m_ozdamar
Paylaşımcı
alıntı

ne güzel cikmis ya:O
ALLAH korusun ya, insALLAH basima gelmez böyle sey, bidahaki sefere poz verirken sagima soluma arkama iyice bakacam...![]()
foruma ilk mesajımmış... sene 2007 siz daha yoktunuzşansa bak yaw :O
foruma ilk mesajımmış... sene 2007 siz daha yoktunuz![]()
aslında forum ilk kurulduğu günlerde 2006 da üye olmuştum ama bir inat uğruna kendimizi sildirttik admineHavanı sevsinler...İlk mesajınıda bayağı anlamlı bi konuya yazmışsın...![]()
aslında forum ilk kurulduğu günlerde 2006 da üye olmuştum ama bir inat uğruna kendimizi sildirttik adminetarih tekerrürden ibarettir yeğenim
![]()
genç olduğumu belirtmekle birlikte FORUMDA ESKİYİZ diyorumHmmm...O kadar ESKİSİNİZ yani...
Bana dalgacı diyene bak...Yeğenimmiş...Pehh...![]()
genç olduğumu belirtmekle birlikte FORUMDA ESKİYİZ diyorumDeğişmek zordur, ama aynı adam olmak daha zordur yeğenim
![]()
biz ocu bucu değiliz yeğenimSeni ezelci seniiiii....Yeğenimmiş...![]()
biz ocu bucu değiliz yeğenimçok hayranımız oldu ama kimseye hayran olmadık yeğenn
son gülen iyi güler yeğenimbende senin üstüne güldüm
gidiyormusun iyi geceler ozaman
beni suçuna neden ortak ediyorsun yahuYok gitmiyorum, işte eski olmanın zararları ,mesajları kulağın tozlandığı için anlamıyorsun....
Bu konuyu diyorum ,konu olmaktan çıkarıp diyorum, kabare programına dönüştürdüğümüz için diyorum, ikaz gelebilir diyorum...
Anladın mı şimdi diyorum...
O sebepten başka konulara yazalım ki yönetim bize kızmasın diyorum...
Kulağındaki tozu, Osmanlının beş kardeşiyle alıp seni bu dertten kurtarayım mı diyorum...
Heheheehehehehe...![]()