Pensilvanya'dan Gönderilen Gülen'in İç Çamaşırı Herkese Hediye Olarak Dağıtıldı

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Pensilvanya'dan Gönderilen Gülen'in İç Çamaşırı Herkese Hediye Olarak Dağıtıldı

Cemaatin eski okul sorumlusundan şok iddia: Pensilvanya'dan gönderilen Gülen'in iç çamaşırı herkese hediye olarak dağıtıldı.

A Haber'de yayınlanan Mehmet Ali Önel Yönetimindeki Deşifre Programı'nda paralel yapı mağdurları ele alındı.

Programa konuk olan Emekli Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Asım Korkut, Prof. Dr. İsmail Özdemir, Cemaatin Malatya'da ki özel okulunda yıllarca personel görevlisi olarak çalısan Ahmet Korkmaz ve eşi Zeynep Korkmaz çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte programdan çarpıcı satır başları...

Ahmet Korkmaz: 2010 tarihinde bir şey dikkatimi çekti.Özel okulların çalışanlarına yatırması gerektiği sosyal haklar ücreti vardı. Bunları ödemediklerini fark ettim ve ödemeleri gerektiklerini söyledim ama ödemeyeceklerini söylediler ve o gün başladı benim üstüme gelmeleri. Maaşlar bankaya yatmaya başlamıştı kanunlar gereği. Elimde muavin defteri var, resmi sözleşmem var Valilik Makamı'nın bana onay verdiği ve malum bankaya yatan maaş var.

Gelirler İdaresi Başkanlığına bunu sundum burada vergi kaçırılıyor. Sözleşmemdeki miktar bu bankaya yatan miktar bu muavin defterim bu yani bize elden para veriyorlardı. Asgari maaş üzerinden bankaya yatırıyorlardı, üstünü elden veriyorlardı bunu ispat ettim resmi olarak. Fakat o zaman ki paralel yapı bunu incelemedi. Bu yapıya yakın kişilerin çocuklarını bu okullarda ücretsize yakın bir rakamla okulda okutuyorlar. Devletten maaş alanlar devletin kanunlarına göre çalışır ama ben bu yapıdan çalışanlarından böyle bir karşılık alamadım.Yaklaşık 15 kişi Malatya'da paralel yapıdan üst düzey kişiler Evrakta Sahtecilikten yargılanıyorlar. Paralel yapını üst düzey kişilerinden bahsediyorum.

''GÜLEN'İN İÇ ÇAMAŞIRI HEDİYE OLARAK DAĞITILDI''

Pensilvanya'ya gidip geldiler oradan bir hediye gelmiş. Hediyeler dağıtılıyor ama bir tanede çok özel hediye çok özel hediye diyip duruyorlar. Genel Müdür bir okul Müdürüne hediye etti. Çok özel hediye nedir biliyor musunuz?. FethullahGülen'in giydiği kendi atletti.

Zeynep Korkmaz: 8 yıl bu yapıda çalıştım ama tabanından gelen biri değilim. İş için ekmek parası için çalıştım sadece.Fethullah Gülen'in söylediği her şey emirdi. Türkiye'de her okula da geldiğine eminim. Fethullah Hoca Efendi'den emir geldi diyorlar bıyıkları kesecek herkes veya uzatacak.

''BAYANLAR GÖNDEREREK ''BALLI TUZAK'' DENİLEN KASETLERLE HAKİM VE SAVCILARA ŞANTAJ YAPTILAR''

Asım Korkut: Bu paralelcilerde sınır yok. Bu paralelciler Özel Yetkili Mahkemelerin özel yetkilerini ele geçirmek istediler. Bunlar öncelikle kişiye suçlu algısı yaratıyorlar. Normalde gizlidir basına sızdırılmaz davalar ama bunları bilerek sızdırılıyordu. 17 ve 25 Aralık operasyonları tutsaydı ben tahmin ediyorum ki Başbakanın mahkumiyet kararı daceplerindeydi diye tahmin ediyorum. Bunların hedefi olmamın sebebi istedikleri kişileri bırakmadım istedikleri kişileri de içeri attırmadım diye. Paralelciler devletin bankasından para çekmişler. Devletin polisi devletin bankasından parayı çekiyor benden uzakta birine veriyor.

