vs. yapıyorsun, garip bir mantık.











Dünki eylem planı açıklamalarnıda en yanlışlardan birisi de yurt dışındakiler için 6 bin eura olan bedelli ücretinin 1.000 euroya düşürülmesi.

Allah aşkına ya bu askerliği zorunlu olmaktan tamamen çıkartın, tam profesyonel, maaşlı askerliği geçin, ya da bu saçmalığı yapmayın.

Bin euroyu veren askerliği yapmış olacak, peki burdaki garibanın suçu ne?













Sahte içkiden ölenlerin sayısı 33’e yükselmiş.

O kadar haber çıkıyor ama insanlar bu sahte zıkkımı alıp içiyorlar.

Yahu hakikisinden ne fayda gördünüz ki sahtesini içiyorsunuz?

Allah akıl fikir versin.
















Avrupa ligi grup son maçlarında fenerbahçe 1-1 berabere kalarak gruplardan çıkmayı başardı. Diego çok sorumsuzca bir kırmızı kart görerek işi zora sokmuştu.

Beşiktaş ise tam anlamıyla yıkıldı.

Beraberlik bile yeterken deplasmanda gol atıp, 1-0 da öne geçmesine rağmen sonradan yediği 3 kötü golle kupaya veda etti.

Beşiktaşta kaleci tolga takımı adeta yaktı.

Astana’nın kalecisi beşiktaşın kalesinde olsaydı Beşiktaş grupdan rahat çıkardı.

Hayırlısı














İki haber peşpeşe.

HSK daha önce selam tevhid olayında dinleme kararı veren 49 savcı ve hakimin yargılanması için izin vermiş.

17 aralık davasında Yakup saygılı ve 11 polisin serbest bırakılmalarına karar verilmiş.

Polisler önce tutuklanıyor, medya şaşalı bir şekilde veriyor, inlerine girildi vs. deniyor, sonra bi bakıyorsunuz tahliye oluyorlar, ama tahliyeler tutuklama gibi şaşalı verilmiyor.

Tabi bi de bu tahliye kararını veren hakimin de “PARALELCİİİ” diye suçlanma ihtimalini de gözardı etmemek lazım.












Diyanet, ölülerin ardından yapılan 7. gece, 40. gece ve 52. gece gibi uygulamaların dinde yeri olmadığını açıklamış.

Güzel bir uyarı.












İstanbul polisi yaptığı bir operasyonda tam 4.5 MİLYON ŞİŞE SAHTE PARFÜM ele geçirmiş.

Düşünebiliyor musunuz tam 4.5 MİLYON ŞİŞE.

Yuh artık, hakkaten yuh.









GÜNÜN YASAĞI:

ilginc-yasaklar_708019.png













Birleşmiş Milletler İşkenceye Karşı Komitesi, Çin'de işkencenin sona erdirilmesi ve gizli cezaevlerinin kapatılmasını istemiş.

Aman çin de pek duyardı bu uyarıyı!

Hiç bir yaptırım yapmazsanız, ciddi bir karar almazsanız çin sizi niye dinlesin ki?

Zalimliklerine aynen devam eder.

Bu göstermelik istekler bırakılmalı ve bu zalim, bu hain çine karşı ciddi kararlar alınmalıdır.











Terör örgütü IŞİD'in lider kadrosundan üç kişinin, kasım ayı sonunda Irak'ta düzenlenen hava saldırılarında öldürüldüğü bildirilmiş.

İyi olmuş, su destisi su yolunda kırılmış, GEBERSİNLER.

Fakat LİDER KADROLARI olduklarını düşünmüyorum bunların.

Bu her yaptığı hareket İslama, Müslümanlara zarar olan örgütün asıl LİDER KADROLARININ sahada olduğuna inanmıyorum, bunların asıl liderleri amerikada, rusyada, ingilterede vs.vs. yani EMPERYALİST ülkelerde keyif çatıyordur.













Ve yeni ehliyet olayı ocak ayında devreye giriyor.

Yaklaşık 24 MİLYON adet ehliyetin değişmesi bekleniyor.

Her birinden 15 TL alınacak.

24 milyon çarpı 15 TL.

Vay yavrum vay, paraya bak.

Hakikaten Akp çok akıllı, ne yapıp edip vatandaşı yolacak bir şey buluyor.











d4k12q2yv6mz4qodj.jpg


Bugün mübarek cuma.

Tüm müslümanların cumaları kutlu olsun.

Vatanımız için, milletimiz için, ailemiz ve şahsımız için dua edelim, Allah her türlü kötülükden muhafaza eylesin, kem gözlere fırsat vermesin.
 
Üst