PKK uzantısı HDP hükümet ortağı

redyellow

Kıdemli Üye
Web sitesi
redyellow.besaba.com
53645.jpg

Davutoğlu Seçim Hükümeti için CHP’li 5, MHP ve HDP’li 3’er isme teklif götürdü. CHP’li isimlerle Türkeş dışında MHP’liler teklifi reddetti. HDP’liler kabul etti.

basliksiz-8-077.jpg

HDP’LİLER BÜYÜK KEYİFLE KABİNEDE

Bakanlık teklif edilen HDP’li Müslüm Doğan, “Partimizin vereceği karar bizim için esastır. Ülkemiz kötü bir süreçten geçiyor. Bu kanın durdurulması lazım. Bu anlamda partimizin görev alması anayasal bir gerek ve ihtiyaç olarak değerlendiriyorum” dedi. HDP İstanbul Milletvekili Levent Tüzel ise “Tabii ki görevi kabul edeceğiz. Bu konuda grubumuzun kararı var. Hangi bakanlık olduğunu bilmiyoruz ama en iyi şekilde yerine getireceğiz” diye konuştu.

http://www.gazetevahdet.com/pkk-uzantisi-hdp-hukumet-ortagi-30604h.htm

talib

Kıdemli Üye
HDP yi yani PKK yı destekleyen tüm unsurlar, AKP ile HDP koalisyon kurdu bakın diyor :)

Adamların PKK'yı desteklemesine rağmen böyle demelerine mi yanarsın yoksa tüm partilere çağrı yapıldığı için mecburen HDP'ye de yapılmıştır ve sadece onlar kabul etmiştir, bunu bilmelerine rağmen böyle ahmakça ortaya çıkmalarına mı yanarsın, bilemedim.

talib

Kıdemli Üye
Vahdet Gazetesi haber/tespit olarak veriyor, sizin medya ise AKP ile HDP anlaşmış gibi veriyor :)

FETO'nun dolayısıyla sizinkilerin ne dediğini iyi biliyoruz.

ummuhan

Kıdemli Üye
HDP yi yani PKK yı destekleyen tüm unsurlar, AKP ile HDP koalisyon kurdu bakın diyor :)

Adamların PKK'yı desteklemesine rağmen böyle demelerine mi yanarsın yoksa tüm partilere çağrı yapıldığı için mecburen HDP'ye de yapılmıştır ve sadece onlar kabul etmiştir, bunu bilmelerine rağmen böyle ahmakça ortaya çıkmalarına mı yanarsın, bilemedim.

Dinime dahleden, bari Müslüman olsa deyip geçeceğiz kardeş, her seçim chp ye saydırıp chp ile koalisyon yapanları da gördük biz mc hükümetlerini de... şimdi gazel okumadalar

redyellow

Kıdemli Üye
Web sitesi
redyellow.besaba.com
haber AKP YANLISI VAHDET gazetesinden ama konu gene dönüp dolaşmış ftöye gelmiş, haberi paylaşana gelmiş:)

HABERE YORUM YAPACAK yürekleri yok herhaled bu akp yandaşlarının.

redyellow

Kıdemli Üye
Web sitesi
redyellow.besaba.com
53645.jpg

Davutoğlu Seçim Hükümeti için CHP’li 5, MHP ve HDP’li 3’er isme teklif götürdü. CHP’li isimlerle Türkeş dışında MHP’liler teklifi reddetti. HDP’liler kabul etti.

basliksiz-8-077.jpg

HDP’LİLER BÜYÜK KEYİFLE KABİNEDE

Bakanlık teklif edilen HDP’li Müslüm Doğan, “Partimizin vereceği karar bizim için esastır. Ülkemiz kötü bir süreçten geçiyor. Bu kanın durdurulması lazım. Bu anlamda partimizin görev alması anayasal bir gerek ve ihtiyaç olarak değerlendiriyorum” dedi. HDP İstanbul Milletvekili Levent Tüzel ise “Tabii ki görevi kabul edeceğiz. Bu konuda grubumuzun kararı var. Hangi bakanlık olduğunu bilmiyoruz ama en iyi şekilde yerine getireceğiz” diye konuştu.

http://www.gazetevahdet.com/pkk-uzantisi-hdp-hukumet-ortagi-30604h.htm

Bana saldıran, alakasız bir şekilde hakaretler yazan yandaşlara hatırlatıyorum: HABER VAHDET GAZETESİNİN haberi.

AKP YANLISI VAHDET GAZETESİNİN.

:)

KİNLE GEBERECEK OLANLARA duyurulur.

KAFKAS

Kıdemli Üye
Gazetenin Ak parti yanlısı olması ile kinlerinden geberecek olmanın ne alakası var. Hani 2 cümlelik manşetlere alışık olanlar için akp ve hdp ortak hükümeti kurdu gibi bir saçmalık v.s... benzeri tarzda çıkarımlarda bulunma gafleti içerisinde olacaklarsa orası ayrı. Malum seçim hükümeti ,Anayasa da karşılığı belli.