Sonra ben duruşma yapıyorum akşam evime gelip dava dosyalarını inceliyorum saat 11 de aradılar çay içelim diye sonra birden hakim rüşvet alırken suçüstü yakalanmış. Cumhuriyet Tarihinde ilk defa görev başında tutuklanan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı benim. Bayanlar göndererek ''Ballı Tuzak'' denilen kasetlerle Hakimve Savcılara şantaj yapıyorlar. Önemli iddianameler Emniyette hazırlanıyor, Adliyede de paraleller tarafından başlığı değiştiriliyordu. Paralel yapının taktiği insanları itibarsızlaştırmak, suçlu algısı yaratmak ve aile yapısını bozmak ailesini yıkmaktır.

"PROF.DR. İSMAİL ÖZDEMİR: ''YÖK VE ÜNİVERSİTELERDE PARALEL YAPI ÇOK AKTİF''

Prof. Dr. İsmail Özdemir: 2009 yılında benim hayatımı karartan tek bir dilekçe. Herkes o yıllarda mağdur olmuş zirve yaptığı bir dönemdi o zaman herhalde. Doğum hanede öğrencilere kapıyı kapattırıyorlar ama bunu bana naklediyorlar ben kapatmışım gibi gösterdiler. Ama böyle bir şey yok ben eğitimimi yine verdim. İpe sapa gelmez soruşturmalar açılmaya başlandı. Asistanım yoluyla bana soruşturma açıldı. Doğumunu her şeyini de ben yaptım bütün ameliyatlarına ben girdim ama bana 4 ay boyunca ameliyatlarına girmemişsiniz diye soruşturma açtılar ama ben bu ameliyatlara girdiğimi ispat ettim. YÖK den onay yazısı aldılar. YÖK'ü etkisi altına alan paralel yapı benim gibi bir çok hocayı mağdur etti. Allah iftiracılarımı bile iftiralardan korusun. İnsanlığın bittiği noktadır bu. Paralelcilerin gözünü kan bürümüştü.

Üniversitede bize zulmettiler. Paralel yapının aleyhine bir insan olduğum için hedef oldum. Ölmüş hemşireyi aleyhime tanık gösterdiler. Zombiler gibi saldırdılar. Takip ettiğim bir hastanın oğlu karnında öldü. Gizli mektup gönderdiler o kişiye bu İsmail Özdemir'in hatasından dolayı olmuştur diyor. Paralel yapı aleyhimde mektuplar yazdı. Paralel yapı asılsız soruşturmalarla önümü kesmek istedi. 2011 yılında artık bütün Üniversite üst düzey makamlarına bu soruşturmalar aldı başını gitti. Ameliyat yapamaz ders anlatamaz hale geldim. Bir Yardımcı Doçent'i öğrencilerle etik dışı ilişkiler kuruyor diye konuştuğumda. Bu durumu bana çevirebilecek kadarhayasızlaşmışlar. Sayın Başbakan'ı son kale olarak görüyorum ben. Eğer Başbakan'ı düşürmüş olsaydılar Türkiye'yi ele geçirmiş olacaklardı. Ben canlı cenazeye dönüm bunlardan dolayı.

http://www.ahaber.com.tr/Gundem/2014/07/12/gulenin-ic-camasirlari-herkese-dagitildi
 

cemaliii

Kıdemli Üye
Katılım
24 Ağu 2009
Mesajlar
4,763
Tepkime puanı
982
Puanları
113
Asım Korkut: Bu paralelcilerde sınır yok. Bu paralelciler Özel Yetkili Mahkemelerin özel yetkilerini ele geçirmek istediler. Bunlar öncelikle kişiye suçlu algısı yaratıyorlar. Normalde gizlidir basına sızdırılmaz davalar ama bunları bilerek sızdırılıyordu.

