ismail
Yeni
- Katılım
- 3 Mar 2007
- Mesajlar
- 20,475
- Tepkime puanı
- 2,063
- Puanları
- 0
- Yaş
- 44
Paluze yapmayı biliyor musunuz?
Yemekten sonra afiyetle yiyebileceğiniz bir tatlı...
Malzemeler
1 bardak nişasta
5 bardak su
1 bardak toz şeker
1 kaşık tereyağ
1/2 bardak ceviz içi
Hazırlanışı
4 bardak su kaynatılır. 1 bardak su ile nişasta karıştırılır ve kaynar suya ilave edilir, karıştırılarak. Piştikten sonra bir tepsiye dökülerek üzerini kızarmış tereyağı gezdirilir. Ceviz serpilerek servis olur.

Yemekten sonra afiyetle yiyebileceğiniz bir tatlı...
Malzemeler
1 bardak nişasta
5 bardak su
1 bardak toz şeker
1 kaşık tereyağ
1/2 bardak ceviz içi
Hazırlanışı
4 bardak su kaynatılır. 1 bardak su ile nişasta karıştırılır ve kaynar suya ilave edilir, karıştırılarak. Piştikten sonra bir tepsiye dökülerek üzerini kızarmış tereyağı gezdirilir. Ceviz serpilerek servis olur.