Paralel İhanet Bedelini Ödüyor (01)

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
Daha önceki başlığımız bu idi:

Büyük "Paralel İhanet" Davası
http://www.ihvanforum.org/showthread.php?149696-Büyük-Paralel-İhanet-Davası&highlight=

Teknik nedenlerden dolayı bundan sonra, inşallah 500 mesajı aşan her konu için yeni bir başlıkla devam edeceğiz. Seri konular halinde...

Yine benzer başlıklarımız, irtibat için linkler:

Haşhaşilere Operasyon
http://www.ihvanforum.org/showthread.php?144986-Haşhaşilere-Operasyon&highlight=

Haftaya Kalmaz Hükumet Düşer :)
http://www.ihvanforum.org/showthread.php?142776-Haftaya-Kalmaz-Hükumet-Düşer-)&highlight=

Gülen + Yahudi İşbirliği
http://www.ihvanforum.org/showthread.php?142130-Gülen-Yahudi-İşbirliği&highlight=

Gülen de Cemaati de Bitmiştir
http://www.ihvanforum.org/showthread.php?139203-Gülen-de-Cemaati-de-Bitmiştir&highlight=

Davutoğlu'ndan Operasyon Açıklaması
http://www.ihvanforum.org/showthread.php?140637-Davutoğlu-ndan-Operasyon-Açıklaması&highlight=

Erdoğan, Gazetecilere Neler Söyledi?
http://www.ihvanforum.org/showthread.php?140421-Erdoğan-Gazetecilere-Neler-Söyledi&highlight=

Devlete Cemaat Sızması Korkunç Boyuttadır!
http://www.ihvanforum.org/showthrea...Cemaat-Sızması-Korkunç-Boyuttadır!&highlight=

Gülencilerin Rüya İle Riyası
http://www.ihvanforum.org/showthread.php?149697-Gülencilerin-Rüya-İle-Riyası&highlight=

Zaman Tirajları
http://www.ihvanforum.org/showthread.php?141039-Zaman-Tirajları&highlight=

Stv Haber'den "Evrim" Propagandası!
http://www.ihvanforum.org/showthread.php?144027-Stv-Haber-den-Evrim-Propagandası!&highlight=

Taha Akyol: Peki Fethullah Gülen’i kim dinledi?
http://www.ihvanforum.org/showthrea...Peki-Fethullah-Gülen’i-kim-dinledi&highlight=

Dilipak: Hilafet ve Gülen
http://www.ihvanforum.org/showthread.php?140100-Dilipak-Hilafet-ve-Gülen&highlight=

Hsyk'yı Devreden Çıkarmalıyız
http://www.ihvanforum.org/showthread.php?140866-Hsyk-yı-Devreden-Çıkarmalıyız&highlight=
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
Fuat Avni, Bilgi Alamadığı İçin Dedikoduya Başladı! :) Önceden Nerden Bilgi Aldığını da Kendisi İtiraf Etti.

81 ilde Ulusal Yargı Ağı Bilişim Sistemi (UYAP) personelinin görevden alınmasının ardından, haberleşme kanallarının kesildiğine ilişkin itirafta bulunan Fuat Avni, UYAP’taki operasyonun ardından sus-pus oldu. Kehanetleri son bulan Fuat Avni, 7 Haziran seçimlerinde kaybedecekleri belli olduğu için şimdi de seçimi hileli hale getirmek amacıyla algı operasyonu yapmaya çalışıyor. Cumartesi gecesi attığı Twitlerde, “Bütün illerde UYAP’taki tüm sorumlular, % 100 güvenilir partili isimlerle değiştirildi” diye yazan Fuat Avni, UYAP personeli değiştikten sonra yapılan 34 istihbaratçı polis operasyonunu önceden bilememişti.
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
Çoğu zaman detayları unuturuz... Hatırlatılması gerekir. İşte size unuttuğumuz detaylardan biri... Yazan: Süleyman ÖZIŞIK. Yazdığı tarih: 24 Temmuz 2014 Perşembe.

Tarih 16 Aralık 2013! 17 Aralık Paralel Saldırısından Bir Gün Önce...

Operasyonun düğmesine basılan ilin Emniyet Müdürü'ne bir telefon geliyor.

Telefondaki sesin sahibi tanıdık biri... Lafı hiç dolandırmadan tüyler ürperten o sözleri söylüyor:

"Yarın sabah Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı tarihe karışacak. Yargı ve polis gerekli bütün hazırlıkları yaptı. Telefonunu kapat ve kaybol, git!"