öncelikle hakimin ve öğretim üyesinin dediklerine katılıyorum.zaten bunlar bizimde hem o yıllarda,hemde şimdide dediğimiz şeyler. akp bürokrasiyi cemaate devretti atamaları müdür amir olacakları cemaat belirliyor,kendilerine muhalif olanları yıldırma politikası yaptı derken kastımız buydu.adamlar canlı şahitleri bizimde vurguladığımız olayların.ama bütün bunlar olurken,ulusalcılar,kemalistler muhalif gazeteler bangır bangır bağırdı be kardeşim.yani haberimiz yoktu diyemezsiniz.işte dediğimiz ve zorumuza giden budur.akp bunları sadece duymazlıktan gelmemiş,teşvikde etmiş hatta bir kısmını beraberde yapmıştır. mesela alıntı yaptığım hakim basına sızdırılmasından bahsediyor.evet ergenekon balyoz davaları görülürken samanyoluna taraf gazetesine vs herşey sızdırılıyordu,onlarda günlerce yazıyordu. neden akp nereden buluyorsunuz bunları diye üzerine gitmedi? ama iş kendilerine gelince taraf gazetesine mgk gizli belgesini nereden buldun diye dava açtılar üzerine gittiler.oysa aynı taraf gazetesi başka bir mgk gizli belgesini ergenekon-balyoz davaları görülürkende yayınlamıştı.ama o zaman değil duymazdan görmezden gelmek,dediğimiz gibi teşvik ediliyorlardı.

özetle yazılanlara katılıyorum.ama düşünülmesi gereken nokta bütün bunlar olurken kemalistler,ulusalcılar,işçi partisi,muhalif basın günlerce aylarca yazıp çizdi.bilmiyorduk safmışız kandırıldık mazeretine inanmak saflıktır.o zaman bal gibi biliniyordu,bilinmemesi imkansız.sadece biliniyor ama görmezdende gelinmiyordu,beraberdiler ortaktılar.teşhis budur.bunun dışındaki safmışız kandırık doğru teşhis değildir.doğru teşhis olmazsa tedavide olmaz.bak üniversite hocasının anlattıklarıda ibretlik.yökün üniversitelerin halide biliniyordu.hepsini geçtim ahmet şık ve hanefi avcının kitapları bile yeter be.

yani hükümette cemaat kadar suçludur.her ikisinide allaha havale ediyoruz.ikiside çok can yaktı bu memlekette.örnekleri yukarıdadır.akpliler hiç boşuna sadece cemaatin üzerine atmayın suçu.sadece olanları izlemiş olmanız bile sizi onlardan çok daha fazla suçlu yapar.çünkü sen iktidarsın.bu milletin canı malı herşeyi sana emanetti.sen izledin.yazıldı çizildi adeta gözüne sokuldu ama sen izledin hemde keyifle.neden izledin.ortaktın cemaatle.hatta sadece izlemedin,teşvik ettin,hatta bir kısmını sen emir verdin,onlar uyguladılar sadece.hepsinde senin imzan var.yani suçun büyük kısmı (bana göre tamamı) sende.
 

cemaliii

Kıdemli Üye
Katılım
24 Ağu 2009
Mesajlar
4,763
Tepkime puanı
982
Puanları
113
yalnız şu iç çamaşırı olayına inanmıyorum.onlar sanki oraya para verilip çağırılıp konuşturulan konuklar gibi olmuş.inandırıcı gelmedi.birde şurası varki,günümüz tarikatlarından pek çoğunda şeyhin terliğinden tut,sakalına,su içtiği bardağa kadar herşey fazlasıyla kutsanır,hatta ne uygulamalar var şeyhin eşyalarıyla vs ilgili.ama onları ne dile nede ekranlara getiren var.çünkü onlar ak partililer.veya cepheyi genişletmeye gerek yok diyorsunuz heralde,yada amaç bağcıyı (cemaati dövmek).ama fetullah hocaya gelince atış serbest değilmi?çünkü o artık muhalif.tıpkı bizim 12 yıldır muhalif olduğumuz gibi.ama cemaat bizim ne çektiğimizi yeni anladı.çünkü kendileride artık muhalif olduğu için çekiyorlar.bu sözlerim ak partili arkadaşlara masal gibi gelebilir ama birgün sizde ak parti muhalifi olunca anlarsınız.
 

