redyellow
Kıdemli Üye
- Web sitesi
- redyellow.besaba.com

Aselsanda bir şüpheli ölüm olayı daha.
Aselsanda çalışan ve MANYETİK ALAN KONUSUNDA UZMAN bir mühendis İKİ GÜNDÜR İŞE GİTMEMESİ ÜZERİNE gidilen ankaradaki evinde AĞZINA DAYANMIŞ BÜYÜK TÜP HORTUMU ve kapıda DİKKAT GAZ AÇIK yazısıyla ölü olarak bulunmuş.
Bu kaçıncı aselsan çalışanı ölümü sayısı belli değil.
Neden bu ölümlerin üzerine gidilmiyor, neden ciddi olarak araştırılmıyor anlamıyorum.

ÇAMURİYET gazetesinin yaptığı ahlaksızlığa tepkiler devam ediyor.
GÜNÜN ALKIŞI HAKEDENİ:

TÜRK Türk Hava Yolları (THY) dün Charlie Hebdo mizah dergisinin 4 sayfalık seçkisini yayınlayan ve çok büyük tepki gösterilen ÇAMURİYET Gazetesi'ni bugün dağıtmamış.
Atatürk Havalimanı'nda THY'nin gazete dağıtım noktalarında, CIP olarak adlandırılan özel yolcu salonlarında ve uçak içinde business yolculara gazetenin dağıtımı gerçekleştirilmemiş.
THY, dün dağıtım şirketine yazı göndererek, uçaklara ÇAMURİYET Gazetesi alınmayacağını, planlamanın buna göre yapılmasını bildirmiş.
BRAVO THY yönetimine.
AYAKTA ALKIŞLIYORUM BU ONURLU DAVRANIŞI!

HSYK yeni bir kararname yayınlamış.
Buna göre 888 hakim ve savcının yeri değiştirilmiş.
Yargı hallaç pamuğu gibi atılıyor.
Bu kadar çok savcının, hakimin yerinin değiştirilmesi çok da iyi bir şey değil, yargıçlar da sonuçta insan, durmadan yer değiştirilecek, sürülecek endişesiyle yaşayan insan sağlıklı karar verebilir mi?

Fransa cumhurbaşkanı Hollande diyor ki: İSLAMA HAKARET CEZALANDIRILSIN!
İçimizdeki İslam düşmanı fransızlara kapak olsun!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, fransız Charlie Hebdo dergisinin karikatürlerinin 4 sayfalık kısmını yayınladığı için tepki çeken Cumhuriyet Gazetesi’yle ilgili resen soruşturma başlatmış.
Ayrıca fransız dergisinin kapağındaki karikatürü köşelerinde yayınlayan iki köşe yazarı da ifadeye çağrılacakmış.
Başsavcılığı kutluyorum.
Hiç kimse inanmak zorunda değil, hiç kimse müslüman olmak zorunda değil ama HERKES İNANÇLARA; KUTSALLARA, PEYGAMBERE SAYGILI OLMAK ZORUNDADIR!
Saygısızlık yapanlar çeksinler cezalarını.

Maliye Bakanlığı, kamuya ait eğitim ve dinlenme tesisleri, misafirhaneler, kreş ve çocuk bakımevleri ile spor tesislerinden yararlanma ücretlerini belirlemiş.
Tebliğe göre, kamu kurum ve kuruluşlarınca işletilen yüzme havuzu, hamam, sauna, sıcak su, plaj gibi 15 ve daha fazla özellikli eğitim ve dinlenme tesislerinde kişi başına günlük 14,85 lira yemek ve 5,85 lira (1 Temmuz - 15 Ağustos döneminde 7,75 lira) konaklama bedeli alınacakmış.
SUDAN UCUZ derler ya, aynen öyle.
Tabi bunlar KESİN OLARAK HALKA AÇIK DEĞİLDİR!
Öyle olsa bu fiyatların 3-5 mislisini okurduk!
Buraları ya tümüyle halka da açık olmalı ya da kapatılmalıdır.

Charlie Hebdo saldırısıyla ilgili yorum yapan Papa Francis düşünce özgürlüğünün insanların inançlarıyla alay etme hakkını vermediğini söylemiş.
Papa "Düşünceyi ifade etmenin de sınırları vardır" dedi ve şöyle örneklendirmiş: "Eğer arkadaşım Gasparri anneme küfrederse bir yumruk yemeyi bekleyebilir. Bu çok normaldir. İnsanların inançlarıyla dalga geçemezsiniz." diyor.
İçimizdeki İslam düşmanı yerli fransızlar elin papası kadar bile olamıyorlar!

Fransız dergisinin provakatörlük yaptığını derginin kurucusu bizzat söylüyor.
Bizim yerli Fransızlar bu adamlar kadar olamıyorlar ve özür dileyecekleri yerde, BİZ Bİ EŞŞEKLİK YAPTIK, MÜSLÜMANLARDAN ÖZÜR DİLERİZ diyecekleri yerde bi de tutup yaptıkları yanlışı savunmaya kalkıyorlar.
Yazık, çok yazık.

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanlığı ÇAMURİYET gazetesi ve iki köşe yazarı hakkında suç duyurusunda bulunmuş.
Ellerine sağlık suç duyurusunda bulunanların.

Bugün CUMA.
Kutlu olsun.
Hayırlara vesile olsun.