Duyduklarına inanamıyor müdür! "Siz çıldırmışsınız! Bunu yapacağımı, bu söylediklerinize izin vereceğimi nasıl düşünürsünüz?" diyor hiddetle!..

Karşısındaki kişi oldukça sakin bir şekilde sözlerine devam ediyor:

"Ailenden birinin kimlerle neler yaşadığı bilgisi ve görüntüleri sadece sana gelmedi. O görüntü ve bilgiler bizim elimizde de mevcut. Sen dirensen de bu operasyon yapılacak. Türkiye'de bir devir kapanıyor. O devrin suçlularından biri olarak cezalandırılmak istemiyor ve kızın yüzünden insan içine çıkamayacak hale gelmek istemiyorsan bugün mesai saatinden sonra telefonunu kapat ve kaybol git!"

O konuşmadan 11 buçuk saat sonra operasyon başlıyor. Bakan çocukları, Halkbank Genel Müdürü, Rıza Zarrab, Ali Ağaoğlu ve Fatih Belediye Başkanı'nın evleri ardı ardına eşzamanlı operasyonlarla basılıyor.

Kabinede operasyondan ilk haberdar olan İçişleri Bakanı Muammer Güler. Oğlu Barış Güler'in kendisini arayıp, "Baba polisler evi bastı ne yapayım?" demesi üzerine hemen İstanbul Emniyet Müdürü'nü arıyor ancak hiçbir telefon numarasından ulaşmayı başaramıyor!

O gün İstanbul Emniyet Müdürü'ne 17 saat boyunca hiç kimse ulaşamıyor. Vali Hüseyin Mutlu, köşe bucak müdürü arıyor ama o da bir türlü ulaşamıyor!

Operasyonun detayları hakkında sabah saatlerinde bilgi sahibi olan Erdoğan operasyona operasyonla cevap veriyor:

"Müdür'ü derhal görevden alın. Yarın sabaha kadar görevinin başındaymış gibi bulunsun. Hiçbir şeye müdahil etmeyin. Selami Altınok'u İstanbul'a getirin!"

Operasyonların devam edeceğini bilen Erdoğan'ın ikinci hamlesi ise operasyonlara çifte denetim getirmek oldu. Bir önceki operasyonu Başsavcı'dan gizleyerek yapan savcı ve polislerin Emniyet Müdürü ve Başsavcı'nın onayı olmadan yeni bir operasyon yapmasının önüne geçildi.

Şimdi diyeceksiniz ki, "Bu operasyonları yaparak Erdoğan'ı nasıl devireceklerdi?"

Anlatayım...

17 Aralık operasyonu daha başlamadan, 4 bakanla ilgili fezlekeler hazırlanmıştı. Plan şöyle işleyecekti:

Fezlekeler jet hızıyla Meclis'e gönderilecek, Erdoğan yolsuzlukla adı anılan bakanları derhal bakanlık görevinden alarak partiden ihraç edecek, Meclis de bu bakanların dokunulmazlıklarını kaldıracaktı. Bu bakanlardan bazıları, harcandıklarını düşündükleri için tıpkı Erdoğan Bayraktar gibi "Ben talimatları Başbakan'dan aldım" diyecekti.

Operasyon bu kez Erdoğan'a uzanacak ve bir fezleke de Erdoğan için Meclis'e gönderilecekti. "Madem bakanları harcadın, sen de istifa et" diye baskı altına alınan Erdoğan koltuğu bırakmak zorunda kalacaktı.

Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Erdoğan bakanları koruyarak yargının kendisini alaşağı etme girişiminin önüne geçti.

İşler sarpa sarınca bu kez 25 Aralık operasyonu için düğmeye basıldı. Muammer Akkaş, Bilal Erdoğan başta olmak üzere pek çok işadamı hakkında yakalama kararı çıkardı.

Operasyon için bütün hazırlıklar tamamlındı. Hatta operasyon başlamadan birkaç saat önce paralel yapıya bağlı gazete ve televizyonlarda, "Bilal Erdoğan için yakalama kararı çıkartıldı. TCDD Genel Müdürü gözaltına alındı" şeklinde haberler yer almaya başladı.

Ancak Cumhuriyet Başsavcısı, "Bu operasyona izin vermiyorum" diye rest çekince oynanmak istenen oyun deşifre oldu. 25 Aralık gecesi Başsavcı'nın kesin emrine rağmen operasyonun devam edeceği bilgisi gelince Bilal Erdoğan özel bir ekip tarafından Erdoğan'ın yanına alındı.