cemaliii

Kıdemli Üye
Katılım
24 Ağu 2009
Mesajlar
4,763
Tepkime puanı
982
Puanları
113
şunada karşıyımki,cemaate uygulanan birçok şey bugün zulüm noktasındadır.bu yüzden onların yanında yer alacağım,onları savunacağım forumda.öyle bir kirli savaş yürütülüyorki,adamın annesini bile yahudi ilan ettiler,ekmelin oğlunu hristiyan ilan ettiler,ne belge ne bişey aleni iftira.uydurma haberler yapmayın,misal yukarıdaki gibi gerçek şahitler çıkarın.bu arada paralel lafınada inanmıyorum.kadrolaşmadır cemaatinki,oda akp eliyle akpnin kadrolaşmasıdır.gerçek paralel yapı doğuda kurulmuştur.adamların mahkemeleri,polisleri vs herşeyi devlete paraleldir.ama ora görmezden gelinmektedir.neyse paralelle mücadele savaş vs ederken,bari adil olun,iftira zulüm boyutuna götürmeyin işi.insanların hayatını karartmayın.paralele küfür ederek,koltuk makam çıkar sağlamak için,paralel ihbarları yapan menfaatçi muhbirlerin her söylediğine itibar etmeyin.amaaan bana ne.ne yaparsanız yapın.
 

Kaçak

Yeni
Katılım
21 Ara 2012
Mesajlar
8,416
Tepkime puanı
896
Puanları
0
Cemaatin silahı cemaati vuruyor :)
ne diyelim etme bulma dünyası işte ...
ve bu operasyonlara kadro sıkıntısı Heralde hiç bir dönem çekilmedi ...
üstelik bu kadrolar hep gönüllüydü...
 

Havas

Kısıtlı Erişim
Katılım
19 Ocak 2012
Mesajlar
4,432
Tepkime puanı
71
Puanları
0
gülenin iç çamaşır markası ne?

eros ?

mcclean?

kardeşler bunlar lüks grubuna giriyor haaa!
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
İddia eden kişi belli. Yalan ise Gülen'in avukatları harekete geçti mi?
 

Muminaga

Yeni
Katılım
19 Ara 2006
Mesajlar
8,208
Tepkime puanı
989
Puanları
0
seviye yerlerde..
f.gülen peygamber midir?
döndük dolaştık geldik yine aynı yere..
daha önce emekli vaiz denildiğinde de seviye meviye deyip, kendilerini yerden yere vuruyorlardı.

f.g'e tapma derecesinde bağlılık..
eski iç çamaşırlarını hediye olarak gönderdiğine değinirsen seviye sorunu ortaya çıkıyor muş!?

adam yahudisever imam makamına geçti,
atufte muhabbetlerini kendi ağzından dinledik
ev ocak sönsün beddularını yine kendi sesinden dinledik, onlarca kez islamı değerleri ayaklar altına aldı, kin ve nefret saçarak böğürüp durdu. mensupları hala seviye deyip duruyor.
aman Allah'ım bu ne hassasiyetsizlik ve hissizlik ve bu ne pişkinlik?
 

cemaliii

Kıdemli Üye
Katılım
24 Ağu 2009
Mesajlar
4,763
Tepkime puanı
982
Puanları
113
kin ve nefret saçarak böğürüp durdu. mensupları hala seviye deyip duruyor.

şu koskoca bir gerçekki,fetullah hoca bu ülkedeki hocalar arasında en hoşgörülü,en mütevazi insandır. ne kin nefret saçması. bütün sohbetlerinde ve uygulamalarında,hoşgörüsünü ve mütevaziliğini görebilirsiniz. bedduasından dolayı öyle diyorsan eğer,tasavvufta ibni ata hz.lerinin hayatını okuyabilir,ve zamanın halifesine nasıl beddua ettiğini görebilirsin.bedduası tutmuşturda (fetullah hocanınkininde tutacağını düşünüyorum). canı yanan herkes beddua edebilir.zulüm gördüm diyorsa,zalime beddua edilebilir.ikinci husus ise bedduanın tamamını izlemişseniz (ben izledim) başlangıcında bizede nispet ediyorlar,bizide onların arasına katarak söylüyorum diyor ve alllah bizimde onlarında diye devam ediyor. yani tam anlamıyla sırf karşı tarafa beddua değil,bir restleşme,kim haksızsa kim haklıysa öyle olsun anlamında bir bedduaydı benim izlediğim.