KAFKAS

Kıdemli Üye
Flaş! O isim de Bakanlığı reddetti
27 Ağustos 2015 Perşembe 16:43
Başbakan Davutoğlu tarafından bakanlık teklif edilen HDP İstanbul Milletvekili Levent Tüzel teklifi reddetti.!!!!!!!!!!!!!!!Allah hayırlara tebdil eylesin.

Kaptan

Mecra Yazarı
benim anlamadigim, AKP bir baska partiyle secim hükümetini kurmak zorunda midir
cidden bilmiyorum

hikemiyat

Profesör
benim anlamadigim, AKP bir baska partiyle secim hükümetini kurmak zorunda midir
cidden bilmiyorum

Anayasa`nın 114. Maddesi :F. Seçimlerde Geçici Bakanlar Kurulu
Türkiye Büyük Millet Meclisi genel seçimlerinden önce, Adalet, İçişleri ve Ulaştırma bakanları çekilir. Seçimin başlangıç tarihinden üç gün önce; seçim dönemi bitmeden seçimin yenilenmesine karar verilmesi halinde ise, bu karardan başlayarak beş gün içinde, bu bakanlıklara Türkiye Büyük Millet Meclisi içinden veya dışarıdan bağımsızlar Başbakanca atanır.

116 ncı Madde gereğince seçimlerin yenilenmesine karar verildiğinde Bakanlar Kurulu çekilir ve Cumhurbaşkanı geçici Bakanlar Kurulunu kurmak üzere bir Başbakan atar.
Geçici Bakanlar Kuruluna, Adalet, İçişleri ve Ulaştırma bakanları Türkiye Büyük Millet Meclisindeki veya Meclis dışındaki bağımsızlardan olmak üzere, siyasi parti gruplarından, oranlarına göre üye alınır.

Siyasi parti gruplarından alınacak üye sayısını Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı tespit ederek Başbakana bildirir. Teklif edilen bakanlığı kabul etmeyen veya sonradan çekilen partililer yerine, Türkiye Büyük Millet Meclisi içinden veya dışarıdan bağımsızlar atanır.
Geçici Bakanlar Kurulu, yenilenme kararının Resmi Gazetede ilanından itibaren beş gün içinde kurulur.
Geçici Bakanlar Kurulu için güvenoyuna başvurulmaz.
Geçici Bakanlar Kurulu seçim süresince ve yeni Meclis toplanıncaya kadar vazife görür.

redyellow

Kıdemli Üye
Web sitesi
redyellow.besaba.com
Gazetenin Ak parti yanlısı olması ile kinlerinden geberecek olmanın ne alakası var. Hani 2 cümlelik manşetlere alışık olanlar için akp ve hdp ortak hükümeti kurdu gibi bir saçmalık v.s... benzeri tarzda çıkarımlarda bulunma gafleti içerisinde olacaklarsa orası ayrı. Malum seçim hükümeti ,Anayasa da karşılığı belli.

Çok alakası var.... sırf haberi paylaşan benim diye bana saldırıp KİNİNDEN GEBER diyen edepsizler vardı ben onlara yazmıştım.

redyellow

Kıdemli Üye
Web sitesi
redyellow.besaba.com

MÜTEŞEKKÜR

Kıdemli Üye
Ayağımızın altında ki topraklar artık yavaş yavaş kaymaya başlıyor.

"SAKIN HAA!.SP'YE OY VERİP DE OYLARINIZI BÖLMEYİN YOKSA CHP GELİR!" DİYEN BASİRETSİZ EYY AKPLİLER!..

CHP'DE DEĞİL, ONDAN DAHA TEHLİKELİ TERÖRİST VE VATAN HAİNLERİ BAKAN OLUYOR.NE OLACAK ŞİMDİ BU ÜLKENİN HALİ?

Bu vatan hainleri erken seçime ve sonrasına kadar hızlı ve çok acele bir kadrolaşma yaparak ülkenin içine edecekler.AKP büyük ateşi şimdiden yakmıştır.Allah sonumuzu hayreylesin.Bunlarla geçicide olsa hükümet kurmak çok tehlikelidir.AKP'de ki bu büyük gafleti ve cehaleti asla affetmiyoruz.Ayağımızın altında ki topraklar yavaş yavaş kaymaya başladı.Bu nasıl bir politikadır ki hem dağda hem içerde bu kadar bu teröristlere taviz verebiliyorlar.

AKP'nin bu kadar saf ve cahil olduğunu bilmiyorduk.Ülkemiz bunların eline kaldı.Ulan bunlara 1 haftalığına bile olsa bunlarla hükümet kurulmaz.Yazıklar olsun böyle siyasi anlayışlarına...