7 Şubat MİT krizinde Hakan Fidan'ı evine operasyon yapmak için gelen paralelci polislere, "Vur emri var. Yaklaşan buradan canlı çıkamaz" diyerek engel olan özel harekat timleri birkez daha sahne aldı o gece...

Beklendiği gibi oldu...

Bir süre sonra Başbakan Erdoğan'ın konutunun etrafı polis kaynamaya başladı. Hedefleri, içerideki Bilal Erdoğan'ı almaktı. Ancak karşılarında, İçişleri Bakanlığı'ndan gelen, "Erdoğan'ın konutuna yaklaşan kim olursa olsun vurun!" talimatını uygulamaya hazır özel harekatçıları bulunca tıpış tıpış geri dönmek zorunda kaldılar.

"Vay bee" dediğinizi duyar gibiyim ama, bitmedi. Şeytanın aklına gelmeyen oyunu henüz anlatmadım.

O gece Erdoğan'ın evini saran polislere bir talimat daha verilmişti. Talimatı alan bazı polislerin, "Meslek hayatıma mal olsa bile bunu yaparım" çığlığı emniyet korudorlarında yankılandı.

O talimat şöyleydi:

"Bilal Erdoğan'la beraber, terör örgütü PKK ile herhangi bir yasal dayanak olmaksızın pazarlık yapan-yaptıran Başbakan'ın koluna kelepçe takarak konutundan çıkarın!"

Tam bir çıldırmışlık, tam bir akıl tutulması yani...

Anlayacağınız, Erdoğan'ın bu yapıya taktığı "Haşhaşi" sözü boşuna değil...
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
2012'den beridir yargı, emniyet ve bürokraside kendine körü körüne bağlı olan elemanlarına operasyonlar yaptıran Fetullah Gülen, örgütüne yeni talimatlar verdi. Fetullahçı suç örgütü medyasından bugün yayınlanan son vaazında seçimlere günler kala Gülen'in "vitesi değiştirin, hızınızı arttırın, dağılmayın, yoksa cehenneme düşersiniz" mesajı yayınlandı.

Takvim
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın ziyaretleri sonrasında 3 ülke Gülen okullarını kapatırken 5 ülke ise işlemlere başladı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, yurtdışı ziyaretlerinde mevkidaşlarına ülkelerinde faaliyette bulunan paralel yapı okullarına dikkat çekerek "Bizde darbe yapmak istediler. Biz Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak artık bunlara kefil değiliz. Eğitim maskesi altında, devleti yıkmaya çalışan bir terör örgütü oldukları ortaya çıktı" mesajı verdi.

Ziyaretler sonrasında, Azerbaycan, Gabon ve Senegal, Gülen okullarını hemen kapattı. Kosova, Kongo, Kazakistan, Somali, Japonya ise kapatma işlemlerini başlattı. Maarif Vakfı'nın resmen faaliyete geçmesiyle 100'den fazla ülkede okulların ya MEB'e ya da diğer sivil toplum örgütlerine devredilmesi bekleniyor.
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
Bahçeli:

"Mhp, Dinci hareket değildir. Ama dinli harekettir. Her tarikate, her cemaate eşit mesafede durmazsak dinli olma vasfımızı kaybettirir bize. Buraya dikkat etmek lazım. Bu sebeple Fethullah Gülen Cemaati ile biz her zaman mesafeli olmuşuzdur. Onlar da bizi fazla sevemediler. İçimizde cemaate ilgi duyan birkaç kişi var. Diğer cemaatler için de var, tarikatlar için de var. Hepsine saygı duyuyoruz. Ama Fethullah Gülen Hoca ile ben hiç karşılaşmadım. Birbirimize karşı hiçbir cümle sarf etmedik.''
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
Latif Erdoğan:

"MUSTAFA YEŞİL HAKKINDAKİ SORUŞTURMA PARALELE EN BÜYÜK DARBE OLACAK!"

18 Mayıs tarihinde savcılıkta verdiğim ifade, sayın Başsavcı Vekili Fuzuli Aydoğdu’nun daveti üzerine gerçekleşmiş bir görüşmedir. Soruşturmanın gizliliği esasını zedelemeden sizinle paylaşabileceğim bilgi şudur: Benim, daha önce A Haber’deki bir programda dile getirdiğim kaset olayı ile ilişkili başlatılan bir soruşturmada tanık olarak dinlendim. Başlatılan bu soruşturmanın, paralel yapıya vurulacak en şiddetli darbe olacağı kanaatini taşıyorum. Soruşturma, konuyla ilgili tüm mağdurların bilgi ve belgeleriyle derinleştirildiğinde, bu paralel yapının elindeki en güçlü mühimmatı berhava etmek anlamına gelecektir. Bu sebeple de çok büyük panik içindeler.