kin ve nefret hususuna gelince,bunda ne siz nede sizin gibi söyleyen ve düşünenler varsa samimi değilsiniz,niye mi? çünkü zaten kendisi fazla hoşgörülü ve diyalogcu olmakla suçlanmıştır yıllarca muhafazakar kesim tarafından.neden? çünkü cemaat muhafazakar kesim içerisinde toplumun tüm kesimleriyle kucaklaşabilen tek oluşumdur,ve diğer muhafazakarlar,onlarında kendileri gibi,sol kesime ve toplumun diğer kesimlerine karşı soğuk uzak durmalarını arzu etmişler,onların hoşgörüsüne hep kızmışlardır.şimdi zamanında fazla hoşgörülü diyalogcu diye suçladığınız kişiyi şimdi,kin ve nefretle suçluyorsunuz.


tapma derecesinde bağlılıktan söz etmenizde en komiği.zira en başta akp olmak üzere bütün cemaat ve tarikatlar liderlerine tapma derecesinde bağlılık göstermektedirler. isterseniz araştırın.onları neden görmüyorsunuz sahi? sanki diğer cemaat ve tarikatlar bu husustan azadeymiş gibi sadece cemaati görüyorsunuz. tabi amaç cemaatlerin liderlerine bağlılığını eleştirmek değil,amaç fetullah cemaatine çakmak.
 

Muminaga

Yeni
Katılım
19 Ara 2006
Mesajlar
8,208
Tepkime puanı
989
Puanları
0
@cemaliii feto sayesinde hidayete erdin, artık nasıl bir hidayet ise...
senin bu hidayete erişin cemaatin içyüzü ortaya çıktıktan sonra oldu. cemaat ve iktidar ayrılığından sonra kendinden bekleneni yaptın ve düşmanımın düşmanı benim dostumdur anlayışına dair ne varsa ortaya koyup sergiliyorsun.
feto'ya dizdiğin övgüler sadece senin övgücü yaklaşımınla sınırlı değil.

çölaşan'dan kılıçdaroğlu'na, bahçeliden bdp/hdp çizgisine kadar geniş bir yelpaze bir kenarından tutup, gizli açık her çeşit yöntemden yararlanarak haşhaşi örgütün icraatlarından nemalanmaya çalışıyor.

sizin bu yelpazeyi açıklayan çok güzel örnekler vardır. çok defa rastlamış ve çok defa tanık olmuşsun,
chp, mhp, bdp ve marjinal solun ve işbirlikçi cemaatin farklı amaç ve hedefleri uğruna adil olmayan gizli-açık birlikteliklerine herhangi bir tepki gösterip ders alacağını hiç ihtimal vermesem de tekrardan bu durumu ortaya koyan iki tane
kanıtı alıntılayayım.
1-
2-

bu tartışma Erdoğan'ın hırs kin ve nefret duygularına sahip olduğu iddian üzerine başladı.
cemaat denilen işbirlikçi yapının kin ve nefret söylemleri ve hem iktidara hemde devletin menfaatlerini ayaklar altına alan hainliğini seninle direkt tartışmaya ihtiyaç duymadım.

Senin anlayış ve düşüncelerini paylaştığın chp, laiklik ve kemalist ideolojinin Türkiye'de muhafazakar kesime yönelik milyonlarca insana karşı beslediği kin-nefret ve düşmanlık örneklerini verdim.

daha evvel beni konuları saptırmakla suçlamış, konuları saptırma taktiği uyguladığımı iddia etmiştin.
bana ait hiç bir mesajda konu saptırmakla alakalı bir örnek gösteremezsin.


fakat konu saptırma meselesinde şu durumda senden becerkisi yok.

kaç mesajdır senin cenahtan -chp, kemalist, laik- çevrelerin kin nefret ve düşmanlıklarına yönelik suçlamalarıma cevap vermeden konuyu farklı alanlara çekiyorsun.

durum şu ki, ortalığı kızıştırma çatıştırma ve bundan nemalanma konusunda chp'nin, ve diğer muıhalif unsurların iktidar ve haşhaşi örgüt arasındaki mücadelede haşhaşilerden taraf tutumu şaşırtıcı bulmuyorum.
durumunuz bu kadar açık ve net iken hala üste çıkma çabalarınız traji komikliktir.

