Paşalar..!!! Cevap verin....

ukubat

Profesör
Katılım
9 May 2007
Mesajlar
1,942
Tepkime puanı
103
Puanları
0
Konum
istanbul,fatih
Web sitesi
www.ismailaga.org.tr
Paşalarda ölüm sessizliği

ASELSAN, HAVELSAN, TAİ ve SAGE gibi ileri teknoloji şirketlerinin başında bulunan emekli paşalar; “askerî sırların çalınması” ve “intihar süsü verilmiş cinayetler” konusunda tam bir ölüm sessizliğine büründüler... Savcılar bu konularda soruşturma yürütürken, emekli paşalar, hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam ediyor.
resim157182_2.jpg
Türkiye “Casusluk ve Şantaj Çetesi” tarafından çalındığı iddia edilen askeri sırlarla çalkalanırken, soruşturmaya konu olan kurumlar adeta ölüm sessizliğine büründü.

Çok gizli askeri projelerin çalındığı, şantaja boyun eğmeyen çalışanlarının öldürüldüğü iddia edilen ASELSAN, HAVELSAN, TAİ ve SAGE gibi ileri teknoloji şirketlerinin başında bulunan emekli paşalar hiçbir şey yokmuş gibi rutin işlerine devam ediyor. Sorularımızı cevapsız bırakan kurum yetkililerinin basına yansıyan skandallarla ilgili hiçbir girişimde bulunmadığı, kurum içi soruşturma dahi açmadığı, soruşturma şüphelilerinin kısmen izole edilmesi gerekirken aksi tutumun sergilendiği iddia ediliyor.

MİLLİ PROJELER ÇALINMIŞTI
Deniz Kuvvetleri merkezli casusluk çetesi ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında ele geçirilen belgelerde çetenin Milli Tank Projesi başta olmak üzere, milli savaş gemisi ve insanız hava araçları teknolojileri üzerinde çalışma yapan ASELSAN, HAVELSAN, TAİ ve TÜBİTAK SAGE'ye sızdıkları ortaya çıkmıştı. “Casusluk ve Şantaj Çetesi” soruşturması sanıklarından ele geçirilen bir notta ise ASELSAN ve SAGE'de sorun çıkaran personelle ilgili “gereken yapılsın” şeklinde ifadeler bulunmuştu. Bunun üzerine soruşturma savcısı Fikret Seçen ileri teknolojik askeri cihazların millileştirilmesi üzerinde çalıştıkları sırada şüpheli bir şekilde intihar eden 4 ASELSAN mühendisi ile ilgili dosyaları istemişti.

YAZILI VE SÖZLÜ SORULARIMIZDAN KAÇTILAR
Ergenekon savcısı Fikret Seçen'in yürüttüğü soruşturmada her geçen gün yeni bir bilgi elde edilirken, emekli paşalar ve çocuklarının istihdam merkezine dönüşen ASELSAN, HAVELSAN, TAİ ve TÜBİTAK SAGE kamuoyunu tatmin edecek hiçbir açıklama yapmıyor. Alınan bilgilere göre Savcı Seçen'e ifade veren şüpheliler hakkında kurum içi soruşturma dahi açılmadı. ASELSAN'dan 3, HAVELSAN'dan ise 2 şüphelinin soruşturma sonuna kadar izole edilmesi gerekirken, aksi bir tutum sergilendi. Personelin görevlerine devam ettiği belirtildi. Konuyla ilgili görüşmek istediğimiz ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı emekli Korgeneral Mehmet Çavdaroğlu, HAVELSAN Yönetim Kurulu Başkanı emekli Korg. Hayrettin Uzun ve TAİ Yönetim Kurulu Başkanı emekli Korg. M. Yalçın Kaya sorularımızı cevaplamaktan kaçındı. İlgili kurumlara gönderdiğimiz yazılı sorulara ise bir haftadır cevap verilmedi.

ADETA EMEKLİ PAŞALARI İSTİHDAM MERKEZİ
Bir başka dikkat çekici nokta ise kurumların yapısı. Türkiye'nin dışarıdan temin edemediği stratejik materyali üretmekle yükümlü kurumlar, yapısıyla da dikkat çekiyor. Avrupa ve Amerika'daki emsallerinde emekli askerler danışman seviyesinde tutulurken, bizde ise emekli paşalar ve çocukları yönetimi ele geçirmiş durumda. Belirtilen üç kurumun yönetim kurulu başkanları emekli paşa. Yönetim kurulu üyelerinin de büyük bölümü emekli askerlerden oluşan kurumların yönetim biriminde sivil yok denecek kadar az. ASELSAN ve HAVELSAN Yönetim Kurulu'nun tamamı, TAİ'nin ise başkan dahil 3 üyesi emekli general.