"MUSTAFA YEŞİL GELSİN SAVCILARA HESAP VERSİN"

Mustafa Yeşil’in derhal Amerika’ya kaçması da bu paniğin bir göstergesidir. Mustafa Yeşil zaten fıtraten de oldukça korkak birisidir. Daha önce verdiği bir röportajı okumamı talep etmişti. Ben de okumuş ve oradaki bir ifadenin kendisi aleyhine olacağını söylemiştim.

"MUSTAFA YEŞİL KESİNLİKLE GÜLEN’DEN ZILGITI YEMİŞTİR!"

O gün sabaha kadar dizleri titrediğini, uyuyamadığını, Gülen’i arayıp benim ifade ettiğim konuyla ilgili herhangi bir tepki olmadığını öğrenince rahat ettiğini ertesi gün yine bana kendisi söylemişti. Muhtemelen yine aynı şekilde olmuştur. Fakat bu sefer Gülen’den, söz konusu kaset bilgisini benimle paylaştığı için iyi bir zılgıt yemiştir.

Bana aktarılan keyfiyette, Amerika’da yaptığı konuşmalar, ettiği yeminler, kesinlikle Gülen katında aklanmaya matuftur. O şu anda cemaatle olan ilişkilerinin kesintiye uğramaması derdindedir. Ve bunu temini uğruna söylemeyeceği yalan, etmeyeceği yemin de yoktur. Fakat, dedikleriyle yaptıklarının tutarsızlığını yüce Türk milleti yakından izlemekte, dediklerinin her biri doğru ile aralarındaki bütün köprülerin nasıl yıkıldığını göstermekten başka bir işe yaramamaktadır.

"TWITTER HESABIM BU ÖRGÜT TARAFINDAN HACKLENDİ"

Bu arada, ben savcılıkta ifade verirken, twitter hesabımın hacklenmesi de beni niçin susturmak istediklerinin de açık göstergesidir. Burada Meral Akşener önce kamufle için bir figür olarak kullanılmış, sonra da silinmiştir. Bu işin faillerinin de Fuat Avni çömezlerinden başkası olmadığı ortadadır.

"GÜLEN HAKKINDAKİ ÖZEL ARŞİVİMİ HENÜZ AÇMADIM"

Fakat şunu katiyen ifade ediyorum ki, bu güne kadar Gülen'le ilgili yorumlarımın hiç birinde daha özel arşivimi açmış değildim; bundan sonra kamuyla çok daha çarpıcı ve can alıcı bilgileri birinci elden paylaşacağım. Bu mücadele, bir milli mücadeledir. Ve milletimizin net tavrının nerede olduğunu, herkes gibi o hainler de çok yakında görecektir.

Kaynak : sabah.com.tr
 

Dut_agaci

Kıdemli Üye
Katılım
14 Ocak 2007
Mesajlar
7,219
Tepkime puanı
330
Puanları
0
Web sitesi
www.Menzil.Net
Dostlar !

Bu yapıyı asla hafife almayın.

Yendik, bitti, tükendi, havlu attı, kaçtı, tutuklandı demeyin.

Bu yapı uyur, 20 yıl sonra tekrar uyanır.

Demedi demeyin. Hatalardan ders çıkarmak lazım.
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
Gülen örgütünü yakından tanıyan isimlerden yazar Ümit Şimşek: "PEYGAMBERLERDE OLMAYAN BİLGİNİN GÜLEN'DE OLDUĞUNA İNANIYORLAR"

Karşımızda, Hocalarının Hz. Peygamber ile sürekli görüşmeler yaptığına, Cemaatin lehviyat meclislerinde Peygamberimizin görüldüğüne, Başbakanın şu kadar zaman içinde öleceğine inanan, Hızır aleyhisselâm kıssasından hareketle Peygamberde olmayan bilginin kendi Hocalarında bulunduğunu zanneden bir topluluk var. Bu topluluğun bu hale getirilmesi bir mühendislik eseri olarak görülmelidir. Ve bu mühendislik faaliyeti halen de devam etmektedir.
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
Latif Erdoğan "Cemaat, düşük şahsiyetli ve ruh sağlığı bozuk birinin ardından gittiğini görmeli artık. Elimde delilleri var. Göreceksiniz"

Erdoğan, Aydın Doğan'a seslenmişti "Nerde duracağını iyi seç!" Doğan, hep bulunduğu safta kalmayı seçti. Neticesine de katlanacak.