mütevazilik, hoşgörülük konusunda binlerce hoca var. ama bu hocalar siyasi zeminde hareket etmedikleri için, ve en önemlisi chp ve diğer muhalif kesimlere yardakçılık etmedikleri için höşgörülükleri ve mütavazilikleri sn. cemali tarafından fark edilmiyor!?
- cemalinin istediği hocaefendi tipi, yahudiye dost Türkiye ve dünya müslümanlarına düşman ve mesafeli kişilerdir!?
- cemalinin istediği hocaefendi tipi, chp ve şurekasına yalakacı, cemaat imkanlarının chp-mhp ve yeri geldiğinde bdp gibi unsurlara yardakçılık yapan hocafendi tiplerdir.
fetoya dizdiği övgülerin tek sebebi budur.
 

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com
Cemaatin akp hakkındaki bazı haberlerinin abartı olduğu gibi akp medyasının cemaat hakkındaki bazı haberleri abartı olabiliyor.

Bu haberi de doğrusu abartı olarak görüyorum, bu denileni yapacak kadar zavallılaşamazlar diye düşünüyorum.
 

cemaliii

Kıdemli Üye
Katılım
24 Ağu 2009
Mesajlar
4,763
Tepkime puanı
982
Puanları
113
çölaşan'dan kılıçdaroğlu'na, bahçeliden bdp/hdp çizgisine kadar geniş bir yelpaze bir kenarından tutup, gizli açık her çeşit yöntemden yararlanarak haşhaşi örgütün icraatlarından nemalanmaya çalışıyor.

akpye ve diğerlerine bakalım. dursun çiçekten ilker başbuğa işçi partisinden aydınlık ve odatvye soner yalçından doğu perinçeke kadar oldukça geniş bir yelpaze,ergenekon tutukluları,balyoz tutukluları işçi partisi aydınlık oda tv vs. hepsi ak partiyle stratejik ortak olmuş gibi,sanki kendilerini hapislere cemaat tek başına tıkmış gibi,akp hiç ama hiçbirşey yapmamış gibi,hergün cemaate,çatı adayına çakmakla meşguller.bir kısmı açıktan erdoğanı
seviyorum diyemese bile sadece cemaate çakması ibretliktir.bir kısmı ise kendini aşmış a habere konuk olmuş erdoğanla birlikte üzerlerine düşen birşey olursa yerine getirme sözleri veriyor,bir kısmı akitmi yenişafakmı bir gazeteye röportaj verip,erdoğanla birlikte haşhaşilere karşı mücadele etmeyi en aziz dava sayıyor.

fetullah hocanın hakkında yazdıklarımı içtenlikle söyledim.zaten söylediklerimde bilinmeyen şeyler değil.fakat senin şu hoşgörülü hocaların kimmiş merak ettim? türkiyede din adamları hocalar seviyesinde hoşgörüyü ilk yayan kişi fetullah hocadır.ondan önce hoşgörüden bahseden,bahsedenler olsa bile cuma vaazları şeklinde kalıp,uygulayandığını duymadım.muhafazakar kesimden bize (chp ve diğerleri) ilk selam verenler,hal hatır edenler,bizi kafir olarak görmeyenler,merhabalaşanlar fetullah hoca ve cemaati olmuştur.
 

Kaçak

Yeni
Katılım
21 Ara 2012
Mesajlar
8,416
Tepkime puanı
896
Puanları
0
Çok şükür toz bezi piyasasına para kaptırmıyoruz henüz ...
ben diyorum müzeye bağışlayalım diye ama , henüz gerekli pazar payına erişmediğimiz konusunda uyarılıyoruz ....
 

Muminaga

Yeni
Katılım
19 Ara 2006
Mesajlar
8,208
Tepkime puanı
989
Puanları
0


akpye ve diğerlerine bakalım. dursun çiçekten ilker başbuğa işçi partisinden aydınlık ve odatvye soner yalçından doğu perinçeke kadar oldukça geniş bir yelpaze,ergenekon tutukluları,balyoz tutukluları işçi partisi aydınlık oda tv vs. hepsi ak partiyle stratejik ortak olmuş gibi
:)
cemali cevap vermeye değmez şeyler yazmaya devam et sen...
 
Üst