ASELSAN'DAKİ SIR ÖLÜMLER
ASELSAN'da önemli projelerin başında bulunan dört mühendis; Hüseyin Başbilen, Halim Ünsem Ünal, Burhaneddin Volkan ve Evrim Yançeken, peş peşe ölmüştü. Ölümlerin intihar mı yoksa cinayet mi olduğu konusunda bugüne kadar birçok araştırma, inceleme ve yorum yapıldı. Son olarak İstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında ölümlerin askeri casusluk soruşturması kapsamında araştırılmasına karar verildi.

İşte 3 kurumun başındaki emekli paşalar:

ASELSAN Yönetim Kurulu
¥ Yönetim Kurulu Başkanı: Emekli Korgeneral Mehmet Çavdaroğlu ¥ Başkan Yrd. - Murahhas Üye: Emekli Tümgeneral Necmettin Baykul ¥ Yönetim Komitesi Üyesi: Emekli Tuğgeneral Osman Kapani Aktaş ¥ Yönetim Komitesi Üyesi: Emekli Tuğgeneral M. Ayhan Gerçeker ¥ Denetimden Sorumlu Komite Üyesi: Emekli Tuğamiral Ahmet Şenol ¥ Denetimden Sorumlu Komite Üyesi: Emekli Tuğgeneral Aslan Kılıçarslan ¥ Yönetim Kurulu Üyesi: Emekli Tuğgeneral Birol Erdem

TAİ Yönetim Kurulu
¥ Yönetim Kurulu Başkanı: Emekli Korgeneral M.Yalçın Kaya ¥ Yönetim Kurulu Üyesi: Emekli Tümgeneral Bülent Özer ¥ Yönetim Kurulu Üyesi: Emekli Kurmay Albay Namık Sadettin Liman

HAVELSAN Yönetim Kurulu
¥ Yönetim Kurulu Başkanı: Emekli Korgeneral Hayrettin Uzun ¥ Başkan Yardımcısı: Emekli Tümgeneral Mehmet Taş ¥ Yönetim Kurulu Üyesi: Emekli Tuğamiral Deniz Dağlılar ¥ Yönetim Kurulu Üyesi: Emekli Albay Zeki Mert
 

gargi

Asistan
Katılım
29 Kas 2009
Mesajlar
213
Tepkime puanı
31
Puanları
0
Konum
trb
Bu ölümleri ilk duyduğumdan beri intihar olduğuna kesinlikle inanmadım...
 

|SEÇKiN|

Profesör
Katılım
25 May 2010
Mesajlar
812
Tepkime puanı
133
Puanları
0
Konum
İstanbuL
eğer hükümet bu hainleri görevinden alıp onların yerine sivil bürokrat atıyamıyorsa yazıklar olsun.
bu omuzu kalabalıklar sade o kurumları değil, bütün memleketi babalarının arpalığı görüyorlar.
bunlardan bu dünyada hesap sorulabileceğine dair umudumu yitirdim nerdeyse...
Rabbimin soracağı hesaptan ise kurtulamayacaklar elbet.
hamdolsun ki onun hesabı, adaleti mutlaktır!
 

reis

Kıdemli Üye
Katılım
15 Eki 2006
Mesajlar
10,901
Tepkime puanı
414
Puanları
0
Konum
Karadeniz
Bak şimdi;
"Deccal'ın iki yanından iki nehir akar. Birisi su dur, öteki ateştir. Siz ateş olandan için."

"Tut kelin perçeminden" bakayım şimdi...

Deccal, "büyük yalancı" demektir...

"Deccaliyet düzeni" de büyük yalanlar üzerine kurulmuş düzen demektir.

Yani elindeki

silah,
sermaye,
siyaset,
sihir(medya-propaganda),
sanat
gibi güçleri( ben bunlara 5 S diyorum :) ) kullanarak;

doğruyu yanlış-yanlışı doğru,
hakkı batıl-batılı hak,
suyu ateş-ateşi su,
haini kahraman-kahramanı hain
ve benzeri gibi göstererek kendi saltanatını ve hatta ilahlık taslamalığını devam ettirir...

Var mı anlamayan!.. :)

Demek ki neymiş...
Ateşten içecekmişiz.. :)
 

ukubat

Profesör
Katılım
9 May 2007
Mesajlar
1,942
Tepkime puanı
103
Puanları
0
Konum
istanbul,fatih
Web sitesi
www.ismailaga.org.tr
Memleketimizn en büyük sorunlarından biri olan beyin göçünü engellemek için bu intihar süsü verilmiş cinayetleri çözmek şart....
 

korakademik

Ordinaryus
Katılım
17 Ağu 2009
Mesajlar
2,236
Tepkime puanı
63
Puanları
0
irandan da benzer haberler geliyor

ya beyin göçü
ya beyin ölümü
seç beğen
 
Üst