Paralel medya gibi, Doğan medyasının ve benzerlerinin de yeni Türkiye'de yeri olmayacak. Yazın bir kenara.

Yazarına bakmadan bir yazı okuyorum. Cemaatçi mi, Chp'li mi, Mhp, Hdp, Sp, Bbpli mi, kemalist mi ayıramıyorum. Hepsinin lisanı bir oldu.

17 Aralık'tan önce cemaate köpüren Kılıçtar, Bahçeli ve Sılho gitti. Cemaat hayranı klonları geldi. :) Hizmet kardeşliği.

Latif diyorki Gülenle hempalarının hiçbir siyasi öngörüsü çıkmamıştır. 5 Parti Gülen'e güvenerek yola çıkmışlarsa hezimete uğrarlar. Net. :)

Hürriyet, darbe goygoyculuğu yapacağına hangi davasının, kimlerce nasıl rafa kaldırıldığını açıklasın. Bize masal anlatmasın artık.

Başka deyişle, Hürriyet'in cemaat sevgisi nerden geliyor? Eli kör, alemi sersem sandın değil mi Hürriyet?
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
İllüminatik yardım (!) derneği...

CFlZH8kWAAA4XC0.jpg
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
Birçok ilde operasyon!

Konya merkezli birçok ilde paralel yapıyla ilgili operasyon başlatıldı.
 

Ebu Computer

Kıdemli Üye
Katılım
11 Haz 2013
Mesajlar
24,982
Tepkime puanı
1,501
Puanları
113

Dakika 31 de 17-25 Aralık operasyonları.

Dakika 43:30 da MİT tırlarının durdurulması.
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
Erdoğan, (Fethullah Gülen’le ilgili soru üzerine):

"Orada ciddi sıkıntılar olmalı ki her geçen gün köşeye sıkışıyorlar. Bekledikleri neticeyi alamayacaklar. Para kesilince hoplamaya başladılar."

"Olayın başlangıcı tamamıyla dershane olayıdır. Buradan gelen rakam kesildiği anda bunlar orada hoplamaya başladı. Biz göreve geldiğimizde bilir misiniz bilmiyorum, Hüseyin Bey’in (Hüseyin Çelik) Milli Eğitim Bakanı olduğu zaman ders kitaplarının içinden üniversite imtihan sorusu hazırlanmıyordu tamamıyla dershanelerdeki verilerden bu kitapçıklar içinden üniversite soruları hazırlanıyordu. Yani tezgâh daha ne zaman kurulmuş. Ben buna isyan ettim. Hüseyin Bey bir an önce bu dershaneleri kapatmamız gerekir diye Hüseyin Bey’in kendisine söyledim. Çünkü hazmedemiyordum. Bunlar az para değil ciddi rakamlar, biliyorsunuz intihar edenler oldu."
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
'Paralel Yapı' operasyonlarında tutuklanan ve Sincan Cezaevi'nde kalan istihbarattan sorumlu eski Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Hami Güney ile Ankara istihbarat eski Şube Müdürü Murat Akkul birbirine girdi. Çıkan kavgada Hami Güney'in tendon bağlarının koptuğu, Akkul'un ise parmaklarının kırıldığı öğrenildi.

Kavganın Güney'in, Murat Akkul'a, "Ben sizin yüzünüzden buradayım" demesi üzerine çıktığı belirlendi.
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
Konya'da faaliyetini sürdüren Aktif İşadamları ve Sanayiciler Derneği yöneticilerinin de bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı.
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
Fuat Avni bitti!

Devlet içinden sızdırdığı gizli bilgilerle ünlenen Twitter fenomeni Fuat Avni'nin bilgi akışı hemen hemen durdu.

Milliyet'in haberine göre; Paralel yapının devlet içine sızmış üyelerinin sızdırdığı bilgilerle twetler atan Fuat Avni kod adlı kullanıcı son 2 operasyonu önceden duyuramadı.

Önceki hafta attığı twette “Bütün illerde UYAP'taki tüm sorumlular, % 100 güvenilir partili isimlerle değiştirildi” diye yazan Fuat Avni, UYAP personeli değiştikten sonra yapılan 34 istihbaratçı polis operasyonunu önceden bilememişti.

Son olarak bugün Konya merkezli birçok ilde gerçekleştirilen operasyonla ilgili de önceden bilgi sızdıramayan Fuat Avni'nin istihbarat kanallarının büyük kısmının kesildiği yorumları yapıldı.
 
Üst