Pkk Saldırısında İsrail Parmağı

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
PKK saldırısında İsrail parmağı!

12 Ağustos 2010 Perşembe 08:58

USAK Genel Koordinatörü Sedat Laçiner, 7 askerimizin şehit düştüğü İskenderun saldırısıyla ilgili çok tartışılacak bir açıklama yaptı.

Terör örgütü PKK'nın İskenderun Deniz Üssü'ne düzenlediği saldırıyla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Uluslararası Stratejik Araştırmalar Kurumu (USAK) Genel Koordinatörü Doç. Dr. Sedat Laçiner, TRT Haber’de yayınlanan ‘Açı’ programında, “PKK’nın iskenderun saldırısını yaptığı gece, İsrail Heronlar’ın görüntülerini Türkiye’ye vermediî dedi. Saldırıda 7 askerimiz şehit düşmüştü.

BİZ GÖRMEDİK

YAŞ kararları ve Lübnan-İsrail gerginliğinin ele alındığı programda “İnsansız hava uçakları Heronlar’ın topladığı bilgi İsrail’e ulaşıyor mu?î sorusu gündeme geldi. Bunun üzerine söz alan Doç. Dr. Laçiner şunları söyledi: “Heronlar’ın görüntüleri yazılım nedeniyle İsrail’e gidiyor. İsrail de o görüntüyü görüyor. İsterse durdurabilir. Bugüne kadar durdurdu mu? Bugüne kadar bir kez durdurdu. Heron görüntülerini bir kez biz göremedik. Ne zaman? İskenderun’da Deniz Üssü’ne saldırı yapıldığı gün, biz göremedik; İsrail durdurdu.”

MAVİ MARMARA ÖFKESİ

Gazze'ye yardım götüren Mavi Marmara gemisine İsrail askerlerince düzenlenen kanlı baskına denk gelen hain saldırı sonrası, Türkiye İsrail-PKK ilişkisi tartışmaya açılmıştı. İsrail istihbaratına yakınlığıyla bilinen DEBKA sitesi, İskenderun'un, 'son iki ayda sessizce İsrail karşıtı bir askeri merkez haline getirildiğini öne sürmüş, 'Türkiye'nin, Suriye ve Lübnan'daki hedefleri, potansiyel İsrail saldırılarına karşı savunmak için Mayıs ortasında limana hava savunma füzeleri naklettiğini ifade etmişti.

Amerikan basınından World Net Daily'nin verdiği haberde de, Hatay'daki Deniz Üssüne düzenlenen ve PKK tarafından üstlenilen saldırının, PKK tarafından kiralanan İsrailli özel askerler tarafından gerçekleştirildiği yazılmıştı.

(Bugün)
 
Üst